Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Πρωτοσέλιδο L' Equipe χτες σε ελεύθερη μετάφραση... διχόνοια

Το κύπελλο Αγγλίας αποδείχτηκε κερδοφόρο με την Νοτιγχαμ στο 6,00 και την Κόβεντρι στο 5,00 να μας πληρώνουν καλά...αν δεν είχε δεχτεί και η  Γουίγκαν το 2-2 στο 91' θα είχαμε κάνει πάρτι. Στο ίδιο τέμπο θα κινηθούμε και αυτή την εβδομάδα. Δύο μεγάλα σημεία το ένα αυριανό και μια δυάδα που τετραπλασιάζει το ποντάρισμα μας. Περίεργο το 4,00 που πλήρωνε μέχρι χτες το βράδυ το γκολ-γκολ στο Κέρκυρα-ΠΑΟΚ, πλέον βρίσκεται στο 1,90. Το γράφουμε στην σημερινή στήλη μας στην Arena Press.



Περιγράφει το κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν...

NANT-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1: Στην Παρί το κλίμα όπως πάντα με τόσους αστέρες που μαζεύτηκαν είναι περίεργο. Καβάνι και Παστόρε άργησαν αδικαιολόγητα να επιστρέψουν από τις διακοπές, ο Έμερι τους άφησε εκτός στα δύο ματς κυπέλλου και ο Τιάγκο Σίλβα ως αρχηγός τους επέκρινε δημόσια για την συμπεριφορά τους... Ο Παστόρε μάλιστα του απάντησε μέσο του Instagram. Γενικά υπάρχει μια... ωραία ατμόσφαιρα στο Παρίσι με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα και τον Έμερι που βρίσκεται έτσι και αλλιώς υπό πίεση να μην μπορεί να βρει λύση με τους κακομαθημένους που έχει μπλέξει. Η Ναντ του Ρανιέρι με όπλο την συνοχή και την αμυντική λειτουργία βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας την 2η καλύτερη άμυνα με 18 γκολ παθητικό. Στην Παρί ξέρουν ότι το πρωτάθλημα δεν το χάνουν, κίνητρο δεν έχουν, αφού το μυαλό είναι ήδη στο Champions League και στα ματς με την Ρεάλ. Θα ρίξουμε μια τουφεκιά στο 12,00.

ΤΣΕΛΣΙ-ΛΕΣΤΕΡ 2: Σαν να κάνει κοιλιά η Τσέλσι, να της λείπει ενέργεια. Δύο σερί 0-0 απέναντι σε Νόργουιτς και Άρσεναλ σε Κύπελλο, Λιγκ Καπ. Το πρόγραμμα για την ομάδα του Κόντε δεν χαλαρώνει αφού έχει συνεχόμενα ματς κάθε τρεις μέρες. Η Λέστερ βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, είναι ομάδα που μπορεί να παίξει στην κόντρα αν βρει κενούς χώρους, ενώ είναι ξεκούραστη αφού στο 0-0 με την Φλίτγουντ στο κύπελλο έπαιξαν αναπληρωματικοί. Στο 12,00 το διπλό... επιλογή και το γκολ-γκολ στο 1,95.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1: Το πιο σημαντικό ματς της σεζόν για την Γουέστ Μπρομ που έχει να κερδίσει πολύ καιρό στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η νίκη στο κύπελλο της έδωσε ψυχολογία και υπάρχει θετική αύρα για το σημερινό ματς με τον Πάρντιου να ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της σε αγώνα πρωταθλήματος. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους. Η Μπράιτον εκτός έδρας χωλαίνει, αφού δεν έχει σκοράρει καν στα πέντε τελευταία ματς που έδωσε μακριά από το γήπεδο της, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με 5 ήττες και 4 ισοπαλίες. Γενικά δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση με μία μόλις νίκη στα τελευταία 11 ματς. Πόνταρουμε στην δίψα των γηπεδούχων που ψάχνουν απεγνωσμένα μια νίκη...

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Έχουμε την Άϊντραχτ που έχει μεγάλο πρόβλημα εντός έδρας φέτος αφού έχει μόλις 8 βαθμούς σε 8 ματς, αλλά και την Φράιμπουργκ που ότι καλό κάνει το κάνει στο γήπεδο της, μακριά από αυτό έχει 5 βαθμούς σε 8 ματς και την χειρότερη άμυνα με 25 γκολ παθητικό. Η επιλογή μας θα είναι το οver αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 σε 8 εκτός έδρας ματς και η Άιντραχτ 5 σε 8 εντός έδρας και επίσης δεν θα αγωνιστούν οι δύο βασικοί της στόπερ Φαλέτ, Αμπράαμ.


Μονό αποδεκτό
ΤΣΕΛΣΙ-ΛΕΣΤΕΡ  2  12,00

Μονό αποδεκτό
ΝΑΝΤ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1  12,00

Δυάδα
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΦΡΑΊΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 2,00
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1  2,00

*Η στήλη του Τsatala κάθε Σάββατο στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου