Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ


Ο ΑΠΟΕΛ αν και ήταν ανώτερος από την Τότεναμ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, είχε δοκάρι έχασε με 0-3 αφού ο Κέιν βρέθηκε τρεις φόρες με την μπάλα μέσα στην περιοχή και τον σκότωσε...Ακόμα και έτσι το 7,50 του άσου δεν είχε λογική. Αυτό που πόνεσε επίσης ήταν ότι έμεινε άσφαιρη η Μονακό με τον Φαλκάο να έχει και δοκάρι. Ακόμη μια έκπληξη θα κυνηγήσουμε σήμερα και στοχεύσουμε στην Μπάρτσα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΛΑ 1: Η Σπόρτινγκ είναι ομάδα που θέλει κενούς χώρους και ανοιχτό γήπεδο. Έχει ταλέντο, ταχύτητα και είναι σίγουρο πως θα βάλει δύσκολα στην Μπαρτσελόνα. Πέρυσι στους ομίλους έχασε δύο φορές από την Ρεάλ στις καθυστερήσεις πληρώνοντας την απειρία της...φέτος ίσως με λίγο ωριμότητα παραπάνω μπορεί να τα καταφέρει. Η Μπαρτσελόνα άλλωστε μπορεί να έχει το 7 στα 7 αλλά το πρόγραμμα την βοήθησε και είναι δεδομένο πως έχει θέματα ειδικά ανασταλτικά αλλά φυσικά και εξωαγωνιστικά. Το γεγονός πως έρχεται από το απόλυτο ίσως είναι καλό για μας...αφού δεν θα μπει φουριόζα στο χορτάρι. Θα στηρίξουμε τα παλικάρια του Ζεσούς στον άσο του 7,50. 

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΡΟΜΑ G/G: Οι Αζέροι σε αυτό το πρώτο ματς της ιστορίας τους στους ομίλους του Champions League θα έχουν στο πλευρό τους 70.000 κόσμο. Μπορεί στην πρεμιέρα να έδειξαν αδυναμίες και να διαλύθηκαν με 6-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο...τώρα όμως απέναντι στην Ρόμα που έχει αδυναμίες αμυντικά, θα κάνει rotation αφού ακολουθεί η Μίλαν τουλάχιστον ένα γκολ μπορεί να βάλει η Καραμπάγκ του Πέδρο Ενρίκε. Ποντάρουμε στο γκολ-γκολ αφού θεωρούμε πως η Ρόμα θα βάλει το λιγότερο ένα.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5: Μεγάλο ματς με την Παρί να περιμένει πως και πως αυτού του είδους τις αναμετρήσεις για να αποδείξει ότι έχει αλλάξει status. Από την άλλη η Μπάγερν είναι πληγωμένο θηρίο αφού έρχεται από γκέλα στην Bundesliga και αμφισβητείται έντονα... Παιχταράδες έχουν την νίκη θέλουν γιατί να μην δούμε ένα χορταστικό ματς;

ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΣΕΛΣΙ G/G: Ματς που θες να παρακολουθήσεις από κοντά. Νεόκτιστο υπερσύγχρονο γήπεδο, δύο προπονητές που ανήκουν στην πεντάδα των κορυφαίων αυτήν την στιγμή στον κόσμο και δύο ομάδες που ξέρουν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως υπάρχει συμβιβασμός στην ισοπαλία αλλά δύσκολα θα γίνει αυτό χωρίς γκολ... Πρώτη μας επιλογή το γκολ-γκολ και ίσως με 1-1.

Μονό αποδεκτό
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1  7,50

Τριάδα
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΣΕΛΣΙ G/G  2,00
KAΡΑΜΠΑΓΚ-ΡΟΜΑ G/G 1,95
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου