Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ


Ήταν πολύ εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα για να κρατήσει...το γεγονός πως το φετινό πρωτάθλημα είχε ενδιαφέρον. Ήρθε ένας διανοητικά καθυστερημένος να φέρει το μπάχαλο... Τεράστια ευθύνη στον ΠΑΟΚ αφού ο συγκεκριμένος έχει παρελθόν σε τέτοια περιστατικά και δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να βρίσκεται στα επίσημα της Τούμπας. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει η κουβέντα πριν πάει οπουδήποτε αλλού. Τα καραγκιοζλίκια του Γκαρσία έχουν την ίδια σκηνοθεσία με τα περσινά του Ίβιτς με ελάχιστες αλλαγές στο σενάριο... Από νομικής πλευράς σίγουρα υπάρχουν διαφορές στις δύο περιπτώσεις, όμως πραγματικά εμάς τους κανονικούς φιλάθλους που θέλουμε απλά να δούμε ποδόσφαιρο τι μας αφορούν όλα αυτά; Γιατί να πρέπει να ασχολούμαστε με το τάδε άρθρο του ΚΑΠ, την γνωμάτευση του γιατρού, με τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον Καραπαπά, τον γιο Σαββίδη, το κουτάκι μπύρας, το ρολό ταμειακής και με όλες αυτές τις παπαριές; Γιατί να μην μπορούμε να σχολιάσουμε την τακτική του Λουτσέσκου, το πλάνο του Γκαρσία, την μαγική ντρίπλα του Μιραλάς ή τα ανεβάσματα του Μάτος ή το απίθανο γκολ του Πρίγιοβιτς; Γιατί να πρέπει αντί για τα στατιστικά του αγώνα να πρέπει να αναλύσουμε μια ιατρική γνωμάτευση και το γαμημένο φύλλο αγώνα; Eρωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα είναι σίγουρο... Αυτό που μοιάζει δεδομένο πως το ελληνικό ποδόσφαιρο ενδιαφέρει όλο και πιο λίγους, κινδυνεύει να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη και οι έρευνες δείχνουν πως νέοι φίλαθλοι δεν έρχονται...αφού οι πιτσιρικάδες πλέον δηλώνουν πρώτα πως είναι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κτλ... και μετά την ΠΑΟΚ,Ολυμπιακός, Άρης.
Αυτά με την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, πάμε στα στοιχηματικά με την σημερινή μέρα να έχει αρκετές επιλογές.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 2&ΟVER: Είναι δεδομένο πως στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα υπάρχει μεγάλη ένταση και θυμός για όλα όσα έγιναν...μάλλον δεν έγιναν στο ματς της Κυριακής. Θεωρούμε ότι θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν την πρόκριση από σήμερα. Από την άλλη ο Πανιώνιος ξέρει πως για να έχει ελπίδες πρόκρισης ενόψει Τούμπας πρέπει να έχει θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Περιμένουμε το ματς να έχει ρυθμό...και γκολ με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση από σήμερα, ο συνδυασμός του οver με το διπλό πληρώνει 3,40.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1: Σπάνια παίζουμε τέτοια σημεία αλλά θεωρώ πως το 1,60 για την Γιούβε είναι αξιοπρεπή τιμή. Μπορεί με το 0-1 του πρώτου ματς η Κυρία να έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Η Αταλάντα είναι όμως αναγκασμένη να παίξει επιθετικά και η Γιουβέντους στα τελευταία 18 ματς έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ(2 από την Τότεναμ, 1 από την Βερόνα) κρατώντας το μηδέν στα 16 από αυτά. Επιθετικά έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που θα αφήσουν οι φιλοξενούμενοι. Για αυτούς τους λόγους θα πάμε με τον άσο.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟVER 3,5: Η Παρί έστω και χωρίς τον Νεϊμαρ έχει τεράστια ποιότητα αφού μπροστά θα παίξουν Ντι Μαρία, Εμπαμπέ, Καβάνι. Αντίθετα στην άμυνα θα λείψουν οι Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος και ο τερματοφύλακας Αρελοά οπότε η Μαρσέιγ που έχασε εύκολα με 3-0 την Κυριακή για το πρωτάθλημα θα βρει τρόπο να απειλήσει περισσότερο. Άλλωστε πρόκειται για νοκ άουτ ματς με τον χαμένο να αποχαιρετά το κύπελλο. Σκορ και θέαμα λοιπόν.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟVER: Η Βαλένθια δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς(20 σερί δέχεται γκολ) τα 14 από αυτά ήταν και οver. Η Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές συνήθως φέρνει under άλλα πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που για να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο θέλει μόνο νίκες οπότε δεν έχει περιθώρια. Ποντάρουμε λοιπόν στο οver, ελπίζοντας οι νυχτερίδες να παρασύρουν στον ρυθμό τους τους Βάσκους.

Μονό αποδεκτό
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 2 &ΟVER 3,40

Tριάδα
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟVER 2,00
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΡΣΕΊΓ ΟVER 3,5 2,10
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 1,60







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου