Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ


Πικρία μας άφησε το Σ/Κ αν και οι απώλειες ήταν μικρές παρότι βγάλαμε μόνο την Γκλάντμπαχ που μας επέστρεψε σχεδόν όλο το ποντάρισμα μας. Θα βγάζαμε και την ισπανική δυάδα αν είχε μετρήσει το πεντακάθαρο γκολ του Μέσι, ενώ δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε το ματς της Σίτι αν δεν υπήρχε αυτό το αυστηρό πέναλτι για να ισοφαρίσει στο 47', μια από τα ίδια για την Άρσεναλ που κέρδισε με πέναλτι στο 94'. Η Τορίνο λίγο πιο προσεκτική αν ήταν θα το έβγαζε εύκολα το διπλό στο Μιλάνο(απίθανη διπλή ευκαιρία στο 85') ενώ για την Σάλκε το σκορ τα λέει όλα...ομάδα Ντόρτμουντ δεν υπάρχει αυτή την περίοδο κατάφερε ακόμα και ένα τέτοιο ματς να μην το κερδίσει με το κόουτς Μποζ να κάνει απίθανες αλλαγές. Καθαρή ήττα είχαμε μόνο στην ελληνική μας τριάδα που μας άξιζε το μηδέν στα τρία. Δεν ασχοληθήκαμε με τα μεσοβδόμαδα για να επανέλθουμε σήμερα με τέσσερα σημεία.



ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 1: Είναι δύσκολο να καταλάβεις το 1,60 που πληρώνει ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο Δικέφαλος παίζει με την πλάτη στον τοίχο, με την νίκη να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη αφού υπάρχει τεράστια πίεση πάνω από την ομάδα. Πότε όμως φέτος έδειξε η ομάδα του Λουτσέσκου ότι μπορεί να αντέξει την πίεση; Ποτέ... Χωρίς εκτός έδρας νίκη, χωρίς ψυχολογία, με παίκτες που δείχνουν φοβισμένοι, παίκτες που κάνουν τα απαραίτητα. Το ρεπορτάζ πάλι είναι κακό, Πρίγιοβιτς, Ζαμπράνο, Κάμπος και ο φευγάτος Λεόβατς είναι εκτός. Η Ξάνθη δεν έχει άγχος, είναι σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά, βρίσκεται στην 5η θέση, στα Πηγάδια πάει τα ματς σε χαμηλό τέμπο και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Είναι ομάδα που παίζει ξύλο κάτι που δεν βολεύει σε καμία περίπτωση τον φετινό soft ΠΑΟΚ. Η βροχή και το βαρύ γήπεδο ευνοεί φυσικά τους γηπεδούχους.Παραδοσιακά δυσκολεύεται στην έδρα της Ξάνθης και δεν έχει κερδίσει τα τελευταία τρία χρόνια. Η Θύρα 4 στην ανακοίνωση της τόνισε ''Αν δεν κερδίσετε μην γυρίσετε στην Θεσσαλονίκη''... Πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε ένα δύσκολο βράδυ Σαββάτου για τους Παοκτσήδες. Είχε πει κάποτε ο Άγγελος... Δεν μπορούν τα παλικάρια, νομίζω ισχύει στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και όχι μόνο για τους παίκτες γενικότερα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΤΝΜΟΥΝΤ 1: Για την Ντόρτμουντ τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, ψυχολογία μηδέν, προπονητής χαμένος στο διάστημα, νίκη αγνοείται εδώ και πολύ καιρό(σε 10 ματς μόνο το Μαδεμβούργο στο κύπελλο). Η εικόνα της που έφερε αυτό το απίστευτο 4-4 από το 4-0 του 60' ήταν αποκαρδιωτική. Ο Μποζ είναι στον πάγκο ακόμα γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχει αντικαταστάτης, ενώ Ομπαμεγιάνγκ και Γκέτσε θα λείψουν στο σημερινό ματς. Η Λεβερκούζεν με σταθερό ρυθμό ανεβάζει ρυθμό, έχει φτάσει στα 8 ματς χωρίς ήττα και έχει ψυχολογία. Ο άσος στο 2,30 έχει αξία, μπορούμε να ανεβάσουμε απόδοση αν τον συνδυάσουμε και με το γκολ-γκολ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1: Η Μπεσίκτας παρά την εντυπωσιακή της πορεία στο Champions League στο πρωτάθλημα γκελάρει συχνά με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο και σημερινή της αντίπαλο. Η νίκη είναι μονόδρομος για να μείνει ζωντανή στην διατήρηση του στέμματος και στο Vodafone Αrena είναι πανίσχυρη. Η Γαλατασαράι του Τούντορ βρίσκεται στην κορυφή γιατί καθαρίζει εύκολα τα ματς στα μέτρα της, στα δύσκολα τα κάνει πάνω της φαινόμενο που έκανε την εμφάνιση του και στον ΠΑΟΚ με τον Κροάτη τεχνικό στον πάγκο. Στην έδρα της Μπασάκσεχιρ έφαγε 5 γκολ, στην Τραπεζούντα έχασε, με την Φενέρ εντός έμεινε στο 0-0...με την Έστερσουντ το καλοκαίρι τα έκανε μαντάρα. Η Μπεσίκτας το θέλει πιο πολύ και έστω στο 1,90 θα ποντάρουμε πάνω της.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ 1: H πρωτοπόρος στο ρωσικό πρωτάθλημα Λοκομοτίβ με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία(στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ) στα τελευταία 5 ματς υποδέχεται το φάντασμα της Ρούμπιν. Η ομάδα από το Καζάν πραγματοποιεί τραγική χρονιά, βρίσκεται στην 12η θέση, δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς όπου έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Ο άσος στο 1,90 μοιάζει καλή επιλογή.

Μονό αποδεκτό
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 1   5,50

Τριάδα
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  1  2,05
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ 1  1,95
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ  1  2,40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου