Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ



Η Ατλέτικο χτες έκανε την χειρότερη της εμφάνιση στο Champions League στα χρόνια του Σιμεόνε χάνοντας για πρώτη φορά με διαφορά πάνω από ένα γκολ. Απόλυτη κυρίαρχος η Ρεάλ και ο Ζιντάν με τον ρόμβο στο κέντρο, Κρόος, Μόντριτς και Ίσκο έκαναν απίστευτο ματς με φοβερή ακρίβεια στις μεταβιβάσεις. Δεχόμαστε λοιπόν την ήττα και πάμε παρακάτω αφού έχουμε μπροστά μας ακόμα τρεις ημιτελικούς με τεράστιο ενδιαφέρον. Θυμίζω πως το Άγιαξ-Λυών είναι σήμερα στις 19:45.



MONAKO-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER: Η Γιουβέντους έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ μέχρι τώρα σε 10 ματς στην διοργάνωση και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε δύο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Ιταλοί έχουν προβάδισμα κόντρα στην νεανική και γεμάτη ενθουσιασμό Μονακό λόγω εμπειρίας...όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρουν εύκολα την πρόκριση. Τα μωρά του Ζαρντίμ παίζουν με άγνοια κινδύνου, έχουν ψυχολογία αφού η ήττα της Παρί τους έφερε πολύ κοντά στον τίτλο στο πρωτάθλημα και στο σημερινό ματς θα τα δώσουν όλα. Η Γιουβέντους μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά των Γάλλων στην άμυνα με την τετράδα Ντιμπαλά, Ιγκουάιν, Μάντζουκιτς και Κουαρδάδο όμως πιστεύω πως και η Μονακό θα σκοράρει κόντρα στην ιταλική άμυνα που δεν θα έχει και τον Κεντίρα που παίζει σημαντικό ρόλο στην γενικότερη αμυντική λειτουργία. Η Γιουβέντους κράτησε το μηδέν κόντρα στην στατική Μπαρτσελόνα ξέροντας ακριβώς που πρέπει να κλειδώσει το παιχνίδι. Κόντρα στην Μονακό δεν μπορείς να ξέρεις από που θα σου έρθει...αφού υπάρχουν τουλάχιστον 6 παίκτες που μπορούν βρουν δίχτυα με κάθε τρόπο. Θα ποντάρουμε στο οver πιστεύοντας σε σκορ τύπου 2-1, 2-2 ή 1-2.

ΑΓΙΑΞ-ΛΥΩΝ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο νεανικός Άγιαξ έδειξε την αξία του κόντρα στην Σάλκε όπου ειδικά στο πρώτο ματς έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τους Γερμανούς. Στην Ευρώπη έχει 6 σερί νίκες στο γήπεδο του ενώ συνολικά είναι 12 ματς αήττητος. Σημαντικές απουσίες για τους Ολλανδούς στην άμυνα αφού οι Φέλτμαν, Φιέρχεφερ,Σινκράχφρεν που θεωρούνται βασικοί είναι εκτός. Απουσίες έχει και η Λυών αφού ο πρώτος σκόρερ και ηγέτης Λακαζέτ δεν προλαβαίνει ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Ντεπάι. Είναι ομάδες με μεγάλες επιθετικές αρετές και ταχύτητα στο παιχνίδι τους. Η Λυών έχει έντονο πρόβλημα στην άμυνα κάτι που και ο Άγιαξ σήμερα με τις απουσίες που έχει δεν θα αποφύγει. Με δεδομένο πως υπάρχει ρεβάνς, πιστεύουμε πως το σκορ δεν θα ξεφύγει, με τις προδιαγραφές όμως των δύο ομάδων δύσκολα θα μείνουμε και χωρίς γκολ...οπότε θα πάμε με την τίμια λύση των 2-3 γκολ. Αυτό το σύνολο γκολ είχαν και τα 4 ματς του Άγιαξ στα νοκ άουτ αλλά και τα 3 από τα 4 της Λυών.

ΘΕΛΤΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ G/G: Η Θέλτα έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της τόσο μακριά σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και για το Βίγκο το σημερινό ματς είναι μια τεράστια γιορτή. Στο πρωτάθλημα κάνει διακοπές παίζοντας κυρίως με αναπληρωματικούς(κόντρα στο Μπιλμπάο το Σάββατο έπαιξαν 10 αλλαγές) αφού δεν έχει βαθμολογικό στόχο. Η Γιουνάιτεντ μοιάζει με νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό με τους αμυντικούς της να μένουν ο ένας μετά τον άλλον νοκ άουτ. Ρόχο, Τζόουνς, Μπαγί, Σμόλινγκ, Σο είναι εκτός και στο κέντρο άμυνας θα παίξει ο Κάρικ με τον Μπλιντ. Στα θετικά η επιστροφή στην αποστολή των Πογκμπά και Μάτα, ενώ φυσικά λείπει και ο Ιμπραίμοβιτς. Ο Μουρίνιο έχει δώσει τον χαρακτήρα που θέλει στην ομάδα του, με την ήττα να είναι κάτι που απαγορεύεται πλέον. Στα τελευταία 40 ματς έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες, μία από την Χαλ(2-1) στο Λιγκ Καπ χωρίς κόστος αφού είχε κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς και μία από την Τσέλσι στο κύπελλο (1-0) σε ένα ματς που έπαιζε με 10 παίκτες από το 25'. Οι Άγγλοι θα βρουν τρόπο να ξεπεράσουν τον ενθουσιασμό της Θέλτα, στους δύο προηγούμενους γύρους κόντρα σε Ροστόφ και Άντερλεχτ η Γιουνάιτεντ πήρε το 1-1 εκτός έδρας και καθάρισε την πρόκριση στον Όλντ Τράφορντ. Ανάλογο σενάριο περιμένουμε και σήμερα, πρώτη επιλογή το γκολ-γκολ αφού δύσκολα θα μείνει άσφαιρη μία από τις δύο, στην συνέχεια ποντάρουμε και στο 1-1 σκορ. Tέλος ο Πογκμπά θα παίξει λογικά δίπλα στον επιθετικό και θα έχει ευκαιρία να σκοράρει.

Τριάδα
ΑΓΙΑΞ-ΛΥΩΝ 2-3 ΓΚΟΛ  2,05
MONAKO-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER 2,00
ΘΕΛΤΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ G/G  2,00

Aκριβές Σκορ
ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-2  13,00
ΘΕΛΤΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΊΤΕΝΤ 1-1  6,00

Αnytime Scorer
ΠΟΓΚΜΠΑ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ)  4,10
ΙΓΚΟΥΑΪΝ(ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ) 2,10




ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Kατάκτηση Champions League
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  7,00
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 10,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου