Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ



Μπαίνουμε σε διήμερο γεμάτο μπάλα...ειδικά το σημερινό πρόγραμμα είναι ιδανικό για αραλίκι,καναπέ,μπύρες και στοίχημα. Πάντα μετά από διακοπή για παιχνίδια εθνικών ομάδων οι εκπλήξεις παραμονεύουν...με τις "μεγάλες'' ομάδες να έχουν χάσει την συνοχή τους.



ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 : Η φετινή Γιουνάιτεντ έχει ξεκάθαρα την υπογραφή Μουρίνιο, είναι ομάδα φτιαγμένη να κυνηγήσει τον τίτλο. Σοβαρή αμυντικά, με επιθετικό πλάνο και ένα Λουκάκου να πετάει φωτιές. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με την Λίβερπουλ... τραγική αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να δέχεται αστεία γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες αφού τις λείπει ένας καθαρός σέντερ φορ killer. Ο Μανέ που είναι ο κορυφαίος της ομάδας του Κλοπ είναι εκτός ενώ και οι Φιρμίνιο, Κουτίνιο έρχονται από κουρασμένοι από τα ματς της Βραζιλίας. Μπορεί οι απουσίες των Πογκμπά, Φελαϊνί να είναι σημαντικές για τους φιλοξενούμενους αλλά και το δίδυμο Ερέρα, Μάτιτς στο κέντρο δεν είναι άσχημο. Θα ποντάρουμε στο διπλό αφού η Γιουνάιτεντ δείχνει να πατά γερά στα πόδια της σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έχουν πολλά θέματα να λύσουν...

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Τα νούμερα της Κρίσταλ Πάλας είναι αφύσικα αφού δεν έχει γκολ και βαθμό μετά από 7 αγωνιστικές στην Premier League έχοντας σπάσει αρνητικό ρεκόρ...Κάποια στιγμή θα το γυρίσει αφού το ρόστερ της είναι ικανοποιητικό και σίγουρα η διακοπή θα βοήθησε την κατάσταση για να μπορέσει να δουλέψει ο Χόγκσον. Η Τσέλσι φέτος πήρε πολλά από τον Μοράτα με το που μπήκε στην ομάδα...έδειξε όμως κόντρα στην Σίτι πως έχει πρόβλημα χωρίς τον Ισπανό που θα λείψει και τώρα. Τα κακά νέα για τον Κόντε ήρθαν όμως με τον τραυματισμό του Καντέ με τον Γάλλο χαφ να είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος για τους πρωταθλητές. Το ματς έχει και το χαρακτήρα του ντέρμπι αφού και η Κρίσταλ Πάλας εδρεύει στο Λονδίνο και οι οπαδοί της δεν έχουν και τα καλύτερα αισθήματα για αυτούς της Τσέλσι. Στην Premier League όλα γίνονται και γιατί όχι να μην έρθει η πρώτη νίκη για την Κρίσταλ Πάλας.

ΓΟΥΛΒΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1 DNB(Iσοπαλία όχι στοίχημα): Η Άρσεναλ  είναι και φέτος η γνωστή Άρσεναλ...ομάδα που έχει ταβάνι, δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο και με ένα προπονητή με μεγάλα κολλήματα. Μεγάλα προβλήματα στο σημερινό ματς αφού ο Μουστάφι είναι εκτός και οι Κοσνιελνί, Κολάνισατς, Σάντσες αμφίβολοι...δεν αποκλείεται να δούμε άμυνα με τρεις με τον Μερτεζάκερ να έχει δίπλα τους πλάγιους μπακ Μονρεάλ και Χόλντινγκ....Η Γούλβς έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα η μοναδική της ήττα είναι το βαρύ 6-0 από την Σίτι και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Αν βοηθήσει το ρεπορτάζ άνετα παίζεται το 5,50 του άσου ή το 3,75 του ισοπαλία όχι στοίχημα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ: Κάπου θα κάνει την στραβή της η Μπαρτσελόνα που έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής (7 στα 7). Η Ατλέτικο δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά σε τέτοια ματς γιγαντώνεται και το νέο γήπεδο της είναι ένα έξτρα κίνητρο. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί πάμε με το Χ που θα κρατήσει και δύο στατιστικά ενεργά, ο Σιμέονε δεν έχει νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε ματς πρωταθλήματος(8 ήττες,3 ισοπαλίες) αλλά αντίστοιχα δεν έχει χάσει ποτέ από τον Βαλβέδρε(6 νίκες,3 ισοπαλίες).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ: Πρόκειται για δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν πάντα υψηλούς στόχους και έχουν παίξει και Ευρώπη. Πριν την διακοπή έκαναν σπουδαίες νίκες με τον Ατρόμητο να κερδίζει τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα την ΑΕΚ. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές και με την ισοπαλία θα μείνουν σε θετικό τέμπο για ακόμη μια εβδομάδα.

MΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΟVER 3,5: Πρόκειται για δύο άκρως επιθετικές ομάδες με τους γηπεδούχους μετά την περσινή 2η θέση να είναι έτοιμοι για μια ακόμη καλύτερη χρονιά. Έφτασαν μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League βάζοντας στα προκριματικά 5 γκολ στην Μπριζ και 3 στην Σεβίλλη. Στο πρωτάθλημα έχουν ήδη δύο ήττες και έχουν μείνει πίσω. Έχουν μεγάλη ποιότητα σε όλες τις γραμμές με παίκτες όπως Κλισί, Σετζού, Αντεμπαγιόρ, Ελία, Ινλέρ, Έρντινγκ. Η Αλάνιασπορ παίζει φουλ επίθεση και όπου βγάλει, έρχεται από 3 σερί οver 4,5 και συνολικά 5 οver 3,5 σε 7 ματς, μεγάλο όπλο ο Βραζιλιάνος σούπερ σκόρερ Βάγκνερ Λοβ, στο ρόστερ και οι δικοί μας Μανιάτης και Τζαβέλλας(τιμωρημένος σήμερα). Σκορ και θέαμα λοιπόν το μεσημεράκι στην Πόλη.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1: Η Χόφενχαϊμ έρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, που ήρθε στην έδρα της Φράιμπουργκ και είναι δεδομένο πως θα βγάλει αντίδραση άλλωστε έχει αποδείξει πολλές φορές ότι φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό. Στην έδρα της έχει τρομερό σερί με 21 ματς χωρίς ήττα (14 νίκες,7 ισοπαλίες). Η Άουγκσμπουργκ είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που έχει πιάσει ταβάνι στο ξεκίνημα της χρονιάς και σιγά-σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί στην βαθμολογία. Πάμε με το μέταλλο και την δυναμική της Χόφενχαϊμ που μην ξεχνάμε πως έχει στον πάγκο της...τον επόμενο προπονητή της Μπάγερν πριν ακόμα αυτός κλείσει τα 30 χρόνια.

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 & OVER 3,5: Η Ρεάλ δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών αφού έκανε μαζεμένες τις γκέλες της...με αποτέλεσμα να είναι στο -7 από την Μπαρτσελόνα. Απέναντι στην Χετάφε που είναι ομάδα της Μαδρίτης έχει εξαιρετική παράδοση και μετρά 12 νίκες στα τελευταία 13 και στα 11 από αυτά έχει σκοράρει από 3 φορές και πάνω. Αμυντικά βέβαια δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και οι γηπεδούχοι μπορούν να βοηθήσουν στο να δούμε καλό ματς. Στο 100 ματς του Ζιντάν στον πάγκο η Ρεάλ θα έχει και τον Μπενζεμά που έλειψε πολύ αφού δεν υπάρχει άλλο καθαρό σέντερ φορ στο ρόστερ των Μαδριλένων. Περιμένουμε εύκολο απόγευμα με σκορ τύπου 1-3, 1-4.

Τριάδα
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1  1,80
ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΟVER 3,5  2,10
ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2&OVER 3,5  2,10

Δυάδα
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ  3,40
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ 3,25

Μονό αποδεκτό
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΣΕΛΣΙ 1  7,50

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΛΒΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1  5,50

Μονό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2  2,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου