Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

MΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ Ο ΑΠΟΕΛ


Σε δεύτερο σερί ποντάρισμα μας πληγωθήκαμε από την Γιουβέντους που μπορεί να έβαλε τέσσερα γκολ στην Τορίνο όμως δεν δέχτηκε ένα για να πληρωθούμε. Δεύτερη αγωνιστική στους ομίλους του Champions League και το πρόγραμμα μοιάζει εξαιρετικό...



ΑΠΟΕΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1 DNB (IΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ): Η κυπριακή ομάδα έρχεται από δύο σερί γκέλες στο πρωτάθλημα αλλά στο ματς στο Μπερναμπέου έδειξε θετικά στοιχεία. Ο Δώνης ξέρει να φτιάχνει ομάδες σφιχτές που δέχονται δύσκολα γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει εμπειρία πλέον από ευρωπαϊκά ματς και δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία 7 εντός έδρας στην Ευρώπη έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Η Τότεναμ δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν στην Premier League αλλά στην πρεμιέρα κέρδισε με 3-1 την Ντόρτντμουντ. Στο σημερινό ματς ο Ποκετίνο δεν θα έχει στην διάθεση του Ντέλε Άλι και Έρικσεν τους δύο παίκτες που δημιουργούν το παιχνίδι της ομάδας του, ενώ θα του λείψει και ο καλύτερος στόπερ ο Βερτόχεν. Σημαντικές απουσίες και των Ντεμπελέ, Γουινιάμα που είναι χρήσιμοι στο χώρο του κέντρου. Οι Πετεινοί δεν είναι ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση και με τις απουσίες που έχουν δεν αποκλείεται να τα βρουν σκούρα κόντρα στον σκληρό ΑΠΟΕΛ, ειδικά δημιουργικά θα έχει πρόβλημα η Τότεναμ. Πάμε με το Μπαμ και τον άσο αλλά με κάλυψη στο DNB που πληρώνει 6,50. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει το 9,50 στον καθαρό άσο και για τους πιο συντηρητικούς  το 3,00 στο 1Χ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2: Η Ρεάλ έχει μείνει στο -7 στην La Liga κάνοντας απίστευτες γκέλες εντός έδρας κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους. Το Σάββατο έστω και δύσκολα επέστρεψε στις νίκες στην έδρα της Αλαβές και σιγά-σιγά θα προσπαθήσει να κτίσει σερί. Ο Κρόος επιστρέφει στην ενδεκάδα για να δούμε την γνωστή τριάδα με Κασεμίρο και Μόντριτς ενώ δεν αποκλείεται ο Ίσκο να αγωνιστεί ως δεκάρι έχοντας μπροστά του δίδυμο τους Μπέιλ Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στον έβδομο ουρανό αφού πατά κορυφή στην Bundesliga αλλά η αλήθεια είναι ότι την έχει βοηθήσει αρκετά και το πρόγραμμα μέχρι τώρα αφού δεν έχει δώσει δύσκολα ματς...στο μοναδικό τέτοιο ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Τότεναμ. Το γεγονός πως θα μπει στο σημερινό ματς με αέρα... ίσως το πληρώσει αφού η Ρεάλ του Ζιντάν έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι κυνική, ενώ τα άσχημα αποτελέσματα που έχει μέχρι τώρα δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες της. Ποντάρω στο διπλό του 2,40.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΛΕΙΨΙΑ Χ: Η Μπεσίκτας έβγαλε μεγάλο διπλό στο Οπόρτο στην πρεμιέρα, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και είναι δεδομένο πως θα δυσκολευτεί το νεανικό σύνολο της πρωτάρας στην διοργάνωση Λειψίας. Όμως γερμανική ομάδα έχει τεράστια ποιότητα, ο σούπερ παίκτης της Κεϊτά επιστρέφει ξεκούραστος και γκαυλωμένος μετά από δύο εβδομάδες. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας δεν έχει κερδίσει γερμανική ομάδα, που είναι στα τελευταία 9 εντός στην Ευρώπη αλλά στο Champions League μετρά 4 σερί ισοπαλίες. Η Λειψία θα αντισταθεί και μπορεί να πάρει έστω τον βαθμό.

ΜΟΝΑΚΟ-ΠΟΡΤΟ OVER & G/G: H Πόρτο μετά την ήττα από την Μπεσίκτας εντός έδρας αναγκαστικά θα ψάξει αποτέλεσμα σήμερα. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο παίζει φουλ επίθεση με 4-4-2 έχοντας στις πτέρυγες τους άκρως επιθετικούς Μπραίμι και Όλιβερ Τόρες να συμπληρώνουν τους Αμπουμπακάρ και Μαρέγκα. Η Μονακό είναι γνωστή για το παιχνίδι της που παρά τις απώλειες που είχε το καλοκαίρι παραμένει αναλλοίωτο, Φαμπίνιο, Λεμάρ, Γιόβετιτς και ο καυτός Φαλκαό αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τον Ζαρντίμ. Γενικά το ματς έχει όλες τις προϋποθέσεις για γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ.

Μονό αποδεκτό
ΑΠΟΕΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1 DNB(IΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ)  6,50

Δυάδα
ΜΟΝΑΚΟ-ΠΟΡΤΟ G/G & OVER 2,00
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ 2  2,40

Μονό αποδεκτό
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΛΕΙΨΙΑ Χ 3,60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου