Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ

Mπος και Μοντέλα στο ταμείο ανεργίας, γκέλα για Πεπ και Γκλάντμπαχ,Μπέρλνι σε αποδόσεις πρόκληση 

Μετά από δύο εβδομάδες και κάτι επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, οι εθνικές ομάδες αλλά και μια εκδρομή μας κράτησαν καθαρούς... Με όρεξη και γεμάτες μπαταρίες είμαστε έτοιμοι και πεινασμένοι για ταμεία. Σε ένα Σαββατοκύριακο που θα ψάξουμε τις παικτικές αξίες στο ποντάρισμα μας.



ΣΑΒΒΒΑΤΟ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Η φετινή Γκλάντμπαχ δεν έχει μεγάλη σταθερότητα όμως αν πιάσει ρυθμό μπορεί να διαλύσει κάθε αντίπαλο, φοβερή ταχύτητα επιθετικά. Η Μπάγερν με τον Χάινκες έχει 8 νίκες και μια ισοπαλία-πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Λειψία, χωρίς να εντυπωσιάζει. Την Τετάρτη ήταν τυχερή που κράτησε την νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ αφού η εμφάνιση της ήταν κάτω του μετρίου. Σημαντικές απουσίες αφού οι Νόιερ, Μίλερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, Τιάγκο είναι εκτός και οι Ραφίνια, Αλάμπα, Κομάν δίνονται αμφίβολοι. Τα κουκιά είναι μετρημένα λοιπόν για τους Βαυαρούς και το Μπορούσια Πάρκ μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύονται. Κοντράρουμε την πληγωμένη Μπάγερν και ποντάρουμε σε μια ομάδα γεμάτη ενέργεια.



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΚΕ 2 : Η Ντόρτμουντ στα τελευταία δέκα ματς έχει κερδίσει μόνο το Μαδερμβούγο για το κύπελλο. Η ψυχολογία είναι κάτω από το μηδέν, ο Μποζ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας και η άμυνα της λειτουργεί ερασιτεχνικά... Η Σάλκε από την άλλη τα πάει περίφημα με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 6, έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα και έχει σκαρφαλώσει στην 2η θέση. Το ματς είναι ντέρμπι αλλά το 5,25 του διπλού έχει αξία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1: Το γκολ του Λιβάγια στις καθυστερήσεις έχωσε πιο βαθιά το μαχαίρι στον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων. Ο Ουζουνίδης κάνει τρομερή προσπάθεια για να κρατήσει το καράβι στην επιφάνεια αλλά πλέον το ναυάγιο είναι όλο και πιο κοντά. Οι απουσίες κάνουν το έργο του ακόμα πιο δύσκολο Βιγιαφάνες, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Λουτσιάνο, Γιόχανσον είναι εκτός και οι λύσεις για τον Έλληνα τεχνικό ελάχιστες.  Βλέποντας την πιθανή ενδεκάδα με τους μισούς παίκτες να προς πώληση για τον Ιανουάριο είναι ακατόρθωτο να τους κρατήσει ενωμένους και συγκεντρώμενους στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ατρόμητος έδειξε και στην Τούμπα εξαιρετικό πρόσωπο παρά τις πολλές απουσίες και χρειάστηκε δύο τρία σφυρίγματα για να ηττηθεί. Τώρα οι τρεις δανεικοί του ΠΑΟΚ επιστρέφουν και ο άσος άμεσα αποκτά αξία, άλλωστε ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας δεν έχει νίκη.

ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ-ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟVER: Ο Πανσεραϊκός με 11 γκολ παθητικό  σε 4 ματς ,έχει την χειρότερη άμυνα μετά τον διαλυμένο Αιγινιακό. Μια ισοπαλία μέχρι τώρα και στο σημερινό ματς θα ψάξουν απεγνωσμένα την νίκη. Μόνο οver μέχρι τώρα σε 4 ματς. Η ΑΕ Καραϊσκάκη εκπλήσσει ευχάριστα αφού ξεκίνησε ως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό όμως μετρά τρεις νίκες σε 4 ματς και δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο, οπότε θα ταξιδέψει στις Σέρρες χωρίς άγχος. Ποντάρουμε στο οver.

MΠΕΤΙΣ-ΧΙΡΟΝΑ G/G &OVER: H Μπέτις φέτος έχει υιοθετήσει ένα άκρως επιθετικό στυλ και συχνά μας προσφέρει ματσάρες. Αυτό βέβαια τις στοιχίζει κιόλας αφού έρχεται από το βαρύ 5-0 στην έδρα της Εϊμπάρ. Εντός έδρας έχει 5 οver σε 6 ματς. Η Χιρόνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 4 παίζοντας ωραία μπάλα. Στα τελευταία 6 έχει 5 over  ενώ όλα ήταν γκολ-γκολ. Έχουμε λοιπόν δύο ομάδες που έχουν έφεση σε ανοιχτά ματς ενώ στο σημερινό ματς δεν θα έχουν και οι δύο το βασικό τους κεντρικό αμυντικό δίδυμο, άμεσα το 1,95 του συνδυασμού του γκολ-γκολ με το οver είναι επιλογή.




ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΠΕΡΛΝΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Βλέπεις την βαθμολογία και διαπιστώνεις πως η Μπέρλνι ισοβαθμεί με Λίβερπουλ και Άρσεναλ στην 5η θέση, βλέπεις πως έχει παίξει ήδη με Σίτι, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Τσέλσι όποτε η καλή της πορεία δεν είναι γιατί είχε εύκολο πρόγραμμα. Βλέπεις πως εντός έδρας έχει μία ήττα από την Γουέστ Μπρομ τον Αύγουστο, έχοντας δεχτεί 2 γκολ σε έξι ματς. Βλέπεις από την άλλη την Άρσεναλ εκτός έδρας να έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, ξέρεις πως η ομάδα του Βενγκέρ είναι η πιο soft και η πιο looser ομάδα στην Αγγλία και θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα μασάει σίδερα, τρέχει απίστευτα και βασίζεται στην φυσική δύναμη. Κάπως έτσι ποντάρεις στο άσο του 6,50.

ΜΙΛΑΝ-ΤΟΡΙΝΟ 2: Ο Μοντέλα το έχει χάσει και αυτό είναι φανερό... αφού μετά την ήττα στην Νάπολι δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την ομάδα του γιατί είχε μεγάλο ποσοστό κατοχή μπάλας. Το γεγονός πως η πρωτοπορός Νάπολι τον έχει αφήσει 16 βαθμούς πίσω και η 4η Ρόμα 11 δεν τον απασχόλησε και τόσο. Γενικά το κλίμα στους Μιλανέζους μυρίζει μπαρούτι αφού τα 280 εκατομμύρια των Κινέζων δείχνουν να πηγαίνουν στράφι. Η Τορίνο έχει επιθετικές αρετές με τον Μπελότι να είναι φοβερός στον κενό χώρο και είναι πως θα βρει χώρο δράσης σε αυτό ματς. Το 4,75 του διπλού θα μπει στο παιχνίδι μας.

XANTEΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1: Η Σίτι δεν κοντράρεται...όμως δεν γίνεται να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό όλη την χρονιά μιλάμε για την Premier Leauge. H Xάντερσφιλντ σίγουρα δεν είναι υπερομάδα όμως είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Εξαιρετικό σύνολο που θα παίξει και ξύλο αν χρειαστεί με πολλούς ρολίστες.  Στο γήπεδο της έχει καλή εικόνα κέρδισε πρόσφατα την Γιουνάιτεντ και έχει ηττηθεί μόνο από την Τότεναμ.Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα λογικό κάποια στιγμή να χαλαρώσουν και το 17,00 σε γηπεδούχο στην Premier League χτυπάει άσχημα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 2: Ο Πανιώνιος έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα με τους Οικονόμου, Μασούντ να τίθενται εκτός ομάδας από την διοίκηση, τον αρχηγό Κόρμπο να παραιτείται και τους Λάμπρου, Σιώπη να απουσιάζουν. Γενικά στην Νέα Σμύρνη δείχνει να έχει χαθεί το καλό κλίμα και η συνοχή της ομάδας και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο αφού μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 6. Ο ΠΑΟΚ έχει χρυσή ευκαιρία να μείνει στην πρώτη θέση, μετρά επιστροφές με τους Ζαμπράνο, Πέλκα, Μαουρίσιο να δίνουν ακόμα περισσότερες λύσεις στον Λουτσέσκου. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνει και ένα διπλό ο Δικέφαλος οι συνθήκες είναι ιδανικές.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2: Ο Βαλβέρδε φέτος έχει φτιάξει μια Μπαρτσελόνα τελείως διαφορετική. Πολλά τρεξίματα, μεγάλη συνοχή, φοβερή αμυντική λειτουργία (17 ματς σε Champions League και πρωτάθλημα- 5 γκολ παθητικό), έχει μετατρέψει παίκτες ρολίστες σε πρωταγωνιστές με τον Ουμτιτί να είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα. Επίσης παίκτες όπως οι Ντελοφέου, Αλκάθερ έχουν μπει στο rotation και του δίνουν μάλιστα και νίκες. Όλα αυτά έχουν επιτρέψει στον Βάσκο τεχνικό να αφήνει τον Μέσι στον πάγκο, να κάνει αλλαγή τον Σουάρες και να μην ανοίγει ρουθούνι...φυσικά και το +10 από την Ρεάλ έχει δώσει άλλο αέρα. Η Βαλένθια ναι εντυπωσιάζει, ναι δείχνει έτοιμη να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο...όμως η φετινή Μπαρτσελόνα έχει λύσεις σε όλα τα προβλήματα και πιστεύω θα περάσει από το Μεστάγια.


Τριάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1  2,50
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 2  1,85
ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ-ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟVER 2,00

Δυάδα
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2  1,85
ΜΠΕΤΙΣ-ΧΙΡΟΝΑ G/G & OVER 1,95

Μονό αποδεκτό
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1  5,75

Μονό αποδεκτό
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΚΕ 2  5,25

Μονό αποδεκτό
ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  1  17,00

Μονό αποδεκτό
ΜΙΛΑΝ-ΤΟΡΙΝΟ 2  4,75

Μονό αποδεκτό
ΜΠΕΡΛΝΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1  6,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου