Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ


Η Φιορεντίνα εμφανίστηκε άτολμη την Τετάρτη στο Τορίνο με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0 και να μην μας δώσει ποτέ το οver που περιμέναμε για να κλείσουμε την τριάδα μας. Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν αρκετές επιλογές, πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.



ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1: Η Έβερτον μέχρι τώρα είχε πρόγραμμα φωτιά αφού έπαιξε με Σίτι, Τότεναμ, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ ενώ είχε και ευρωπαϊκά ματς ενδιάμεσα. Πλέον το πρόγραμμα της στρώνει έρχεται από σημαντική και εύκολη νίκη με 3-0 επί της Σάντερλαντ στο Λιγκ Καπ και η Μπόρνμουθ είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα της και αρκετά αδύναμη εκτός έδρας. Ποντάρω στην ποιότητα των γηπεδούχων σε έναν άσο που αγγίζει το 1,85.

ΛΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G&OVER: Η φετινή Λίβερπουλ θα παθαίνει πολλές φορές αυτό που έπαθε στα τελευταία ματς. Απόλυτη κυρίαρχος κόντρα σε Μπέρλνι και Λέστερ πάνω από 50 τελικές σύνολο στα δύο ματς... 1-1 κόντρα στην πρώτη και 2-0 ήττα αποκλεισμός στο Λιγκ-Καπ από την δεύτερη. Άμυνα ερασιτεχνικού επιπέδου για την ομάδα του Κλοπ που σήμερα έχει αμφίβολους τους Μάτιπ, Λόβρεν...τους δύο υποτίθεται βασικούς στόπερ. Η Λέστερ σήμερα θα έχει στην ενδεκάδα τους ξεκούραστους Βάρντι, Οκαζάκι(μπήκε αλλαγή στο μεσοβδόμαδο) και περιμένουμε ένα ματς με πολλά γκολ...αφού δύσκολα θα χάσουν τόσες ευκαιρίες οι reds για τρίτο σερί ματς.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΟΡΙΝΟ G/G&OVER: Το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο να πηγαίνει στο σημερινό ματς αήττητη και μεγάλες προσδοκίες για την φετινή χρονιά. Ο Μιχαϊλοβιτς έχει φτιάξει μια άκρως επιθετική ομάδα που σκοράρει με ευχέρεια έχοντας ως μπροστάρη τον παικταρά Μπελότι. Η Γιουβέντους μπορεί να έχει το 5 στα 5 αλλά γενικά δεν πείθει με την απόδοση της και αμυντικά είναι φανερό πως κάνει νερά... Ο Ντιμπαλά όμως έχει ξεκινήσει την χρονιά με εντυπωσιακό τρόπο και δείχνει ικανός να κερδίσει μόνος του ένα ματς. Περιμένουμε καλό ματς με φάσεις και γκολ.

ΜΑΛΙΝ-ΣΙΝΤ ΤΡΙΟΥΝΤΕΝ 2: Ανεξήγητο το σετ αποδόσεων αφού η Μαλίν δεν έχει νίκη μετά από 7 αγωνιστικές και τον προπονητή της υπό μεγάλη αμφισβήτηση αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Από την άλλη η Σιντ Τριούντεν των Κίτσιου, Χαρίση και Γούτα, είναι στην 3η θέση έχει μόλις μία ήττα στις 5 Αυγούστου και έχει κερδίσει στην έδρα της Άντερλεχτ αλλά και τις Γκενκ Σταντάρ Λιέγης. Το 3,40 στο διπλό είναι πρόκληση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΜΙΑ 2: Ο Ατρόμητος έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ κάτι που έγινε φανερό και την Τετάρτη κόντρα στην Κέρκυρα στο κύπελλο όπου έπαιξε με αρκετούς βασικούς και χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 93 για να πάρει την νίκη. Η Λαμία έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, αφού είναι στιβαρή ομάδα, που ξέρει να παίζει άμυνα και να χτυπά στην κόντρα. Μέχρι τώρα έχει πάρει βαθμό στην Ξάνθη, έφυγε με εντυπωσιακό διπλό από την Τρίπολη ενώ για να ηττηθεί κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ χρειάστηκαν δύο πέναλτι ανύπαρκτα. Στα συν της ότι στο κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ ο Τεννές χρησιμοποίησε ρεζέρβες. Για τους γηπεδούχους η νίκη είναι ο στόχος...και με την Λαμία να περιμένει θα είναι δύσκολο το έργο τους. Το Χ2 στο 2,15 και το διπλό του 5,75 ξεκάθαρες επιλογές.



Τριάδα
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1  1,85
ΛΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G&OVER 1,95
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΟΡΙΝΟ G/G&OVER 2,10

Σύστημα 3-4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΜΙΑ 2  5,75
ΜΑΛΙΝ-ΣΙΝΤ ΤΡΙΟΥΝΤΕΝ 2  3,40
ΚΑΕΝ-ΑΜΙΑΝ Χ  3,20
ΜΠΕΡΝΛΙ-ΧΑΝΤΕΡΦΙΛΣΝΤ Χ  3,25



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου