Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

TOYΦΕΚΙΕΣ ΣΤΟ FA CUP



Το κύπελλο της Αγγλίας  ο θεσμός των εκπλήξεων όπως έχει καθιερωθεί θα μας απασχολήσει σήμερα ψάχνοντας τις μεγάλες αποδόσεις αφού οι μικροί πάντα ψηλώνουν...σε αυτή την φάση και οι μεγάλοι πολλές φορές είναι χαλαροί με τους προπονητές να κάνουν rotation αφού έχει προηγηθεί και σκληρό εορταστικό πρόγραμμα.



KOBENTΡΙ-ΣΤΟΟΥΚ 1: Η Κόβεντρι φέτος βρίσκεται σταθερά στις θέσεις ανόδου στην Λιγκ 2 έχει την καλύτερη άμυνα και περιμένει το σημερινό ματς για να θυμηθεί τις δόξες του παρελθόντος. Στην Στόουκ η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη με τον Χιουζ να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Λογικό αφού η χρονιά ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες και εξελίσσεται σε εφιάλτη αφού βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 ματς και πολλές απουσίες ολοκληρώνουν το σκηνικό για να ποντάρουμε στους γηπεδούχους.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΕΡΝΛΙ Χ2: Η γκρίνια του Γκουαρντιόλα για το εξαντλητικό πρόγραμμα στην Αγλλία δείχνει πως υπάρχει μεγάλη κούραση στην ομάδα του. Ο Ισπανός τεχνικός έχει τραυματίες με τους Ζεσούς, Ντε Μπρούιν, Γούολκερ, Σίλβα, Κομπανί, Μεντί να είναι το πιο πιθανό να μείνουν εκτός ενώ ίσως υπάρξει και rotation αφού ακολουθεί και ημιτελικός Λιγκ Καπ την Τρίτη. Η Μπέρνλι είναι σκληρή ομάδα, μπορεί να τρέξει πολύ, έχει κορμιά για να παίξει ξύλο και παρότι αγνοεί την νίκη στα τελευταία 5 ματς δεν θα παραδοθεί εύκολα στο Έτιχαντ. Ποντάρουμε στο Χ2.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 2: Οριακά πάνω από την ζώνη βρίσκεται η Μπόρνμουθ που πήρε 5 βαθμούς στα τρία εορταστικά ματς. Είναι δεδομένο πως θα κάνει rotation ο τεχνικός των γηπεδούχων. Η Γουίγκαν πλέον βρίσκεται στην Λιγκ 1, όμως φέτος με μεγάλη σοβαρότητα δείχνει έτοιμη για την άνοδο. Είναι στην πρώτη θέση, αήττητη στα τελευταία 10 ματς ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 5. Πριν λίγα χρόνια οι ομάδες είχαν αντίθετες θέσεις και η Γουίγκαν περιμένει αυτά τα ματς για να θυμηθεί τα παλιά... Υπάρχουν όλα τα συστατικά για την έκπληξη.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Για την Νότιγχαμ η χρονιά δεν εξελίσσεται καλά αφού βολοδέρνει στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League και φέτος. Στα κύπελλα πάντα μεγαλώνει αφού είναι η ευκαιρία της να θυμηθεί το ένδοξο παρελθόν της. Ο Βενγκέρ πάντα χρησιμοποιεί τα...δεύτερα στα κύπελλα, έπαιζε Τετάρτη με Τσέλσι για το πρωτάθλημα και ξανά την Τετάρτη για τα ημιτελικά του Λίγκ Καπ.

Σύστημα 2-3-4
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 2  4,50
ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΣΤΟΟΥΚ 1  5,00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΕΡΛΝΙ Χ2  6,00
ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1  6,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου