Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ



Δύο γκολ ένα του ΠΑΟΚ και ένα του Παναιτωλικού θα μας είχαν δώσει το απόλυτο την Κυριακή...δεν μπήκαν όμως ποτέ με αποτέλεσμα να αρκεστούμε στην δυαδούλα μας από την Premier League με Τότεναμ και το οver της Τσέλσι. Μπροστά μας έχουμε τους τέσσερις ημιτελικούς των ευρωπαϊκών κυπέλλων και ελπίζουμε εκτός από το να χορτάσουμε μπάλα να πληρωθούμε κιόλας.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ2: Έχουν βαρεθεί να αντιμετωπίζουν η μία την άλλη τα τελευταία χρόνια με την Ρεάλ να έχει το πάνω χέρι στο Champions League με δύο κερδισμένους τελικούς σε παράταση και πέναλτι, και μία πρόκριση στα προημιτελικά το 2015. Η Ατλέτικο φέτος έχει στοχεύσει αποκλειστικά στο Champions League με τον Σιμέονε να αποδέχεται ότι δεν μπορεί να κοντράρει στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να το πάει συντηρητικά στην La Liga για να πάρει την τρίτη θέση. Το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές έχοντας μόλις μία ήττα στα τελευταία 14 ματς, αυτήν την περασμένης Τρίτης από την Βιγιαρεάλ. Η Ρεάλ μετά την επεισοδιακή πρόκριση επί της Μπάγερν και την εντός έδρας ήττα στο El Clasico από την Μπαρτσελόνα τα χρειάστηκε κόντρα στην Βαλένθια...αφού χρειάστηκε ένα γκολ του Μαρτσέλο στο 87' για να πάρει την νίκη. Μεγάλο πρόβλημα το γεγονός πως δέχεται γκολ πολύ εύκολα, έχει δεχτεί γκολ και στα 10 φετινά ματς στο Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα έχει 27 γκολ-γκολ σε 34 ματς. Η Ατλέτικο διψάει για εκδίκηση, οι πάντες γνωρίζουν πως αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία χρονιά του Σιμεόνε και αναμένεται να παίξουν στο 300% στους δύο ημιτελικούς μασώντας στην κυριολεξία σίδερα... Το κενό στα δεξιά της άμυνας είναι ένα πρόβλημα με τους τραυματίες Χουανφράν, Βράσκλο και Χιμένες όμως στην Ατλέτικο πιο σημαντική αμυντική λειτουργία. Η Ρεάλ δεν μας πείθει τον τελευταίο καιρό και έχει στο μυαλό της σίγουρα και το πρωτάθλημα όπου θέλει μόνο νίκες για να το κατακτήσει. Ποντάρουμε στην θέληση, το πάθος και το πείσμα της Ατλέτικο και σε μη ήττα της απόψε στο Μπερναμπέου. Άλλωστε στα τελευταία 15 ματς μεταξύ τους στην κανονική διάρκεια η Ρεάλ έχει κερδίσει μόλις 2 φορές.

MONAKO-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER: Η Γιουβέντους έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ μέχρι τώρα σε 10 ματς στην διοργάνωση και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε δύο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Ιταλοί έχουν προβάδισμα κόντρα στην νεανική και γεμάτη ενθουσιασμό Μονακό λόγω εμπειρίας...όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρουν εύκολα την πρόκριση. Τα μωρά του Ζαρντίμ παίζουν με άγνοια κινδύνου, έχουν ψυχολογία αφού η ήττα της Παρί τους έφερε πολύ κοντά στον τίτλο στο πρωτάθλημα και στο σημερινό ματς θα τα δώσουν όλα. Η Γιουβέντους μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά των Γάλλων στην άμυνα με την τετράδα Ντιμπαλά, Ιγκουάιν, Μάντζουκιτς και Κουαρδάδο όμως πιστεύω πως και η Μονακό θα σκοράρει κόντρα στην ιταλική άμυνα που δεν θα έχει και τον Κεντίρα που παίζει σημαντικό ρόλο στην γενικότερη αμυντική λειτουργία. Θα ποντάρουμε στο οver πιστεύοντας σε σκορ τύπου 2-1 ή 1-2.

Δυάδα
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ2  2,10
ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 1,90

Aκριβές Σκορ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-2  17,00


ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Kατάκτηση Champions League
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  7,00
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 10,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου