Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ


Όταν παίζεις σημεία του 8,50 πολλές φορές μπορεί να το πληρώσεις με μια σφαλιάρα. Έτσι την πατήσαμε και εμείς με την Σεβίλλη να μην κατεβαίνει καν στο Μπερναμπέου δεχόμενη πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στα υπόλοιπα δεν πληρωθήκαμε γιατί δεν έβαλε γκολ η Τσέλσι, ενώ στο σύστημα που είχαμε κέρδος με Λέστερ και την ισοπαλία στο Γιουβέντους-Ιντερ, το αυτογκόλ της Γκλάντμπαχ μας χάλασε το απόλυτο και ένα σούπερ κέρδος. Μέρα γεμάτη μπάλα και η σημερινή με σπουδαία ματς.





ΑΓΙΑΞ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ 2: Μεγάλο ντέρμπι με τον Άγιαξ να παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου αφού βρίσκεται στο -10 από την Αϊντχόβεν. Πολλά προβλήματα φέτος για τον Αίαντα που στα δύσκολα ματς τα θαλασσώνει, γκέλαρε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Τβέντε, έχει χάσει εντός από Ουτρέχτη και Φίτεσε στο πρωτάθλημα και Ρόζενμποργκ στην Ευρώπη. Αντίθετα βλέπουμε μια Αϊντχόβεν που έχει 13 νίκες σε 14 ματς πρωταθλήματος, μετρά 12 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στο +8 από την δεύτερη Αλκμάαρ, είναι άνετη και φυσικά τα τελευταία τρία χρόνια έχει φύγει με δύο διπλά και μια ισοπαλία από το Άμστερνταμ Αρίνα. Ακόμα και με βάση το ρεπορτάζ βγαίνει το διπλό αφού οι Αιντχόβεν δεν έχει απόντες ενώ ο Άγιαξ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην άμυνα με δύο σίγουρους απόντες και τρεις αμφίβολους. Στο 4,50 το διπλό έχει ξεκάθαρα αξία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1: Σπουδαίο ματς ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τεχνικούς αυτή την στιγμή στο ποδόσφαιρο και φυσικά ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τεράστια κόντρα. Η Σίτι φέτος δείχνει αχτύπητη, έχει φοβερό σερί, είναι στο +8 από την σημερινή της αντίπαλο. Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα που θα μας οδηγήσουν στον άσο. Πρώτον η δεδομένη αγωνιστική κοιλιά της ομάδας του Γκουαρντιόλα, εκτός από την ήττα στην Ουκρανία που έπαιξαν τα δεύτερα...είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες στο νήμα με γκολ μετά το 83', κάτι που φανερώνει πως δεν είναι στην διαστημική κατάσταση της αρχής της σεζόν που μοίραζε πεντάρες για πλάκα.Ο Μουρίνιο έχει τον τρόπο του, θα παίξει κλειστά, θα το πάει στην δύναμη...Η μοναδική του ήττα στο Όλν Τράφορντ ήρθε πέρυσι από τον Γκουαρντιόλα, το περιμένει αυτό το ματς. Για το τέλος αφήσαμε την απόδοση εντάξει φαβορί η Σίτι αλλά Γιουνάιτεντ στο 3,40 εντός έδρας είναι πρόκληση.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER 1,5 ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις δίνουν τεράστιο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ αλλά σε καμία περίπτωση το 1,40 που πληρώνει η νίκη του δεν αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα του ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι εγκλωβισμένος στα εξωαγωνιστικά του προβλήματα και η εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο του έριξε ακόμα περισσότερο το ηθικό και την ψυχολογία των απλήρωτων ποδοσφαιριστών του. Αντίθετα στον Δικέφαλο μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Ξάνθη επέστρεψαν τα χαμόγελα ενώ για πρώτη φορά φέτος η Τούμπα θα είναι κατάμεστη με το sold out να θεωρείται σίγουρο. Παρά τις απουσίες που έχει ο Λουτσέσκου είναι ξεκάθαρο πως την δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ. Για να ανεβάσουμε την απόδοση θα ποντάρουμε στο οver 1,5 γκολ για τους γηπεδούχους.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ G/G: Το ντέρμπι της πόλης του Λίβερπουλ με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Η Λίβερπουλ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί η γνωστή αφέλεια της και να την καταστρέψει. Η Έβερτον με την αλεπού Αλαρντάις στον πάγκο που έχει φάει τέτοια ματς με το κουτάλι θα βάλει δύσκολα στον Κλοπ. Τουλάχιστον ένα γκολ θα το βάλουν οι φιλοξενούμενοι για να μας δώσουν το γκολ-γκολ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: Παρά την κακή εικόνα που δείχνει φέτος στα εκτός έδρας σήμερα θα ποντάρουμε στην Άρσεναλ. Η εμφάνιση που έκανε απέναντι στην Γιουνάιτεντ ήταν εντυπωσιακή και σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω. Έχει βρει ρυθμό στην επίθεση με τους Σάντσες, Οζίλ, Λακαζέτ και η φετινή Σαουθάμπτον δεν δείχνει μεγάλη σοβαρότητα και συνοχή. Δεχόμαστε το διπλό του 2,00.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1  3,30
Μονό αποδεκτό
ΑΓΙΑΞ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ  2  4,33

Τριάδα
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2  1,95
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ G/G  1,90
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   ΠΑΟΚ ΟVER 1,5  1,80



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου