Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΚΑΥΤΗ ΤΡΙΑΔΑ...




Έχουμε μπει για τα καλά στον Αύγουστο ο καύσωνας μας έχει γονατίσει...όμως σιγά-σιγά πρέπει να βρούμε αγωνιστικούς ρυθμούς στα πονταρίσματα μας. Κάτι σαν φιλικά προετοιμασίας ένα πράγμα είναι τα μέχρι τώρα πονταρίσματα μας και έτσι θα συνεχίσουμε και σήμερα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5: Σε περίεργη φάση και οι δύο, με κακές εμφανίσεις στα φιλικά και πολλά ερωτηματικά όσον αφορά το ρόστερ ειδικά για την Ντόρτμουντ. Επίσης στο σημερινό ματς υπάρχουν πάρα πολλές απουσίες και στις δύο πλευρές. Ρόις,Βάιγκλ,Σμέστλερ,Ντουρμ, Γκερέιρο, Σίρλε και πιθανόν Γκέτσε για την Ντόρτμουντ. Μποάτενγκ. Χάμες,Τιάγκο, Μπερνάντ, Ρόμπερν, Νόιερ,Αλάμπα από την Μπάγερν. Προβλήματα στην άμυνα και για τους δύο ειδικά στο αριστερό άκρο. Κρίνεται ένα τρόπαιο, έστω και αν αυτό είναι το σούπερ καπ, θέλουν να δώσουν απαντήσεις αφού υπάρχει γκρίνια και στις δύο. Θα πάμε με το οver 3,5.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΧΑΛ 1: Από την μία έχουμε την Άστον Βίλα που πήρε προπονητή τον Μπρους έναν άριστο γνώστη της κατηγορίας και εξπέρ στις ανόδους και από την άλλη την Χαλ που μετά τον υποβιβασμό της έδιωξε το μισό ρόστερ και πήρε για προπονητή τον Σλούτσκι τον Ρώσο που για πολλά χρόνια ήταν στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βγήκε εκτός χώρας για πρώτη φορά...Επίσης οι γηπεδούχοι κινήθηκαν μεθοδικά στις μεταγραφές με τους Τέρι, Ελομοχάντι και Γουίλαν να ξεχωρίζουν, αντίθετα η Χαλ παρότι έχασε πολλούς παίκτες δεν τους αντικατέστησε επάξια. Έξτρα κίνητρο για τον προπονητή της Άστον Βίλα ότι εκδιώχτηκε πέρυσι πριν αρχίσει η χρονιά από την Χαλ μετά από 4 άκρως επιτυχημένα χρόνια με δύο ανόδους και μια συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου. Πάμε με τον άσο...Ρώσος προπονητής σε Αγγλική ομάδα δεν κολλάει με τίποτα.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ ΟVER: Χωρίς και ήττα και φυσικά πρωτοπόρος η Κορίνθιανς μετά από 17 αγωνιστικές, έχοντας δεχτεί μόλις 8 γκολ. Η Σπόρτ Ρεσίφε παίζει επιθετικά και έχει την 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 27 γκολ, ενώ μετρά 11 οver 18 ματς. Εντυπωσιακό σερί με 7 σερί οver στα μεταξύ τους με γηπεδούχο την Κορίνθιανς. Υπάρχουν δεδομένα που μας οδηγούν στο 2,10 του οver.

Τριάδα
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5  2,30
AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΧΑΛ 1  1,90
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ OVER 2,10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου