Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ Η ΤΟΤΕΝΑΜ




Η καταραμένη Λιντς μας τα χάλασε χτες...παρότι κατάφερε από 0-3 να το κάνει 3-3 δεν πήρε την νίκη για να πληρωθούμε. Καλύτερο το πρόγραμμα σήμερα με ορισμένες καλές επιλογές. Ίσως κριθεί και ο τίτλος στην Premier League το μεσημεράκι...





ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ ΟVER 6,5: Σε έκσταση όλοι στον ΠΑΟΚ μετά την μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου...όσες αλλαγές και να κάνει ο Ίβιτς θα υπάρχει τεράστιο κίνητρο και διάθεση στο σημερινό ματς. Η Κέρκυρα έχει πάει διακοπές εδώ και περίπου δύο μήνες και το ταξίδι της στην Θεσσαλονίκη έχει μόνο τουριστική διάθεση. Εύκολα μπορεί να ξεφύγει το σκορ και θα ποντάρουμε στο οver 6,5...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G: Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς, με τους γηπεδούχους να εγκαινιάζουν το νέο σκέπαστρο και τα καινούρια καθίσματα στις κερκίδες, δίνοντας χαμηλές τιμές εισιτηρίων για να μαζέψουν κόσμο. Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΆΕΚ και ήδη σκέφτεται την επόμενη χρονιά, όπου θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ με τους μισούς παίκτες να είναι εκτός πλάνων. Θα ποντάρουμε αρχικά στο γκολ-γκολ του 2,00...και ίσως έχει αξία και το 8,00 του άσου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER: Βαθμολογικό αδιάφορο, χωρίς άγχος...ας μας δώσουν ένα καλό ματς επιτέλους εκεί στον Ατρόμητο. Το οver πληρώνει πάνω από 2,00.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Τελείως διαφορετική η κατάσταση στις δύο ομάδες. Τρέλα, πείσμα, πίστη και πάθος στην Τότεναμ για τον τίτλο με 8 σερί νίκες και ψυχολογία στα ουράνια. Απογοήτευση, έλλειψη πάθους, αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα στην Άρσεναλ που πήρε ανάσες με την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου όμως είναι φανερό πως ο Βενγκέρ πλέον αποτελεί βαρίδιο για την ομάδα. Την δεδομένη στιγμή η Τότεναμ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, πόσο μάλλον αν επιβεβαιωθεί η απουσία του Κονσελνί.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER: To Γκούτισον Παρκ είναι η πιο δύσκολη στάση για το τρένο της Τσέλσι με προορισμό τον τίτλο. Η ομάδα του Κόντε με το +4 έχει μεγάλο προβάδισμα και αν περάσει με νίκη από το σημερινό ματς θα έχει πιάσει και με τα δύο χέρια την κούπα...Η Έβερτον όμως είναι σκληρό καρύδι, έχει μόλις μία ήττα και αυτή στις καθυστερήσεις από την Λίβερπουλ. Δεν είναι εύκολο σε πρόβλεψη για αυτό θα πάμε με τα γκολ, η Έβερτον στα τελευταία 8 εντός έχει 7 οver με τα 5 να είναι και οver 3,5 και η Τσέλσι δέχεται γκολ σε 11 σερί ματς στην Premier League.

Δυάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ  1  1,90
EBEΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ  ΟVER 1,70

Δυάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER 2,20
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G  1,95

Μονό αποδεκτό
ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ ΟVER 6,5  10,00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου