Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ


Το ντέρμπι της Μαδρίτης κύλησε όπως περιμέναμε και μας πλήρωσε το εξαιρετικό 4,00 της ισοπαλίας. Στα πέντε υπόλοιπα σημεία μας πιάσαμε τα τρία αλλά δεν βρήκαμε στόχο... Το πρόγραμμα σήμερα έχει επιλογές που μπορεί να αποδειχθούν κερδοφόρες.





ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια νίκη στα τρία τελευταία για να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Ο Λεμονής θα κάνει πολλές αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς (Μποτία, Ντα Κόστα, Φορτούνης,Φιγκέιερας, Ντε Λα Πέγια, Ρομάο είναι σίγουρα εκτός)...άλλωστε ακολουθεί την Μεγάλη εβδομάδα ο πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ, ενώ ίσως η φιέστα τίτλου θα ήταν καλύτερο να γίνει στο Καραϊσκάκης κόντρα στον ΠΑΣ. Ο Λεβαδειακός έχει μπλέξει για τα καλά και θέλει σαν τρελός βαθμούς... Σκεφτόμαστε πονηρά και πάμε με τον άσο.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΟVER 1,5 ΓΚΟΛ: Ο Παναθηναϊκός δείχνει αρκετά αδιάφορος και κατέβει στην Τούμπα με ενδεκάδα αναπληρωματικών έχοντας στο μυαλό του το ματς κυπέλλου την Τετάρτη. Μπεργκ, Βιγιαφάνες, Κουρμπέλης,Λέτο, Λουντ, Κουλιμπαλί είναι σίγουρα εκτός και υπάρχει σκέψη να πάρουν ανάσες και δύο-τρεις ακόμα. Από την άλλη ο Ίβιτς δεν δείχνει πρόθεση να προφυλάξει παίκτες, θέλει την νίκη για να μπει με βαθμό παραπάνω στα πλέι οφ αλλά και να χτίσει ψυχολογία ενόψει των διπλών αναμετρήσεων στο κύπελλο. Με τον άσο να έχει κατρακυλήσει στο 1,70...θα ποντάρουμε στο να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ ο ΠΑΟΚ που πληρώνει το ικανοποιητικό 2,10.

ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 3,5: Ωραίο ματς περιμένουμε στην Ρώμη με δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα παίξουν μόνο για την νίκη. Η Λάτσιο πανηγυρίζει για την πρόκριση επί της Ρόμα για τον τελικό κυπέλλου και στο σημερινό ματς θέλει μόνο νίκη για να φτάσει την Νάπολι στον έναν πόντο και να κυνηγήσει την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. H Nάπολι μπορεί να αποκλείστηκε από την Γιουβέντους όμως η εμφάνιση και η νίκη της με 3-2 δεν έχουν χαλάσει το κλίμα, επίσης την νίκη θέλουν οι Ναπολιτάνοι για να μείνουν κοντά στην δεύτερη στην βαθμολογία Ρόμα. Ομάδες που σκοράρουν εύκολα και θέλουν την νίκη θα ποντάρουμε στο οver 3,5.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΛΕΓΚΙΑ G/G: Μεγάλο ντέρμπι και κάτι παραπάνω από κρίσιμο βαθμολογικά αφού 3 αγωνιστικές πριν το την έναρξη των πλέι οφ βλέπουν την Γιαγκελόνια να ξεφεύγει στην κορυφή. H Λέγκια έχει βρει δίχτυα στα 24 από τα 25 τελευταία ματς πρωταθλήματος που έδωσε. Η Λεχ Πόζναν έχει να ηττηθεί από τις 4 Δεκεμβρίου και από το κάκιστο ξεκίνημα έχει φτάσει να βρίσκεται στην μάχη του τίτλου, ενώ προκρίθηκε και στον τελικό κυπέλλου. Πάμε για γερή μάχη με δύο ομάδες που δεν θέλουν να χάσουν σε καμία περίπτωση...από ένα γκολ το έχουν.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER: H Έβερτον έχασε την νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις, μάλιστα έχασε και τον Γουίλαμς που αποβλήθηκε με αποτέλεσμα στο σημερινό ματς να παίξει με άμυνα ανάγκης αφού και οι Κόλεμαν, Φούνες Μόρι είναι επίσης εκτός. Στο Γκούντισον Παρκ έρχεται από σερί 6 νικών και μόλις μία ήττα στα τελευταία 18 ματς. Η Λέστερ με τον Σαίξπηρ στον πάγκο μετρά 6 σερί νίκες, θυμίζει την περσινή ομάδα, ουσιαστικά κλείδωσε την παραμονή, παίζει χωρίς άγχος και την Τετάρτη αντιμετωπίζει σε ένα ματς γιορτή για αυτήν την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Oι Αλεπούδες είναι ομάδα του οver με 19 σε 30 ματς, ενώ εκεί μας οδηγεί και η παράδοση αφού τα 7 τελευταία με γηπεδούχο την Έβερτον ήταν οver.

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ G/G: O Aστέρας με το διπλό στην Λάρισα σχεδόν σώθηκε αλλά ακόμα όχι οριστικά και η νίκη στο σημερινό ματς είναι αυτό που ψάχνει. Η Ξάνθη ελπίζει ακόμα για πλέι οφ αφού βρίσκεται στο -2 από την ΑΕΚ, για να τα καταφέρει βέβαια δεν έχει το περιθώριο λάθους...και απώλειας βαθμών. Οι Αρκάδες έχουν μόνιμο αμυντικό πρόβλημα και έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόλις 4 φορές φέτος ενώ έρχονται από 5 σερί γκολ-γκολ. Η Ξάνθη έχει τον τρόπο να βρει δίχτυα, το γεγονός πως θα παίξει μόνο για την νίκη θα την αφήσει εκτεθειμένη στα μετόπισθεν. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ.

Δυάδα
ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ  ΟVER 3,5  2,50
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΠΑΟΚ ΟVER 1,5   2,10

Τριάδαα
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER 1,70
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ G/G 1,95
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΛΕΓΚΙΑ G/G 1,80

Moνό αποδεκτό
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1  7,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου