Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

MIΛΑΝ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΛΙΑ


Η Τότεναμ σε δύο ματς ήταν ανώτερη, έτρεξε περισσότερο, έδειξε περισσότερα πράγματα...αλλά η Γιουβέντους είναι Γιουβέντους χρειάστηκε δέκα λεπτά στο πρώτο ματς και άλλα πέντε χτες στο Λονδίνο για να πάρει την πρόκριση. Εuropa League σήμερα και έχουμε επιλογές, πάμε να τις δούμε





ΜΙΛΑΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Το πτώμα της Άρσεναλ συνεχίζει να περιφέρεται στα γήπεδα... με την ήττα στο Μπράιτον να είναι η όγδοη σε 14 ματς μέσα στο 2018. Ο Βενγκέρ πλέον δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, έχει χάσει τα αποδυτήρια, οι οπαδοί ζητούν διακαώς την απομάκρυνση του. Στο σημερινό ματς που είναι τελικός για τους Κανονιέρηδες αφού το Europa League είναι το μοναδικό που τους απέμεινε, με το -13 από την 4η θέση και το Champions League. Σημαντικές απώλειες στο σημερινό ματς αφού Ομπαμεγιάνγκ. Λακαζέτ, Μπεγερίν, Μονρέαλ είναι εκτός, με τον Γουέλμπεκ να είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός περιοχής. H Mίλαν με τον Γκατούζο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει δώσει ψυχή στην ομάδα με αποτέλεσμα να βγάζει πολύ πάθος και να μένει 13 ματς χωρίς ήττα, να έχει προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου, να βρίσκεται στους 16 του Europa League και να διεκδικεί ακόμα και έξοδο στο Champions League αφού έχει πλησιάσει την 4η θέση. Το Σαν Σίρο θα θυμηθεί τις παλιές καλές μέρες αφού 70.000 Μιλανέζοι θα γεμίσουν τις κερκίδες δίνοντας ώθηση στους ροσονέρι. Έτοιμη για την υπέρβαση μοιάζει η Μίλαν που είναι ξεκούραστη αφού δεν έπαιξε την Κυριακή, έχει φοβερή ψυχολογία σε αντίθεση με την Άρσεναλ που σέρνεται στην κυριολεξία...Πάμε με τον άσο.

ΛΑΤΣΙΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1 &OVER: Η Λάτσιο εντός έδρας έχει τεράστια δυναμική και το απέδειξε στο 5-1 επί της Στέαουα στον προηγούμενο γύρο. Οι δύο ήττες από Μίλαν(στα πέναλτι) και από την Γιουβέντους(στις καθυστερήσεις) που προηγήθηκαν αναμένεται να πεισμώσουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Ιντζάγκι αφού δεν τις άξιζαν και στις δύο περιπτώσεις. Η Ντιναμό απέναντι στην ΑΕΚ είχε τύχη για να πάρει την πρόκριση με την ελληνική ομάδα να είναι καλύτερη και στα δύο ματς. Δύσκολα οι Ουκρανοί θα αντισταθούν απέναντι στην καλύτερη επίθεση της Serie A και θα συνδυάσουμε τον άσο του 1,50 με το οver ώστε να ανεβάσουμε την απόδοση στο 2,20.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ  ΟVER: Η Σπόρτινγκ είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και μέτρια αμυντική λειτουργία. Έρχεται από την ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με την Πόρτο που την έφερε στο -8 από την κορυφή και ουσιαστικά εκτός μάχης τίτλου. Στο Europa League θα ρίξουν αναγκαστικά το βάρος τα Λιοντάρια με την Πλεζν να μην αποτελεί φόβητρο για την πρόκριση στα προημιτελικά. Στα τελευταία 8 ματς κράτησαν το μηδέν μόνο απέναντι σε Φιρένσε και Μορείρενσε ενώ απέναντι στην Αστάνα δέχτηκε 4 γκολ στον προηγούμενο γύρο. Η Πλζεν είναι έμπειρη ομάδα στην διοργάνωση, έχει φτάσει άλλες δύο φορές στους 16 και φέτος πάει για την υπέρβαση, στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά πάρει τον τίτλο αφού βρίσκεται στο +9 και ματς λιγότερο. Είναι ομάδα που δεν θα κλειστεί και μπορεί να δώσει ένα γκολ στο ματς για να βοηθήσει στο οver.


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ  ΚΑΙ ΛΕΙΨΙΑ-ΖΕΝΙΤ 2-3 ΓΚΟΛ: Δύο γερμανικές ομάδες δίνονται καυτά φαβορί κόντρα σε ομάδες όμως που μπορούν να κάνουν την ζημιά... Οριακά τα πρώτα ματς για αυτά θα πάμε και στα δύο με σύνολο γκολ 2-3 γκολ που καλύπτουν πολλά ενδεχόμενα.


Τριάδα
ΛΑΤΣΙΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ  1&ΟVER 2,20
ΜΙΛΑΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1  2,10
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ ΟVER 2,00


Δυάδα
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-3 ΓΚΟΛ 2,05
ΛΕΙΨΙΑ-ΖΕΝΙΤ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου