Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΚΟΝΤΕ


Την Τετάρτη η Μπάγερν βαρέθηκε από ένα σημείο και μετά και δεν συνέχισε να πιέζει για να βάλει γκολ στην Σέλτικ για να βγάλουμε το οver 4,5. H Mπαρτσελόνα έμεινε στο 3-1 και όχι στο 4-1 που είχαμε ποντάρει ενώ η Γιουνάιτεντ κέρδισε με γκολ που μπήκε καταλάθος με τραγικό αντίδραση του τερματοφύλακα της Μπενφίκα. Γενικά μείναμε στο τσακ...για το ταμείο. Η σημερινή στήλη είναι διημέρου με επιλογές και από το αυριανό πρόγραμμα.





ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ Χ: Η Νάπολι παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και αν πιάσει ρυθμό μπορεί να κοντράρει οποιοδήποτε αντίπαλο, κάτι που απέδειξε την Τρίτη κόντρα στην Σίτι. Η ομάδα του Σάρι όμως έχει ένα μεγάλο πρόβλημα... δεν έχει επιλογές στο rotation,ουσιαστικά οι παίκτες που μπορεί να βασιστεί ο Ιταλός τεχνικός είναι 13 και με τον τραυματισμό του Μίλικ έγιναν 12. Ελάχιστες επιλογές για να ξεκουράσει βασικούς...και έχει προηγηθεί εβδομάδα φωτιά με εκτός έδρας ντέρμπι στην Ρώμη και το ματς στο Μάντσεστερ, ήδη ο Ινσίνιε είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το σημερινό ματς. Η 'Ιντερ δεν εντυπωσιάζει αλλά είναι άκρως κυνική 7 νίκες και 1 ισοπαλία σε 8 ματς φιγουράρει στην 2η θέση με τις επιδόσεις της να είναι καθαρά έργο Σπαλέτι. Οι νεραντζούρι θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το παιχνίδι των γηπεδούχων και θα παίξει ρόλο και η κούραση. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία που δεν καταστρέφει τους γηπεδούχους και αφήνει άκρως ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1: Εφιαλτική εβδομάδα για την Ντόρτμουντ που μετά την εντός έδρας ήττα από την Λειψία έμειναν και στο 1-1 στην Κύπρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσμα που ελαχιστοποιεί τις ελπίδες πρόκρισης στους 16 του Champions League. Πολλά λάθη στην άμυνα στοίχισαν και στο σημερινό δεν θα παίξει και ο Παπασταθόπουλος με τον Τοπράκ που τον αντικαθιστά να είναι πηγή κινδύνων. Η Άιντραχτ είναι παραδοσιακά σκληροτράχηλη ομάδα, ξέρει να περιμένει τον αντίπαλο και να χτυπά αποτελεσματικά στην επίθεση, έρχεται από δύο σερί νίκες και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Θα βάλουν δύσκολα οι γηπεδούχοι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπορούσια που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ζαλίζεται στην κορυφή...Ο άσος χτες ήταν στο 5,00 πλέον έπεσε στο 3,75 αλλά και πάλι έχει αξία.

ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 2: Κάτι δεν πάει καλά στην πρωταθλήτρια Τσέλσι και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα την Τετάρτη στην αλλαγή του Ντάβιντ Λούις όταν φώναξε προς τον πάγκο..."fu...off''. O Kόντε δείχνει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του και το λάθος τρόπο που λειτούργησε το καλοκαίρι στο θέμα Ντιέγκο Κόστα και στην πώληση του Μάτιτς. Την προηγούμενη εβδομάδα στην ήττα από την Κρίσταλ Πάλας ήταν φανερό από τις αντιδράσεις του Ιταλού πως κάτι τον προβληματίζει, έβλεπε τους παίκτες του να μην έχουν διάθεση κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος και δεν αντιδρούσε καν με τον γνωστό έντονο στυλ που έχει. Η Γούοτφορντ αρέσει πολύ φέτος, έρχεται από μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Άρσεναλ, φιγουράρει στην 4η θέση και η μοναδική της ήττα ήρθε από την Σίτι. Ο Καντέ λείπει και πάλι και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα για τον Κόντε που δεν έχει και τους Ντρινκγουότερ, Μόουζες και αμφίβολους τους Ντάβιντ Λούιζ και Μπακαγιοκο. Ξεφεύγει το διπλό στο 10,00...από κοντά και το  g/g.

ΣΤΟΟΥΚ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1: Με εφτά γκολ στις αποσκευές της έφυγε η Στόουκ από το Έτιχαντ απέναντι στην Σίτι. Ένα αποτέλεσμα που την έριξε στην 17η θέση αλλά έχει ως ελαφρυντικό το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε αφού έπαιξε μέχρι τώρα τις πρώτες 8 αγωνιστικές με Σίτι, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ ενώ αντιμετώπισε εκτός έδρας Νιουκάστλ και Έβερτον. Η φετινή χρονιά έχει ανεβάσει τις προσδοκίες στην ομάδα του Χιουζ κάτι λογικό όταν υπάρχει στο ρόστερ τέτοια ποιότητα Σακίρι, Ντιούφ,Μπεραχίνιο, Τσούπο Μότινγκ,Χεσέ είναι μια επιθετική γραμμή που κάθε προπονητής ονειρεύεται. Η Μπόρνμουθ έχει αρχίσει κάκιστα την χρονιά βρίσκεται στην 19η θέση με 6 ήττες σε 8 ματς και ειδικά εκτός έδρας έχει 4 ήττες έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ. Το σημερινό ματς είναι το σημείο ανάκαμψης για την Στόουκ που έτσι και αλλιώς στο Μπριτάνια έχει άλλη δυναμική. Ικανοποιητικός ο άσος στο 2,15.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER 3,5: Η Γκλάντμπαχ ξεπέρασε το σοκ της εξάρας από την Ντόρτμουντ με δύο σερί νίκες που την ανέβασαν στην 5η θέση, αλλάζοντας το κλίμα και την ψυχολογία ενόψει του σημερινού γειτονικού ντέρμπι με την Λεβερκούζεν. Οι ασπιρίνες για ακόμη μια φορά έδειξαν ποδοσφαιρική αφέλεια και δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη σε ένα καθαρά δικό τους ματς κόντρα στην Βόλφσμπουργκ. Για να κερδίσουν πρέπει να μην δεχτούν γκολ κάτι που έκαναν δύο φορές κόντρα σε Φράιμπουργκ και Αμβούργο. Το ματς περιμένουμε να έχει ρυθμό αφού η Γκλάντμπαχ στο γήπεδο της παίζει πιεστικά ενώ η Λεβερκούζεν παίζει πάντα έτσι. Πάμε με τα πολλά γκολ.


Μονό αποδεκτό
ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  2  9,00

Μονό αποδεκτό
ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ Χ  4,60

Μονό αποδεκτό
ΑΊΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ  1  4,00

Τριάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  G/G   1,90
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER 3,5  2,20
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ  1 2,15

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ G/G: Σπουδαίο ντέρμπι με τον Δικέφαλο να πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία για αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης αφού βρίσκεται στην κορυφή. Η αναμέτρηση θα έχει σίγουρα πολλά νεύρα, κοντράρονται δύο ομάδες που έχουν αλλάξει προπονητή και αγωνιστικό πλάνο ήδη και ακόμα ψάχνουν να βρουν σταθερές. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως έχει αμυντικές αδυναμίες και ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να τις εκμεταλλευτεί, αντίστοιχα βέβαια και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τα θεματακιά του αμυντικά...μπορεί να μην φαίνονται στα εύκολα ματς αλλά κόντρα στην ποιοτική μεσοεπιθετική των ερυθρόλευκων δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Κρατάμε λοιπόν το γκολ-γκολ στο 2,05.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G & OVER: Με ανεβασμένη την ψυχολογία έρχονται και οι δύο από το Champions League και περιμένουμε ένα ματς με ρυθμό στο Γουέμπλεϊ. Η Τότεναμ δεν έχει νίκη στα τελευταία ματς κόντρα στην Λίβερπουλ και θέλει να αλλάξει αυτό το στατιστικό έχοντας και τον Ντέλε Άλι ξεκούραστο αφού δεν έπαιξε κόντρα στην Ρεάλ, Ο Κλοπ ξέρει πως δεν έχει περιθώρια έχει ήδη μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και θα παίξει για την νίκη, κάτι βέβαια που μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικό με την άμυνα που έχει... Σκορ και θέαμα θα είναι η επιλογή μας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G: Ο Πανιώνιος παρότι διατηρεί τις υψηλές πτήσεις ως ομάδα έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του ως ομάδα. Παίζει πιο επιθετικά φέτος με τον Γρηγορίου και αυτό του έχει κοστίσει αμυντικά αφού δεν είναι τυχαίο πως έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 6 ματς μαζί με αυτό του κυπέλλου. Κόντρα στον Ολυμπιακό μάλιστα η άμυνα του εκτέθηκε πολλές φορές και όχι μόνο στα 4 γκολ. Ο Αστέρας ηττήθηκε στο Περιστέρι κάτι φυσιολογικό αφού έπαιζε με 9 παίκτες από το 60', με τον Παντελίδη έχει όμως έχει βελτιωθεί εμφανώς και δείχνει πως θα διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι οφ. Το ματς περιμένουμε να έχει ρυθμό και από ένα γκολ το έχουν οι δύο τους.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ G/G: Η Αταλάντα είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, παίζει ανοιχτά σε όλα τα ματς. Σε 12 επίσημα ματς έχει σκοράρει στα 11 ενώ έχει δεχτεί γκολ επίσης σε 11, μετρώντας 10 γκολ-γκολ. Η Μπολόνια από την άλλη είναι σοβαρή έρχεται από 3 σερί νίκες και θα διεκδικήσει αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο. Η ομάδα του Τοροσίδη έχει βρει δίχτυα στα 7 από τα φετινά ματς που έδωσε στην Serie A.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ 1: H Χέρτα εκτός έδρας χάνει τα αυγά και τα πασχάλια αφού σε 13 ματς Bundesliga μακριά από το Βερολίνο έχει μία νίκη. Την Πέμπτη έχασε και στην Ουκρανία από την Ζόρια και έμεινε μόλις με ένα πόντο και λιγοστές ελπίδες πρόκρισης. Η Φράιμπουργκ μπορεί να έφαγε 5 γκολ από την Μπάγερν, όμως στα προηγούμενα είχε δείξει χαρακτήρα και στην έδρα της διατηρεί αήττητο 8 αγωνιστικών.  Η Χέρτα κουβαλάει κούραση από το μακρινό ταξίδι της Πέμτπης στην Ουκρανία, έχει απόντες και εκτός έδρας κόμπλεξ...ότι πρέπει για την Φράιμπουργκ που κυνηγάει βαθμούς με κάθε τρόπο.

Δυάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ  G/G  2,00
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G & OVER 1,90

Τριάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G  2,05
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΌΛΟΝΙΑ G/G  1,95
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ 1 2,55


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου