Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ




Μετά από 52 μέρες ανάπαυσης και πλήρους απεξάρτησης επιστρέφουμε γεμάτη όρεξη και ενέργεια για την νέα στοιχηματική χρονιά. Μας έλειψε είναι η αλήθεια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πέσουμε με τα μούτρα, άλλωστε η εποχή δεν προσφέρεται για μεγάλα ανοίγματα, αφού οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από τι το μπορούν να κάνουν. Δυάδα λοιπόν με προκριματικά Champions League με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να μπαίνουν στο στόχαστρο.

ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ G/G: Η ΑΕΚ επιστρέφει στην διοργάνωση μετά από 10 χρόνια έχοντας περάσει από τα αλώνια της Γ΄εθνικής στο ενδιάμεσο. Υπάρχει μεγάλη δίψα στον κόσμο και παρά την εποχή αναμένεται πάνω από 30.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ. Η ζέστη θα είναι σύμμαχος για την Ένωση αφού οι Μοσχοβίτες δύσκολα θα αντέξουν στον καύσωνα της Αθήνας και μάλιστα το ματς είναι σχετικά νωρίς αφού 20:30 δεν έχει καν νυχτώσει. Η ΤΣΣΚΑ έχει τεράστια εμπειρία στην διοργάνωση γεγονός που σίγουρα θα παίξει ρόλο. Εκεί που πάσχει είναι το κέντρο άμυνας η τριάδα της με τα αδέρφια Μπερετζούτσκι στα 35 και τον Βασίν ή τον 38χρόνο Ιγκνάσεβιτς έχει τεράστιο πρόβλημα ταχύτητας. Η ΑΕΚ αν παίξει έξυπνα είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει ευκαιρίες με την τριάδα πίσω από τον Λιβάγια Μάνταλο,Κλωναρίδη και Λάζαρο. Επιθετικά πάντως οι Ρώσοι έχουν ποιότητα με τους Τζαγκόεφ. Βιτίνιο, τον έμπειρο Σουδό Βερνμπλουμ και τον δικό μας Νάτχο. Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ του 2,25 από την μία η διψασμένη ΑΕΚ θα βρει ένα γκολ κόντρα στον Ακινφέεφ που δεν έχει κρατήσει το μηδέν σε 32 σερί ματς στην Ευρώπη, αλλά και η εμπειρία αλλά και η συνοχή που έχει η ΤΣΣΚΑ σαν όμαδα δύσκολα θα την αφήσει άσφαιρη.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Ο Ολυμπιακός ξαναχτίζεται από την αρχή με τον νέο τεχνικό Χάσι να προσπαθεί να βρει σταθερές χωρίς να τα έχει καταφέρει ακόμα. Τα ματς με την Παρτιζάν είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμα και οι τραυματισμοί των Ομάρ, Μποτία, οι ανετοιμότητα των Ταχτσίδη, Εμενίκε, Βούκοτις κάνω το έργο των ερυθρόλευκων δύσκολο. Ο Κούτρης κάνει ντεμπούτο στο αριστερό άκρο της άμυνας, στο κέντρο αυτής Ρέτσος και Βούκοτιτς θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί ενώ και ο Μπεν από ρεζέρβα και δανεικός από εδώ και από εκεί θα αγωνίστει όπως όλα δείχνουν βασικός. Ο Αλβανός τεχνικός ποντάρει πολύ στο τριάδα του κέντρου Ρομάο, Οφόε, Φουρτούνης αλλά και στα δύο φτερά του Καρσέλα και Μαρίν. Η Παρτιζάν είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά αφού έδωσε τρία επίσημα ματς μέχρι τώρα, δεν έχει πρόβλημα ομοιογένειας αφού οι αλλαγές στο ρόστερ είναι μικρές ενώ η αναστάτωση με τον σούπερ σταρ Λεονάρντο έληξε με τον Βραζιλιάνο να αγωνίζεται κανονικά. Η ατμόσφαιρα καυτή με τους οπαδούς της Παρτιζάν να έχουν ενίσχυση από τα αδέρφια τους από την Θεσσαλονίκη...Το ματς θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό αφού είναι φανερά ανέτοιμος και με πολλά ερωτηματικά σε πολλές θέσεις. η Παρτιζάν έχει σταθερές και το δίδυμο Λεονάρντο, Τζούρτεβιτς με 50 γκολ την περσινή χρονιά θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των ερυθρόλευκων. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο του 2,90 και στην συνέχεια με ρίσκο στο να σκοράρουν και οι δύο και να κερδίσουν οι Σέρβοι.

Δυάδα
ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ G/G  2,25
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 2,90

Μονό αποδεκτό
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1&G/G  7,50

Aκριβές Σκορ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1  12,00
ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ 1-1  6,00

Αnytime Scorer
TZOYΡΤΖΕΒΙΤΣ(ΠΑΡΤΙΖΑΝ)  5,20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου