Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ


Δεν μας έκατσε την Τετάρτη στο Παρίσι αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για ένα τέταρτο γκολ που θα μας έστελνε στο ταμείο, από την άλλη η Σπόρτινγκ το πάλεψε αλλά η Μπαρτσελόνα για ακόμη μια φορά φέτος βρήκε τον τρόπο να πάρει ακόμη μια νίκη χωρίς να πείθει με την απόδοση της... Πάμε τώρα στα φρέσκα, δεν προκύπτουν στο σημερινό πρόγραμμα αξίες σε μεγάλες αποδόσεις για αυτό θα πάμε σε κλασικό παιχνίδι με μια τριάδα με γκολ.

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ G/G&OVER: Σούπερ ματς στο Λονδίνο ανάμεσα στις δύο από τις τρεις που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην Premier League φέτος. Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο με επιθέσεις που βγάζουν φωτιά, νομίζω ότι δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση το ποντάρισμα στα γκολ και ας λείπει ο Αγουέρο έχει λύσεις ο Πεπ επιθετικά.

ΝΤΙΖΟΝ-ΣΤΡΑΤΣΒΟΥΡΓΟ ΟVER: Έχουν κάνει άσχημο ξεκίνημα και οι δύο με την Ντιζόν να έχει 5 βαθμούς και το Στρατσβούργο 4 μετά από 7 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έρχονται από σούπερ εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα με σκορ 3-3, γενικά παίζουν φουλ επίθεση...τους κοστίζει όμως στα μετόπισθεν όπου με 16 γκολ έχουν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ μετρούν 6 οver σε 7 ματς. Δεν πάει πίσω το Στρατσβούρο που έρχεται από 4 σερί ήττες και ψάχνει ανάκαμψη. Υψηλό το οver στο 2,00 αφού πρόκειται για δύο ομάδες με κακή αμυντική λειτουργία που ψάχνουν απεγνωσμένα την νίκη.

KIKEΡΣ ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ ΟVER: Σημείο που προέκυψε από την μελέτη των στατιστικών των δύο ομάδων μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές. Κακές άμυνες το κύριο χαρακτηριστικό τους αφού με 17 γκολ παθητικό έχουν την δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Γ΄Γερμανίας. Για τους Κίκερς πάει και έρχεται αφού βρίσκονται στην 14η θέση η Ουντερχάκινγκ όμως είναι 5η και τα καταφέρνει με όπλο την επιθετική της λειτουργία αφού έχει 19 γκολ δεύτερη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα, ενώ μετρά 8 οver σε 10 ματς. Βρίσκουν δίχτυα και οι δύο αφού έχουν σκοράρει στα 8 από τα 10 ματς που έδωσαν. Προκύπτει εύκολα το οver από τα νούμερα και των δύο και πληρώνει 1,80.

Τριάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ G/G&OVER 2,00
NTIZON-ΣΤΡΑΤΣΒΟΥΡΓΟ ΟVER 2,00
KIKEΡΣ ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ ΟVER 1,80

Δευτερεύων σημεία που έμειναν έξω...
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΚΟΡΔΟΒΑ ΟVER 2,00
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΊΝΤΖ 1 2,15
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER 1,80
ΓΚΡΕΜΙΟ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ G/G 2,05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου