Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ...



Το τριήμερο με τους ημιτελικούς σε Champions και Εuropa League ολοκληρώθηκε με παταγώδη αποτυχία για εμάς αφού δεν πλησιάσαμε καν στα σενάρια μας. Έτσι ήρθαν τα πράγματα θα είναι αδιάφοροι και επαναληπτικοί αφού η κατάσταση θα αλλάξει μόνο με θαύμα.
Ο τελικός κυπέλλου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο ελπίζουμε για τους σωστούς λόγους και όχι για εξωαγωνιστικούς, όπως έγινε κατά την διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε. Στα μεγάλα πρωταθλήματα κάθε αγωνιστική που περνάει και δεν υπάρχει περιθώριο διόρθωσης λάθος από τις ομάδες που κυνηγούν κάτι...



ΠΑΟΚ-ΑΕΚ G/G: Θεωρώ πως το σετ των αποδόσεων είναι λάθος και η ΑΕΚ αδικείται, περιμένω μοιρασμένα τα πράγματα και όχι φαβορί του 2,30 τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να έχει μεγαλύτερη δίψα για το τρόπαιο αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην ΑΕΚ του Χιμένεθ, μην ξεχνάτε το εύκολο 3-0 πριν λίγο καιρό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Η πίεση που υπάρχει πάνω από του παίκτες του Ίβιτς είναι τεράστια αφού η κατάκτηση του τροπαίου λείπει από τον ΠΑΟΚ 14 χρόνια...ενώ είναι νωπές οι μνήμες από την συντριβή με 4-1 από τον Παναθηναϊκό πριν δύο χρόνια. Αγωνιστικά οι δύο ομάδες ξέρουν η μία την άλλη καλά, ποιότητα επιθετικά υπάρχει και θεωρώ πως από ένα γκολ θα το βάλουν. Σε ένα τελικό το σενάριο της παράτασης παίζει δυνατά και εκεί θα ποντάρουμε, 1-1 τελικό σκορ, παράταση, πέναλτι και τον ΠΑΟΚ νικητή με ήρωα τον Γλύκο. Σε ειδικά στοιχήματα θα ποντάρουμε σε κίτρινη κάρτα για τον Μάτος που παίζει πολύ νευρικά το τελευταίο διάστημα, ενώ καλή επιλογή είναι και το γκολ Πρίγιοβιτς και με ακόμα περισσότερο ρίσκο να το κάνει με το κεφάλι.

MΠΕΡΛΝΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΟVER: Με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας που ήταν και το πρώτο της μέσα στην σεζόν η Μπέρλνι ουσιαστικά σώθηκε αφού πλέον απέχει 7 βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού με τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Άκρως επιτυχημένη χρονιά αφού ως νεοφώτιστη είχε στόχο την σωτηρία. Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα και για την Γουέστ Μπρομ που φιγουράρει στην 8η θέση της βαθμολογίας μια θέση κάτι παραπάνω από ικανοποιητική για τα δεδομένα της. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε ματς χωρίς νίκη και χωρίς μάλιστα να πετύχουν γκολ, δείγμα της χαλαρότητας που υπάρχει αφού δεν υπάρχει βαθμολογικός στόχος. Χωρίς άγχος λοιπόν οι δύο ομάδες με την Μπέρλνι να θέλει να ικανοποιήσει τους οπαδούς της και την Γούεστ Μπρομ να ψάχνει το γκολ μετά από πέντε στείρες αγωνιστικές θεωρώ το 2,50 του οver υπερβολικό.

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2: Δεν θα ασχολούμασταν καν με το ματς αν οι αποδόσεις δεν ήταν τόσο προκλητικές. Το διπλό για την Βιγιαρέαλ πληρώνει 17,00...Προσέξτε η Βιγιαρεάλ είναι 5η στην βαθμολογία και μετά την χτεσινή γκέλα της Σεβίλλης διεκδικεί την 4η και το Champions League. H Σεβίλλη παίζει εκτός έδρας με την Ρεάλ και η διαφορά είναι στο -6 οπότε η Βιγιαρεάλ με τρεις νίκες την φτάνει και μετά θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων(τα μεταξύ τους ήρθαν 0-0 και τα δύο) που αυτή την στιγμή το Κίτρινο Υποβρύχιο είναι 6 γκολ πάνω. Η Βιγιαρεάλ μην ξεχνάμε πως με 28 γκολ παθητικό έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τα 25 της Ατλέτικο, ενώ εκτός έδρας έχει την καλύτερη αμυντική επίδοση έχοντας δεχτεί μόλις 10 γκολ σε 17 ματς. Είναι μια ομάδα με μεγάλη συνοχή,πολλά τρεξίματα και εξαιρετική τακτική. Στον πρώτο γύρο δυσκόλεψε αφάνταστα την Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις. Πήρε 1-1 από την Ρεάλ στο Μπερναμπέου και κέρδισε 0-1 στην έδρα της Ατλέτικο. Ωραία η Μπαρτσελόνα κυνηγά τον τίτλο και δεν έχει περιθώρια για γκέλες...όμως πόσες φορές φέτος μπλόκαρε κόντρα σε ομάδες που παίζουν πίσω από την μπάλα και κλείνουν καλά τους χώρους: Πολλές...λέω εγώ. Αυτό το 17,00 είναι εξωπραγματικό και ας έρθει και 5-0, υπάρχει και το 15,00 του ισοπαλία όχι στοίχημα. Επίσης θα ποντάρω και στο under που πληρώνει 4,20.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1: Η Σουόνσι παίζει την ζωή της και στα τελευταία ματς δείχνει πως έχει ακόμα ανάσα. Κέρδισε την Στόουκ πήρε βαθμό στο Όλντ Τράφορντ και βρίσκεται στο -2 από την Χαλ, Το σημερινό είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για τους Ουαλούς και επικρατεί κλίμα συσπείρωσης και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Η Έβερτον έχει καπαρώσει την 7η θέση θα παίξει Ευρώπη σίγουρα, είναι αδιάφορη και δεν θα τα δώσει όλα. Άσος στο 2,80.

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΑΣΚ ΟVER: Στο παράξενο σύστημα πλέι οφ της Πολωνίας η Βίσλα είναι 5η  7 βαθμούς πίσω από την σημερινή της αντίπαλο και έχοντας στόχο την 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη χρειάζεται μόνο νίκη στο σημερινό ματς. Η Λέχια από την άλλη διεκδικεί τίτλο και μετά την γκέλα της Γιαγκελόνια χτες με νίκη πάει στο -1 από την κορυφή, οπότε και αυτή ψάχνει την νίκη για να πάει με ψυχολογία στα ντέρμπι. Πρόκειται για δύο ομάδες που φέρνουν οver αφού στην κανονική διάρκεια σε 30 ματς, η Λέχια είχε 20 οver και η Βίσλα 18, ενώ και τα δύο μεταξύ τους ήταν οver. Στο 2,10 βρίσκουμε το ενδεχόμενο να δούμε πάνω από τρία γκολ και θα το ποντάρουμε.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΟVER 4,5: Η Μπάγερν δεν θα χαλαρώσει και ας κλείδωσε τον τίτλο, με τις αποτυχίες σε Κύπελλο και Champions League θέλει να κλείσει την χρονιά όσο καλύτερα γίνεται και φυσικά να βγάλει τον Λεβαντόφσκι πρώτο σκόρερ... Η Ντάρμσταντ ξύπνησε λίγο αργά... και με τρεις σερί νίκες, δεν ελπίζει αφού βρίσκεται στο -9 από την σωτηρία και παίζει απλά για την τιμή των όπλων. Περιμένουμε σκορ και θέαμα οπότε το οver 4,5 μας κάνει.




Μονό αποδεκτό
ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ  10,00

Μονό αποδεκτό
ΣΚΟΡΕΡ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ -ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ  11,00

Ακριβές Σκορ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ  1-1  6,00

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ G/G  1,90
ΜΠΕΡΛΝΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΟVER 2,50
ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ ΟVER 2,10

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ  15,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ UNDER 4,20

Δυάδα
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1  2,80
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΟVER 4,5  2,00

*H στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην εφημερίδα Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου