Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Δεν ήταν καλή μέρα η χτεσινή αφού είχαμε ένα στα τέσσερα στα σημεία μας ενώ η Τουλούζ που πιστέψαμε πολύ παρότι το πάλεψε τελικά ηττήθηκε από την Παρί με ένα τυχερό γκολ του Νέιμαρ με καραμπόλα. Δεν ανοίγουμε πολύ το παιχνίδι μας σήμερα πάμε σε μια τριάδα με γκολ.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Ο Ατρόμητος μετά τον αποκλεισμό του στο κύπελλο θα παίζει από εδώ και πέρα χωρίς μεγάλο άγχος αφού βρίσκεται στο +10 από τους από κάτω στην 5η θέση και μπορεί να βλέπει μόνο παραπάνω. Ο Ολυμπιακός από την άλλη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, στο -4 από την κορυφή και το στραπάτσο κόντρα στην ΑΕΚ στο κύπελλο. Σημαντικές απουσίες με τους Ρομάο, Ένχλες, Σισέ να είναι εκτός και φυσικά τον κόουτς Γκαρσία να βρίσκεται στο νοσοκομείο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν λόγο να κλειστούν, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και είναι δεδομένο πως θα βάλουν δύσκολα στον καταρρακωμένο και γεμάτο προβλήματα Ολυμπιακό, από την άλλη οι πρωταθλητές δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια αφού τους κάνει μόνο η νίκη και η επιθετική τους γραμμή είναι ότι καλύτερο έχουν. Το οver έχει τύχες και πληρώνει καλά.


MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ G/G: Για τους Καταλανούς δεν παίζουν οι Ουμτιτί, Βερμάλεεν και ο Πικέ είναι εξαιρετικά αμφίβολος που σημαίνει πως στην άμυνα θα παίξει ο νεοφερμένος Μίνα. Η Χετάφει θα βρει ευκαιρίες να σκοράρει κόντρα στην λειψή άμυνα του Βαλβέρδε.

TOΡΙΝΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ G/G: Oμάδες με καλή επιθετική λειτουργία και διεκδικούν έστω και με λίγες ελπίδες την 6η θέση, αφού έχουν μείνει λίγο πίσω. Η Τορίνο έχει βρει δίχτυα στα 8 από τα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ η Ουντίνεζε σκόραρε στα 9 από τα 10. Το γκολ-γκολ πληρώνει ικανοποιητικά στο 1,80.


Τριάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER 2,40
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ G/G  2,00
TOΡΙΝΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ G/G 1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου