Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ


H Kυριακή μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο γεμάτη σε σπουδαία ματς και για μας τους ποδοσφαιρόφιλους αναμένεται άκρως απολαυστική. Στοιχηματικά θα παλέψουμε μαζί με τους μαχητές του Σιμεόνε στο Καμπ Νου...




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ G/G &OVER: Η επίδειξη δύναμης της Σίτι του Γκουαρντιόλα που με έρχεται από δύο σερί τριάρες επί της Άρσεναλ και φυσικά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ που ήταν το πρώτο τρόπαιο του Καταλανού τεχνικού στο νησί. Η Τσέλσι μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ έπεσε στην 5η θέση και θα δώσει μεγάλη μάχη για να μπει στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Η επιλογή μας θα είναι τα πολλά γκολ αφού η Σίτι θα παίξει μάλλον χωρίς τους δύο βασικούς μπακ της Ντελφ, Γούολκερ και τον άνθρωπο για όλες τις δουλείες στο κέντρο Φερναντίνιο, έτσι Αζάρ και Γουίλαν θα βρουν χώρους για να πετύχουν έστω ένα γκολ...τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι Σίλβα,Σανέ, Ντε Μπρούινε, Αγουέρο.

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2: Ξαφνικά έχουμε πρωτάθλημα στην La Liga...οι γκέλες της Μπαρτσελόνα έφεραν την Ατλέτικο στο -5 και το ντέρμπι μεταξύ τους δίνει την ευκαιρία στους στρατιώτες του Σιμεόνε να μπουν ακόμα πιο γερά στην μάχη του τίτλου. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με 8 σερί νίκες και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία για το κόλπο-γκρόσο στο Καμπ Νου. Γκριεζμάν και Ντιέγκο Κόστα έχουν βρει ρυθμό και η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα κάνει απλά τα απαραίτητα...δείχνοντας έλλειψη ενέργειας. Στο 1-1 κόντρα στην Λας Πάλμας την Πέμπτη έκανε μόλις 5 τελικές προσπάθειες. Γενικά δείχνε να πηγαίνει στο ρελαντί, δεν ξέρω αν σε ένα τέτοιο ματς οι παίκτες του Βαλδέρδε ξυπνήσουν και επανέλθουν στα γνωστά τους στάνταρ, αλλά με δεδομένο πως η ομάδα του Σιμέονε θα μασάει σίδερα το διπλό στο 5,00 έχει αξία.


ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Τραγική η κατάσταση στην Άρσεναλ αφού έρχεται από δύο σερί τριάρες από την Σίτι, με αυτήν της Πέμπτης για το πρωτάθλημα να έχει διαμορφωθεί από το 30' και τους Πολίτες μετά να είναι φανερό πως έδειξαν οίκτο. Για λύπηση ο Βενγκέρ στον πάγκο που έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει ενώ δεν έκανε ούτε μία αλλαγή παρά την κάκιστη εικόνα της ομάδας του. Μόλις τρεις μέρες μετά δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον, όταν εκτός έδρας έχει μόλις 3 νίκες όλη την χρονιά ενώ την Πέμπτη υπάρχει το πρώτο ματς με την Μίλαν για το Europa League που είναι η μόνη διέξοδος για κάτι καλό την φετινή χρονιά. Η νεοφώτιστη Μπράιτον είναι 6 ματς αήττητη και είναι σφιχτή ομάδα ειδικότερα εντός έδρας. Η εικόνα της Άρσεναλ μας οδηγεί στην κόντρα της.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΟVER: Ο ΠΑΟΚ έχει πατήσει γκάζι και έρχεται από την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν με το 3-1 στην Νέα Σμύρνη. Είναι φανερό πως έχει γυρίσει υπέρ του την όλη κατάσταση και όλα αυτά που έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Αστέρας χωλαίνει το τελευταίο διάστημα αφού αγνοεί την νίκη στα τελευταία 6 ματς, χωρίς να έχει πάντως κακή απόδοση αλλά πληρώνει την επιθετική αστοχία. Στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται με μόλις δύο νίκες στα τελευταία 9 ματς. Περιμένουμε ματς με ρυθμό και γκολ.

Μονό αποδεκτό
ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1  4,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2  5,00

Δυάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΟVER 2,30
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ G/G &OVE  2,10

Tριάδα
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER 2,10
KΟΛΩΝΙΑ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΟVER 2,00
AEK-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 & ΟVER 2,40




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου