Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

XΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ Η ΡΕΑΛ


Τελείως λάθος εκτιμήσαμε το ματς της ΑΕΚ την Πέμπτη έτσι ο κουβάς που ήρθε μας άξιζε 100%.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στο Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας με σπουδαία ματς σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα η μέρα βγάζει πολλά σημεία...



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2: Η Ρεάλ δεν μπορεί να βρει τα πατήματα της και προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, ενώ δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Στο σημερινό ματς δεν παίζουν οι τιμωρημένοι Καρβαχάλ, Ράμος και ο τραυματίας Βαράν. Στην άμυνα λοιπόν ο Μαρσέλο, ο 19 χρόνος Χακίμι, ο 20χρόνος Βαγέχιο και ο συμπληρωματικός Νάτσο. Για τον Ζιντάν το αμυντικό πρόβλημα μεγαλώνει αφού εκτός είναι και ο μοναδικός του καθαρός αμυντικός χαφ ο Κασεμίρο. Η Σεβίλλη έχει χρυσή ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη και να σπάσει την δυσμενή παράδοση που έχει στο Μπερναμπέου με 8 σερί ήττες. Το 8,50 προκαλεί άλλωστε πρόκειται για ισόβαθμες ομάδες με τους Σεβιγιάννους να έρχονται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στους 16 του Champions League.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΙΝΤΕΡ Χ: Η Ίντερ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ιταλία, βρίσκεται στην κορυφή πάει στο Τορίνο χωρίς καμία απουσία, ξεκούραστη αφού δεν έχει ευρωπαϊκά ματς και όμως η νίκη της πληρώνει 5,50. Σίγουρα η Γιουβέντους έχει την έδρα, έχει τον χαρακτήρα της πρωταθλήτριας, κάτι που έδειξε στην έδρα της Νάπολι όμως φέτος δείχνει πιο ευάλωτη από ποτέ. Ο Σπαλέτι είναι εξαιρετικός προπονητής και μπορεί να πάρει άνετα την ισοπαλία.

NIOYKAΣΤΛ-ΛΕΣΤΕΡ 2: Η Νιουκάστλ βρίσκεται σε κακή κατάσταση αφού μετρά μία ισοπαλία και πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς και υπάρχει τεράστια γκρίνια γύρω από την ομάδα με τον Μπενίτεθ να είναι συνεχώς ξινισμένος...Η Λέστερ με τον Πιελ στον πάγκο έχει αλλάξει προς το καλύτερο με τον Γάλλο να έχει φέρει ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Στα τελευταία δέκα ματς έχει ηττηθεί μόνο από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ Μαχρέζ και Βάρντι έχουν βρει τον καλό τους εαυτό. Η Νιούκαστλ με την πίεση του κόσμου θα αναγκαστεί να κάνει παιχνίδι και να βγει μπροστά...Κάτι που δεν το έχει και τόσο πολύ, ενώ αυτό ταιριάζει απόλυτα στις Αλεπούδες που θέλουν κενούς χώρους και παιχνίδι στην κόντρα. Στο 2,90 θα πάμε με το διπλό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G: Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία το να δεχτεί γκολ είναι πάντα ένα σενάριο που παίζει δυνατά. Σε 26 επίσημα ματς κράτησε το μηδέν μόνο σε 5(Μπαρτσελόνα, Αχαρναϊκό, ΠΑΟΚ,Ριέκα, Λαμία). Ο Παναιτωλικός ειδικά εντός έδρας έχει δυναμική, βρίσκεται σε καλή κατάσταση χωρίς ήττα στα τελευταία τρία, ενώ έχει βρει δίχτυα στα τελευταία εφτά ματς που έδωσε. Έχει λογική το 2,10 στο γκολ-γκολ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ G/G: Παρά την βελτιωμένη εμφάνιση η Γουέστ Χαμ απέναντι στην Σίτι δεν κατάφερε να πάρει κάτι παρότι προηγήθηκε. Πλέον αγνοεί την νίκη για 8 αγωνιστικές και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η επιλογή Μόγιες δεν άρεσε και πολύ στον κόσμο που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την πίεση. Το σημερινό ματς είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς για τα Σφυριά και τον κόσμο τους αφού υπάρχει τεράστια κόντρα στους δύο συλλόγους, ντέρμπι Λονδίνου γαρ.... Η Τσέλσι είναι σε καλή κατάσταση, έχει βρει σταθερότητα και θέλει να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι του Μάντσεστερ για να πλησιάσει και άλλο στην κορυφή. Περιμένουμε από την Γουέστ Χαμ να βγάλει πάθος και ψυχή στο σημερινό ματς, εντός έδρας παίζει, έχει τον Τσικαρίτο πάλι στην ενδεκάδα ένα γκολ θα το βρει...στην άμυνα όμως με τα χάλια που έχει θα τα βρει σκούρα απέναντι σε Αζάρ, Μοράτα. Από 1-1 ξεκινάει.
ν
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΘΕΛΤΑ OVER & G/G: Η Βαλένθια κώλωσε την πιο ακατάλληλη στιγμή, με νίκη απέναντι στην Χετάφε θα ήταν στο -2 από την κορυφή, όμως κάπου θαμπώθηκε και παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο έκανε την πρώτη ήττα της χρονιάς. Η Θέλτα από την άλλη εντυπωσίασε στο Καμπ Νου όπου πήρε δίκαια τον βαθμό (2-2) παίζοντας με το γνωστό άκρως επιθετικό της στυλ. Η ομάδα από το Βίγκο μετρά 7 οver σε 7 ισάριθμα εκτός έδρας ματς και με 26 γκολ έχει την 4η καλύτερη επίθεση στην La Liga. Γενικά περιμένουμε ανοιχτό ματς από δυο εξαιρετικές ομάδες στο μεσοεπιθειτικό κομμάτι, άλλωστε η Βαλένθια χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ της Μουρίγιο και Γκαράι θα έχει πρόβλημα στην άμυνα. Από 1-1 ξεκινάει δύσκολα θα μείνει εκεί.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ 1: Πρόκειται για δύο από τις ομάδες δεύτερης ταχύτητας φέτος στην Bundesliga που θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση πίσω από την Μπάγερν. Παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο αλλά έχουν και πολλές αδυναμίες στην άμυνα. Η Γκλάντμπαχ μετά τον θρίαμβο με την Μπάγερν έχασε εύκολα με 3-0 από την Βόλφσμπουργκ, γενικά είναι ομάδα έδρας και ψυχολογίας, αν της βγει το ματς μπορεί να σε διαλύσει...αν όμως στραβώσει μπορεί να ταπεινωθεί. Η Σάλκε έρχεται από το αρνητικό 2-2 απέναντι στην Κολωνία και παρότι είναι αήττητη στα τελευταία 9 δείχνει σημάδια ντεφορμαρίσματος. Ο ηγέτης Γκορέτσκα θα λείψει και είναι μεγάλη απώλεια. Στην έδρα της Γκλάντμπαχ έχει 8 ήττες στις τελευταίες 9 επισκέψεις της. Ο άσος βρίσκεται στο 2,50 και θα τον τιμήσουμε.

Μονό αποδεκτό
ΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2  8,50

Τριάδά
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ G/G  1,90
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΘΕΛΤΑ OVER & G/G  1,80
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G  2,00

Σύστημα 2-3
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ 1 2,50
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΙΝΤΕΡ Χ  3,50
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΛΕΣΤΕΡ 2  2,90






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου