Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ MATΣΑΡΑ



Το Σάββατο ήταν εξαιρετικό με την Κρίσταλ Πάλας στο 8,00 και την Γουότφορντ στο 5,50 να μας δικαιώνουν και να μας γεμίζουν με ικανοποίηση αφού όταν βγαίνεις σωστός σε τόσο μεγάλα σημεία υπάρχει διαφορά... Την Κυριακή το πρόγραμμα ήταν για no bet και αυτό πράξαμε. Σήμερα μας φάγανε οι υποχρεώσεις και δεν θα υπάρχει ανάλυση των σημείων μας...άλλωστε ρίσκο θα πάρουμε σε μια τετράδα με γκολ.




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 3,5: Τι να πεις για τις αυτές ομάδες που έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην σεζόν είναι στην πρώτη θέση στα πρωταθλήματα τους και παίζουν ποδόσφαιρο από άλλο πλανήτη. Γιατί να μας το χαλάσουν και να μην μας προσφέρουν ένα super ματς, επιθετική φιλοσοφία από τους δύο τεχνικούς με τον Σάρι να έχει φτιάξει μια Νάπολι χάρμα οφθαλμών...

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ ΟVER: Η Φέγενορντ έχει πρόβλημα στην άμυνα και αυτό μεγαλώνει αφού δεν παίζουν οι βασικοί της κεντρικοί αμυντικοί. Στο Ρότερνταμ έχει δυναμική αλλά η Σαχτάρ δεν θα κωλώσει και θα παίξει για την νίκη αφού ξέρει πως για να έχει ελπίδες πρόκρισης χρειάζεται 6 βαθμούς στα δύο ματς με τους Ολλανδούς. Το ματς είναι εύκολο να ανοίξει και να δούμε το οverακι.

ΛΕΙΨΙΑ-ΠΟΡΤΟ ΟVER: Η Λειψία έρχεται από σπουδαίο διπλό στο Ντόρτνμουντ και με ανεβασμένη ψυχολογία θα παίξει μόνο για την νίκη σήμερα αφού η ήττα στην Τουρκία και η εντός έδρας ισοπαλία με την Μονακό την έχει βάλει με την πλάτη στον τοίχο. Η Πόρτο είναι μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοια ματς, κέρδισε εύκολα με 0-3 στην έδρα της Μονακό και με το 4-4-2 του Κονσεϊσάο δεν πρόκειται να κρυφτεί...θα βγει να παίξει για την νίκη. Περιμένουμε ματς με ρυθμό και ένταση οπότε το οver είναι η επιλογή μας.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G: Η άμυνα της Λίβερπουλ είναι ικανή να δεχτεί γκολ ακόμα και από σχολική ομάδα και κόντρα στην Μάριμπορ που έχει σκοράρει στα 10 από τα 11 τελευταία εντός έδρας ματς που έδωσε στο Champions League (μαζί με τα προκριματικά) δεν είναι καθόλου απίθανο να παραβιαστεί η εστία της. Επιθετικά δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Έτσι καταλήγουμε στο ωραιότατο 2,10 του γκολ-γκολ.

*Αν η Τότεναμ είχε Ντέλε Άλι θα την ρίχναμε την τουφεκιά στο Μπερναμπέου.


Τετράδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 3,5 2,10
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ ΟVER 1,85
ΛΕΙΨΙΑ-ΠΟΡΤΟ ΟVER 1,85
ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G 2,10

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 6,5  13,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου