Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


Κάναμε αποχή το τελευταίο διάστημα όχι ότι δεν ποντάραμε απλά δεν υπήρχε χρόνος για να γράψουμε τις σκέψεις μας και να τις μοιραστούμε. Επιστρέφουμε σήμερα με τετράδα με γκολ στα ματς του Europa League σε καλές επιδόσεις.



ΛΕΙΨΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 3,5: Η Νάπολι έδειξε στο πρώτο ματς ότι δεν καίγεται και πολύ για το  Εuropa League, έτσι παρότι προηγήθηκε ηττήθηκε με 1-3. Πλέον στο σημερινό ματς στην Γερμανία ταξίδεψε χωρίς άγχος αλλά με τον κόουτς Σάρι να δείχνει μετανιωμένος για την εικόνα της ομάδας του πριν μια εβδομάδα και να υπόσχεται ρεβάνς στο σημερινό. Η Λειψία μπορεί να παίξει άνετα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων με τους Βέρνερ, Φόρσμπεργκ, Μπρούμα αλλά και η Νάπολι αν παίξει με την τριάδα Μέρτενς, Καχεγιόν, Ινσίνιε μπροστά έχει τεράστια ποιότητα. Περιμένουμε ανοιχτό ματς.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΛΥΩΝ G/G & OVER: Είναι δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής και δημιουργίας. Το επιβεβαίωσαν απόλυτα στο πρώτο ματς με το 3-1 να δίνει προβάδισμα στην Λυών αλλά την Βιγιαρεάλ να δείχνει έτοιμη να παλέψει για την ανατροπή. Η Βιγιαρέαλ έχει δεχτεί γκολ στα 9 από τα τελευταία 10(μόνο κόντρα στην Ρεάλ κράτησε το μηδέν) ενώ αντίστοιχα η Λυών έχει κρατήσει το μηδέν σε 2 από τα τελευταία 18.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΝΙΣ ΟVER: Απίθανο ματς έγινε πριν μία εβδομάδα με την Λιλ να προηγείται με 2-0 και την Λοκομοτίβ να κάνει απίθανη ανατροπή, με το 3-2 να τις δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Η Νις γενικά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού έχει 4 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5. Φοβερά προβλήματα στην άμυνα με τον Ντάντε να είναι ο μοναδικός στόπερ με κάποια εμπειρία που είναι διαθέσιμος. Αντίθετα στην επίθεση  με Μπαλοτέλι, Πλέα, Σέρι και Mαξιμίν έχει μεγάλη πληρότητα και ποιότητα.Η Λοκομοτίβ είναι πρωτοπόρος στην Ρωσία έχει ποιότητα επιθετικά με τους Άρι, Φαρφάν, Έντερ, Φερνάντες και Μίραντσουκ, ενώ μετρά 7 οver στα τελευταία 10 εντός έδρας ματς στην Ευρώπη. Τα πολλά γκολ έχουν μεγάλη τύχη.

ΖΕΝΙΤ-ΣΕΛΤΙΚ ΟVER: Η Σέλτικ στο πρώτο ματς έδειξε την δυναμική της στο Σέλτικ Πάρκ με το 1-0 να τις δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης. Φυσικά η Ζενίτ του Μαντσίνι έχει τεράστια ποιότητα και στοχεύει σε ευρωπαϊκή διάκριση και το σημερινό ματς που είναι ήδη sold out παρά το τσουχτερό κρύο είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς. Η Σέλτικ με τον απίστευτα γρήγορο Ντεμπελέ μπορεί να παίξει στις αντεπιθέσεις με την Ζενίτ να μην έχει και με μεγάλη ταχύτητα στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσοι παθητικοί όσο στο πρώτο ματς θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή το οver μοιάζει καλή επιλογή.

Σύστημα 3-4
ΛΕΙΨΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 3,5  2,30
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΝΙΣ ΟVER 1.95
ZENIT-ΣΕΛΤΙΚ ΟVER  1,95
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΛΥΩΝ G/G & OVER 1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου