Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΓΚΟΛ


Έπρεπε να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ για να κάνει εκτός έδρας νίκη... Πρώτη φορά φέτος έδειξε πάθος μακριά από την Τούμπα η ομάδα του Λουτσέσκου ενώ αυτό που έδωσε ξεκάθαρα ώθηση ήταν ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί με τον Πέλκα στο 10 υπήρχε τεράστια βελτίωση. Καλός παίκτης ο Μαροκινός αλλά μέχρι τώρα στην Ελλάδα έχει έρθει για διακοπές και όχι για ποδόσφαιρο. Στα υπόλοιπα η κόκκινη της Λεβερκούζεν στο πρώτο ημίχρονο μας χάλασε την τριάδα αφού η Ντόρτμουντ ήταν έτοιμη να καταρρεύσει αλλά γλίτωσε. Στο σημερινό πρώτο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του  Champions League ξεχωρίσαμε μια τριάδα.



ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER: Βρίσκονται ξεκάθαρα και οι δύο στην καλύτερη τους φάση μέσα στην σεζόν. Άγχος μεγάλο δεν υπάρχει για το ματς αφού η Τσέλσι έχει προκριθεί, θέλει όμως την νίκη για να μην χάσει την πρωτιά, ενώ η Ατλέτικο έχει ουσιαστικά αποκλειστεί αφού περιμένει αυτοκτονία από την Ρόμα στο εντός έδρας από την Καραμπάγκ...Δύσκολα λοιπόν θα δούμε σκοπιμότητα στο ματς αφού και οι δύο θα κυνηγήσουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Καλή επιλογή το οver του 2,00.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER 3,5: Μεγάλο ματς χωρίς άγχος και για τις δύο αφού θα παίξουν περισσότερο για το γόητρο. Δύσκολα θα ανατρέψει το 3-0 του πρώτου ματς για να πάρει την πρωτιά η Μπάγερν...αν και από Γερμανούς μπορείς να τα περιμένεις όλα. Γενικά περιμένουμε από τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη διάθεση, οι Βαυαροί για να πάρουν εκδίκηση και από την Παρί να βγάλει έξτρα κίνητρο αφού στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο και παίζει χαλαρά με αποτέλεσμα να έρθει και η πρώτη ήττα το Σάββατο. Τα πολλά γκολ είναι η επιλογή μας, Λεβαντόφσκι, Μίλερ, Κομάν, Χάμες, Εμπαμπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι...το αφήνουμε πάνω σας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ G/G: Η Μπαρτσελόνα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος αφού έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στην La Liga ενώ ο τραυματισμός του Ουμτιτί έβαλε δύσκολα στον Βαλβέρδε που ξέμεινε από στόπερ. Ο Μασεράνο είναι ακόμα στα πιτς, οπότε δίπλα στον Πικέ θα παίξει ο ξεχασμένος Βερμάλεν... Η πρωτιά έχει εξασφαλιστεί και αυτό που προέχει είναι το εκτός έδρας ματς με την Βιγιαρεάλ που ακολουθεί. Η Σπόρτινγκ ακόμα ελπίζει θέλει όμως μόνο νίκη στο Καμπ Νου και παράλληλα γκέλα της Γιουβέντους στον Πειραιά. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ αφού η Μπαρτσελόνα θα είναι χαλαρή και η Σπόρτινγκ έχει ταχύτητα σαν ομάδα για να δημιουργήσει ευκαιρίες, δύσκολα όμως θα κρατήσει την εστία της αλώβητη.

Τριάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.   G/G  1,75
ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER 2,00
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER 3,5  2,20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου