Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

NA ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...


Eδώ είμαστε λίγες μέρες πριν τις γιορτές με την τελευταία ίσως στήλη για το 2017...Κάναμε ένα κενό δύο εβδομάδων για προσωπικούς λόγους. Το El Clasico δεσπόζει σήμερα,  έχουμε και ωραία ματσάκια στην Premier League αλλά και Γιουβέντους-Ρόμα...δεν μπορείτε να πείτε το Σάββατο μας θα έχει ενδιαφέρον.




ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Η διαφορά τους αυτή την στιγμή βρίσκεται στους 11 βαθμούς με την Μπαρτσελόνα να έχει και ένα ματς περισσότερο. Για την Ρεάλ το σημερινό El Clasico είναι τελικός αφού χρειάζεται μόνο νίκη για να μην αποχαιρετήσει από τώρα τον τίτλο. Ο Βαλβέρδε έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, διαχειρίζεται άψογα τους αστέρες του, κατανέμει σωστά τις δυνάμεις και αποφεύγει να τις ξοδεύει άσκοπα για νίκες με μεγάλα σκορ...συνήθως η Μπαρτσελόνα μόλις πάρει προβάδισμα σβήνει τα ματς και απλά διαχειρίζεται το υπέρ της σκορ. Παρά τις ελλείψεις στο ρόστερ ο Βάσκος τεχνικός τα έχει πάει περίφημα σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας την ομάδα του αήττητη. Αντίθετα στην Ρεάλ φέτος μέχρι τώρα λείπει η ισορροπία, με τον Ζιντάν να μην έχει καθαρό μυαλό πολλές φορές αλλά και λύσεις από τον πάγκο. Η κατάκτηση του Μουντιάλ Συλλογών αναμένεται να βοηθήσει στην ψυχολογία των παικτών των Μαδριλένων, από τις λίγες φορές που η Ρεάλ δεν θα έχει απουσίες φέτος αφού και ο Μπέιλ βρίσκεται στο 100%. Αντίθετα στην Μπαρτσελόνα λείπουν ο Ντεμπελέ οι συμπληρωματικοί Αλκάθερ, Ντελοφέου αλλά πιο κομβική είναι η απουσία του Ουμτιτί με τον Γάλλο αμυντικό να πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά μέχρι τώρα και τον Βερμάλεεν που θα τον αντικαταστήσει να έχει τεράστια διαφορά ποιότητας... Η Ρεάλ έχει τεράστιο κίνητρο στο σημερινό ματς, μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια στο σημερινό ματς στο σπίτι της κόντρα στους παίκτες της Μπαρτσελόνα που θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλό τους πως και η ισοπαλία μας κάνει. Ποντάρουμε λοιπόν στον άσο για να συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και να μην μας τελειώσει πριν τα Χριστούγεννα. Για να βάλουμε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον επιλογή και η νίκη της Ρεάλ σε συνδυασμό με οver 3,5...

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ ΟVER: Η Κυρία των έξι συνεχόμενων πρωταθλημάτων απειλείται φέτος...από τρεις μνηστήρες. Η δικιά της εικόνα βέβαια έχει δώσει φέτος δικαίωμα στους υπόλοιπους να ελπίζουν αφού δείχνει πιο ευάλωτη από ποτέ. Από την άλλη έχουμε την Ρόμα που βγάζει σοβαρότητα, έχει την καλύτερη άμυνα, είναι αήττητη στα τελευταία 14 εκτός έδρας ματς στην Serie A. Βέβαια έχει βγάλει κούραση στα τελευταία ματς, την Τετάρτη γνώρισε εντός έδρας ήττα αποκλεισμό στο κύπελλο από την Τορίνο, κέρδισε στο 94' την Κάλιαρι ενώ έμεινε στο 0-0 στο Κίεβο. Η Γιουβέντους διατηρεί την εστία της απαραβίαστη στα τελευταία 7 ματς όμως στο πρωτάθλημα έχει 13 οver σε 17 ματς και η νίκη στο σημερινό είναι μονόδρομος. Γενικά παρόλο που η Ρόμα φέτος είναι σφιχτή περιμένω να ανοίξει το ματς. Θα ποντάρουμε στο οver.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1: Για την Μπράιτον είναι σημαντικό το σημερινό ματς, ως νεοφώτιστη ποντάρει στην έδρα της όπου έχει μόλις δύο ήττες από Σίτι και Λίβερπουλ. Είναι σφιχτή ομάδα παίζει ξύλο και στηρίζεται στα ψηλά κορμιά και στην δύναμη. Η Γούοτφορντ είναι φανερό πως είναι ντεφορμέ, δέχτηκε 4 γκολ από την Χάντερσφιλντ, είχαν προηγηθεί τα 3 από την Κρίσταλ Πάλας, γενικά είναι ομάδα που παίζει με αφέλεια και προσπαθεί να φτιάξει παιχνίδι κάτι που πληρώνει αμυντικά αφού με 33 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα. Για το σημερινό ματς έχει πάρα πολλές απουσίες(δείτε την φώτο). Ποντάρουμε στην έδρα κάνοντας την εκτίμηση πως η δύναμη, το πάθος και το κλασικό βρετανικό παιχνίδι  των γηπεδούχων θα υπερισχύσουν της soft Γουότφορντ.


ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2: Με την πλάτη στον τοίχο η Γιουνάιτεντ και ο Μουρίνιο, ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από την Μπρίστολ Σίτι...έφερε μεγάλη πίεση κάτι που αναμένεται να λειτουργήσει θετικά με τους παίκτες να βγάζουν αντίδραση. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς όταν έχουν απέναντι τους τον Πορτογάλο και μάλιστα θυμωμένο... Η Λέστερ χάλασε το σερί της με την εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Κρίσταλ Πάλας, έπαιξε 120 λεπτά κόντρα στην Σίτι για το Λίγκ Καπ και σίγουρα θα έχει κούραση αφού δεν έχει πολλές εναλλακτικές. Ποντάρουμε στην αντίδραση της Γιουνάιτεντ.

 Δυάδα
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1  2,05
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ ΟVER 2,00

Δυάδα
ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 2,60
ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2  1,90

Μονό αποδεκτό
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1&ΟVER 3,5  4,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου