Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΕΧΕΙ ΓΚΟΛΑΚΙΑ Η ΒΡΑΔΙΑ


 Πλήρη αποτυχία στην προσπάθεια μας την προηγούμενη εβδομάδα, θα ξαναδοκιμάσουμε σήμερα με μια δεύτερη σε αυτά τα δειλά πρώτα μας βήματα μέσα στην νέα σεζόν. Τρία ματς από τα προκριματικά του Champions League θα μας απασχολήσουν και αυτή την φορά δεν θα ασχοληθούμε με τα ματς των ελληνικών ομάδων.



ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΕΖΝ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΟVER: Εντυπωσιακό ματς έγινε στο Βουκουρέστι με το 2-2 να δίνει προβάδισμα στους Τσέχους. Η Πλεζν με τον τεχνικό Βρμπα στον πάγκο παίζει άκρως επιθετικά και δεν πρόκειται να κάτσει πίσω για να κρατήσει το μηδέν. Η Στεάουα είναι αναγκασμένη να παίξει για την νίκη και δύσκολα θα καλύψει τα κενά της άμυνας. Περιμένουμε ακόμη ένα ανοιχτό ματς.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΑΣΤΑΝΑ ΟVER: Η πρωταθλήτρια Πολωνίας είναι φανερά ανέτοιμη στο ξεκίνημα της σεζόν και στο πρώτο ματς στο Καζακαστάν υπέφερε σε κάθε αντεπίθεση των γηπεδούχων. Το 3-1 δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Λέγκια που με σύμμαχο το γεμάτο Pepsi Arena θα ψάξει την ανατροπή. Η Αστάνα διαθέτει δύο ταχύτατους μεσοεπιθετικούς Τοούμασι, Καμπανάγκα και θα βρει πολλούς κενούς χώρους για να τρέξει στην κόντρα επίθεση. Το οver είναι αυτό που θα κρατήσουμε.

ΡΙΕΚΑ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Στην Ριέκα επικρατεί ενθουσιασμός μετά το 1-1 του πρώτου ματς και στο γήπεδο θα επικρατεί καυτή ατμόσφαιρα. Η Σάλτσμπουργκ σαφώς έχει μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία με αποτέλεσμα να είναι ακόμα το φαβορί για την πρόκριση. Για να τα καταφέρει θέλει πάντως με σιγουριά θέλει τουλάχιστον δύο γκολ, αφού αμυντικά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν κόντρα σε μια ομάδα με ταλέντο αλλά ώθηση από της οπαδούς της. Πρώτη μας επιλογή το οver.

Τριάδα
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΕΖΝ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΟVER  1,85
ΛΕΓΚΙΑ-ΑΣΤΑΝΑ ΟVER  1,70
ΡΙΕΚΑ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 2,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου