Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ


Δεν είχαμε τύχη την Τρίτη, μας έλειψε ένα γκολ στο Λονδίνο και ένα από την Σπόρτινγκ στην Βαρκελώνη. Χάθηκαν φοβερές ευκαιρίες και στα δύο ματς, ο κουβάς ήταν ο προορισμός μας. Τελευταία αγωνιστική στο Europa League και τα γκολ θα έχουν την τιμητική τους.



ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΑΕΚ ΟVER: Η αήττητη ελληνική ομάδα κατάφερε να παίζει την πρόκριση σήμερα στην Βιέννη. Μπορεί η Αούστρια να έχει πολλά προβλήματα, να δέχεται γκολ πάρα πολύ εύκολα όμως πλέον δεν παύει να ελπίζει, παίζει εντός έδρας και χρειάζεται μια απλή νίκη για να πάρει την πρόκριση. Η ΑΕΚ φυσικά έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Λιβάγια αλλά και τον Αραούχο μπορεί να χτυπήσει εύκολα στην κόντρα. Περιμένουμε ανοιχτό ματς και το οver θα είναι η επιλογή μας.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1: Οι Σέρβοι έχουν το πάνω χέρια στο θέμα πρόκρισης αφού τους κάνει και η ισοπαλία αρκεί να μην κερδίσει η ΜΠΑΤΕ την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Για την Κολωνία παρότι με νίκη παίρνει την πρόκριση το Europa League είναι μεγάλη πολυτέλεια, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση στην Bundesliga, την Κυριακή έδιωξε τον προπονητή Στέγκερ μετά από 4,5 χρόνια. Αποδεκατισμένη ταξίδεψε στο Βελιγράδι με παίκτες από την δεύτερη ομάδα και υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο από την δεύτερη ομάδα. Οι Γερμανοί έχουν μπροστά τους τελικό την Κυριακή απέναντι στην Φράιμπουργκ και το Μαρακανά θα θυμίζει καμίνι με 50000 και πλέον οπαδούς του Αστέρα να θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Ποντάρουμε στον άσο αφού ο φετινός Αστέρας βγάζει σοβαρότητα με τον γνωστό μας Μιλόγεβιτς στον πάγκο(πέρυσι στον Πανιώνιο), παίζει στην καυτή του έδρα απέναντι σε μια ομάδα που το μυαλό της ταξιδεύει αλλού.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΖΕΝΙΤ ΟVER: Έχουν προκριθεί οι δυο τους οπότε δεν υπάρχει άγχος στην αναμέτρηση με την Σοσιεδάδ να θέλει την νίκη για να πάρει εκείνη την πρώτη θέση του ομίλου. Γενικά πρόκειται για ομάδες με επιθετική φιλοσοφία με την Σοσιεδάδ να μετρά 9 οver σε 10 εντός έδρας ματς φέτος και την Ζενίτ 8 οver σε 8 ματς επί ισπανικού εδάφους.



Τριάδα
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1  2,00
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΖΕΝΙΤ ΟVER 1,80
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΑΕΚ ΟVER 1,90

Τριάδα
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟVER 1,80
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΛΥΩΝ ΟVER 3,5  2,60
ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΑΣΤΑΝΑ ΟVER 1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου