Τρίτη 11 Απριλίου 2017

JUVENTUS... Its TIME


Την Κυριακή μάλλον στον Ολυμπιακό δεν ενημέρωσαν τον Καρντόσο ότι δεν πρέπει να βάλει γκολ...με αποτέλεσμα ο Παραγουανός να μας χαλάσει τον άσο της Λιβαδειάς. Ελπίζω όσοι μπορούσατε να κάνατε cash out. Στα υπόλοιπα δεν μας έκατσε το οver 3,5 της Λάτσιο(0-3) ενώ στην Τρίπολη δεν ήρθε το γκολ-γκολ που περιμέναμε. Έχουμε μπροστά μας όμως εβδομάδα γεμάτη μπάλα σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό τριήμερο.






ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Η εμφάνιση της Μπαρτσελόνας το Σάββατο κόντρα στην Μάλαγα ήταν κάτι παραπάνω από τραγική...Kανένα αγωνιστικό πλάνο, καθόλου πάθος, μηδέν έμπνευση και μία απλά ψυχωμένη Μάλαγα με πολλά τρεξίματα κέρδισε εύκολα. Το τρικ με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Λούις Ενρίκε έπιασε πριν το δεύτερο ματς με την Παρί...πλέον όμως είναι φανερό πως ο Ισπανός τεχνικός απλά βρίσκεται στον πάγκο. Τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στην ποιότητα και τον εγωισμό των παικτών της Μπαρτσελόνα. Από την άλλη έχουμε μία Γιουβέντους που δείχνει σοβαρή με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και εκτός από την σταθερή άμυνα και εξαιρετική επιθετική γραμμή με τους Ντιμπαλά, Ιγκουάιν, Μάντζουκιτς, Κουαρδάδο και τον Πιάνιτς λίγο πίσω τους να οργανώνει. Ο Αλέγκρι μπορεί να μην είναι top-class προπονητής αλλά δείχνει να ξέρει ακριβώς τις αδυναμίες και τα προτερήματα της ομάδας του. Η Γιουβέντους περιμένει χρόνια την ευρωπαϊκή καταξίωση, έχει τον χαμένο τελικό του 2015 να θυμάται και σίγουρα τώρα αισθάνεται πιο δυνατή. Ο Μπουσκέτς θα λείψει στο κέντρο και η απουσία του δεν μπορεί να καλυφθεί εύκολα. Η νίκη θα κριθεί στον χαρακτήρα που θα βγάλει η κάθε ομάδα στο χορτάρι και την δεδομένη στιγμή η Γιουβέντους είναι αυτή που τον έχει και μοιάζει πιο έτοιμη από την ξεζουμισμένη Μπαρτσελόνα που το θαύμα της το έκανε στον προηγούμενο γύρο. Πάμε με τον άσο του 2,80 και για σκόρερ τον Ιγκουάϊν άλλωστε το παρελθόν του στην Μαδρίτη τον έχει ποτίσει με το ανάλογο μίσος για τους Καταλανούς, ενώ ο Αργεντινός σκόραρε τέσσερα γκολ κόντρα σε Νάπολι και Κίεβο την προηγούμενη εβδομάδα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΟΝΑΚΟ ΟVER 3,5: Πρόκειται για δύο ομάδες που χαίρεσαι να τις βλέπεις να παίζουν... Πάθος, τρεξίματα, επιθετικό ποδόσφαιρο η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου. Η Μονακό έδειξε τι μπορεί να κάνει κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι...από την άλλη αμυντικά έδειξε πως έχει κενά. Η απουσία του Μπακαγιόκο τις στερεί τον πιο αμυντικογενή της χαφ ενώ ο Σιντιμπέ θα λείψει από το δεξί άκρο της άμυνας. Η Ντόρτμουντ έρχεται από συντριβή στο ντέρμπι με την Μπάγερν αλλά είχε το μυαλό της ξεκάθαρα στο σημερινό ματς. Όταν βλέπεις το 3,10 του under σου τραβάει αμέσως την προσοχή...όμως όταν φέρνεις στο μυαλό έστω και από στιγμιότυπα το τι μπορούν να κάνουν επιθετικά και οι δύο πας αυθόρμητα στο οver 3,5. Σκορ και θέαμα λοιπόν στο Ζίγκναλ Ιντούν Παρκ.

Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1  2,80
ΝΤΟΡΤΜΟΥΤ-ΜΟΝΑΚΟ ΟVER 3,5  2,00

Anytime Scorer
ΙΓΚΟΥΑΪΝ(ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)  2,25
ΜΠΕΡΝΑΝΤΟ ΣΙΛΒΑ(ΜΟΝΑΚΟ) 4,75


ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ CHAMPIONS LEAGUE: Στα προημιτελικά βρισκόμαστε οπότε θα πάμε ανάποδα αφήνοντας απέξω ομάδες. Θεωρώ ομαδάρες Μονακό και Ντόρτμουντ αλλά δεν έχουν την εμπειρία για να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Η Ρεάλ ενώ τα πάει εξαιρετικά δεν ξέρω για κάποιο λόγο όταν τις βλέπεις να παίζει δεν σου γεμίζει το μάτι, κάτι λείπει...πόσες φορές θα γίνει ακόμα ήρωας ο Σέρτζιο Ράμος; H Mπάγερν βγάζει πολύ υπεροψία και η έλλειψη ανταγωνισμού στην Bundesliga την έχει χαλαρώσει υπερβολικά. Αν η Γιουβέντους καταφέρει να περάσει από την Μπαρτσελόνα με το momentum που έχει στα μάτια μου γίνεται το μεγάλο φαβορί. Δεύτερη επιλογή η Ατλέτικο του Σιμεόνε, θεωρώ πως κόντρα στην Λέστερ εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί. Η φετινή χρονιά είναι φανερό πως έχει έναν και μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Champions League...Oι δύο χαμένοι τελικοί μέσα σε τρία χρόνια έχουν πεισμώσει τον Αργεντινό και τους παίκτες του, από την αρχή της χρονιάς δεν ανέβασε σχεδόν ποτέ στροφές...το τελευταίο διάστημα δείχνει να παίρνει τα πάνω της και στα μάτια μου αυτό ήταν το πλάνο από την αρχή, κουτσά-στραβά στην τετράδα θα είμαστε, κάνουμε συντήρηση με στόχο να έχουμε δυνάμεις στην τελική ευθεία με μοναδικό στόχο τον τελικό του Κάρντιφ. Κρατάμε λοιπόν Γιουβέντους στο 10,00 και Ατλέτικο στο 7,00 για κατάκτηση του τροπαίου.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ CHAMPIONS LEAGUE
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  10,00
ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  7,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου