Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ


Κρίμα που φοβηθήκαμε να ποντάρουμε στην Τότεναμ χτες που άξιζε ακόμη και κάτι παραπάνω από τον βαθμό στο Μπερναμπέου. Στα υπόλοιπα η Νάπολι έδειξε ότι είναι εξαιρετική ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε σκοράρει με το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο ίσως έπαιρνε και αποτέλεσμα. Εκεί που πέσαμε έξω ήταν η Μάριμπορ που διαλύθηκε από την Λίβερπουλ και δεν δημιούργησε ούτε υποψία ευκαιρίας για να σκοράρει... Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν καυτά φαβορί και το ποντάρισμα μας θα είναι στα γκολ.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ: Η Μπενφίκα είναι η πρώτη ομάδα που ο Ζοζέ Μουρίνιο πήρε υπό τις οδηγίες του έστω και δύο μήνες το 2000 πριν από 17 χρόνια. Τώρα επιστρέφει και δήλωσε πως τρέφει τεράστιο σεβασμό για τους Αετούς παρόλο που η ομάδα που μεγαλούργησε ήταν η Πόρτο. Η Μπενφίκα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού ξεκίνησε με δύο ήττες από ΤΣΣΚΑ και Βασιλεία και σήμερα χρειάζεται αποτέλεσμα. Η Γιουνάιτεντ είναι άνετη με τους 6 βαθμούς, δεν θα έχει και πάλι τους Πογκμπά, Φελαϊνί και Μπαγί που είναι σημαντικές απώλειες. Τελευταίο χαρτί για τους γηπεδούχους που θα παλέψουν κόντρα σε μια Γιουνάιτεντ που δεν θα την χαλάσει αν φύγει και με τον βαθμό από την Λισαβώνα...ας κάνει και ένα δώρο ο Μουρίνιο στην πρώτη του ομάδα.

Επικό video από το 2000 με τον Μουρίνιο να τα βάζει δημοσίως με τον Σάμπρι που είχε πάει στην Μπενφικά από τον ΠΑΟΚ...




ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΕΛΤΙΚ ΟVER 4,5: Στο Μόναχο πνέει νέος άνεμος με τον Χάινκες στον πάγκο και οι παίκτες της Μπάγερν δείχνουν να έχουν βρει την παλιά τους όρεξη. Κόντρα στην Σέλτικ που με τον Ρότζερς στον πάγκο προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και δεν θα κλειστεί αναμένεται να δούμε πολλά γκολ....

ΤΣΕΛΣΙ-ΡΟΜΑ ΟVER 3,5: Για τον Κόντε η φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα δείχνει ήδη χαμένη... και η λογική λέει πως ο Ιταλός θα επικεντρωθεί στο Champions League. Κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας υπήρχε ένα τεράστιο κενό στο κέντρο αφού ο Καντέ έλειπε και θα λείψει και σήμερα. Τουλάχιστον επιστρέφει ο Μοράτα που κόντρα στην αναιμική και χωρίς Μανωλά άμυνα της Ρόμα μπορεί να κάνει πάρτι. Γενικά περιμένουμε ανοιχτό ματς για αυτό ποντάρουμε στα πολλά γκολ.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER 3,5: Η φετινή Παρί είναι φτιαγμένη για να δίνει παραστάσεις επιθειτικού ποδοσφαίρου και να σκοράρει. Κόντρα σε μια όχι και τόσο σφιχτή άμυνα και γενικότερα προβληματική Άντερλεχτ Καβάνι, Νεϊμαρ και Εμπαμπέ μπορούν να κάνουν πάρτι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-1 : Δύσκολο βράδυ θα περάσει ο Ολυμπιακός αλλά έχουμε το προαίσθημα ότι θα σκοράρει ενώ ο Ντελοφέου έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στο ματς με την Ατλέτικο και απέναντι στον Κούτρη που χωλαίνει αμυντικά μπορεί να βρει δίχτυα.

Μονό αποδεκτό
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ  3,75


Τριάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΕΛΤΙΚ ΟVER 4,5 2,25
ΤΣΕΛΣΙ-ΡΟΜΑ ΟVER 3,5  2,50
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΠΑΡΙ ΖΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER 3,5 1,80


Ακριβές Σκορ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-1  13,00

Anytime Scorer
NTEΛΟΦΕΟΥ(ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ) 1,80
ΜΙΛΕΡ(ΜΠΑΓΕΡΝ) 1,75
ΝΕΪΜΑΡ(ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ) 1,50
ΜΟΡΑΤΑ(ΤΣΕΛΣΙ) 1,66


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου