Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΜΑΤΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ



Δυστυχώς χτες το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα...η τρομοκρατία ήταν δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα χτυπούσε. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα πάρα μόνο ο ελαφρύς τραυματισμός του Μπαρτρά, ενώ τα όσα ακολούθησαν με την φιλοξενία των οπαδών της Μονακό από αυτούς τους Ντόρτμουντ είναι ενθαρρυντικά. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι δικαιωθήκαμε απόλυτα για την Μπαρτσελόνα, άψυχη, χωρίς ιδέες, χωρίς τρεξίματα (9 χλμ παραπάνω έτρεξε η Γιουβέντους)χωρίς αγωνιστικό πλάνο και με ένα προπονητή που βρισκόταν σε άλλη διάσταση. Αριστερό μπακ Ματιέ πάνω στον σπρίντερ Κουαρδάδο, δεν υπήρχε ποτέ αμυντικό χαφ που να κλείνει πάνω στον Ντιμπαλά όταν πατούσε περιοχή, δεν μπήκε ποτέ στο ματς ο Ζόρντι Άλμπα για να δώσει πλάτος στο γήπεδο και να ντουμπλάρει μαζί με τον Νέιμαρ. Όλη η Μπαρτσελόνα χτες ήταν δύο κάθετες πάσες του Μέσι. Δεν υπάρχουν θαύματα πλέον η Γιουβέντους δεν είναι Παρί Σεν Ζερμέν...



ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Απόλυτα ισορροπημένο στα μάτια μου το ζευγάρι με δύο μεγαθήρια να κοντράρονται. Την φετινή χρονιά παρότι δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους βρίσκονται στην κορυφή στα εγχώρια πρωταθλήματα με την Μπάγερν να το έχει σηκώσει και την Ρεάλ να βρίσκεται πολύ κοντά. Ο Αντσελότι έχει την εμπειρία από τέτοια ματς και σίγουρα υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα του Ζιντάν, ενώ αποκλείεται να παίξει με τόσο αφέλεια όσο η Μπάγερν του Γκουαρντιόλα κόντρα στην δική του Ρεάλ το 2014 με το τελικό 0-4 να μένει στην ιστορία. Παρότι υπάρχουν σημαντικές απουσίες στο κέντρο άμυνας και των δύο Χούμελς, Βαράν, Πέπε πιστεύω πως το ματς δεν θα ανοίξει πολύ και περιμένω ότι τα πάντα θα κριθούν στην ρεβάνς. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ ενώ μου έχει καρφωθεί για σκοράκι το 1-1.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΕΣΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Λέστερ ζει το όνειρο της... πάει στην Μαδρίτη χωρίς κανένα άγχος, έτοιμη να δώσει την μάχη της, Μετά την απόλυση του Ρανιέρι βρήκε ξανά την καλή της φόρμα και γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 6 σερί νίκες το περασμένο Σάββατο από την Έβερτον. Στην Ατλέτικο σίγουρα χάρηκαν όταν είδαν τον αντίπαλο σε αυτή την φάση...αλλά οι ροχιμπλάνκος δεν είναι ομάδα που θα υποτιμήσει όποιον και να έχει απέναντι της. Ο Σιμέονε θέλει να καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα. η ομάδα του βάση σχεδίου έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται στην καλύτερη της φάση μέσα στην σεζόν. Εύκολα ή δύσκολα η Ατλέτικο θα φτάσει στην νίκη με το σκορ να μην ξεφεύγει θα πάμε και εδώ με τα 2-3 γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ G/G: Ο ΠΑΟΚ κόντρα στα δεύτερα του Παναθηναϊκού πήρε ψυχολογία την Κυριακή και είναι δεδομένο πως θα ψάξει το γκολ που θα του δώσει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης. Ο Παναθηναϊκός με τον Μπέργκ σε εξαιρετική κατάσταση δύσκολα θα μείνει άσφαιρος. Γενικά οι αποδόσεις στο παιχνίδι με τα γκολ είναι υψηλές με το γκολ-γκολ να πληρώνει 2,30 και το οver 2,70, υπάρχει αξία αφού και οι δύο έχουν αποδείξει φέτος πως έχουν ποιότητα επιθετικά.

Τριάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ  2,20
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΛΕΣΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ G/G  2,30

Ακριβές Σκορ
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ 1-1  8,00

Anytime Scorer
ΜΠΕΡΓΚ(ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)  2,40
Κ.ΡΟΝΑΛΝΤΟ(ΡΕΑΛ) 2,10
ΚΟΚΕ(ΑΤΛΕΤΙΚΟ) 4,00



ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΟΝΑΚΟ ΟVER 3,5: Πρόκειται για δύο ομάδες που χαίρεσαι να τις βλέπεις να παίζουν... Πάθος, τρεξίματα, επιθετικό ποδόσφαιρο η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου. Η Μονακό έδειξε τι μπορεί να κάνει κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι...από την άλλη αμυντικά έδειξε πως έχει κενά. Η απουσία του Μπακαγιόκο τις στερεί τον πιο αμυντικογενή της χαφ ενώ ο Σιντιμπέ θα λείψει από το δεξί άκρο της άμυνας. Η Ντόρτμουντ έρχεται από συντριβή στο ντέρμπι με την Μπάγερν αλλά είχε το μυαλό της ξεκάθαρα στο σημερινό ματς. Όταν βλέπεις το 3,10 του under σου τραβάει αμέσως την προσοχή...όμως όταν φέρνεις στο μυαλό έστω και από στιγμιότυπα το τι μπορούν να κάνουν επιθετικά και οι δύο πας αυθόρμητα στο οver 3,5. Σκορ και θέαμα λοιπόν στο Ζίγκναλ Ιντούν Παρκ.

Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1  2,80
ΝΤΟΡΤΜΟΥΤ-ΜΟΝΑΚΟ ΟVER 3,5  2,00

Anytime Scorer
ΜΠΕΡΝΑΝΤΟ ΣΙΛΒΑ(ΜΟΝΑΚΟ) 4,75


ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ CHAMPIONS LEAGUE: Στα προημιτελικά βρισκόμαστε οπότε θα πάμε ανάποδα αφήνοντας απέξω ομάδες. Θεωρώ ομαδάρες Μονακό και Ντόρτμουντ αλλά δεν έχουν την εμπειρία για να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Η Ρεάλ ενώ τα πάει εξαιρετικά δεν ξέρω για κάποιο λόγο όταν τις βλέπεις να παίζει δεν σου γεμίζει το μάτι, κάτι λείπει...πόσες φορές θα γίνει ακόμα ήρωας ο Σέρτζιο Ράμος; H Mπάγερν βγάζει πολύ υπεροψία και η έλλειψη ανταγωνισμού στην Bundesliga την έχει χαλαρώσει υπερβολικά. Αν η Γιουβέντους καταφέρει να περάσει από την Μπαρτσελόνα με το momentum που έχει στα μάτια μου γίνεται το μεγάλο φαβορί. Δεύτερη επιλογή η Ατλέτικο του Σιμεόνε, θεωρώ πως κόντρα στην Λέστερ εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί. Η φετινή χρονιά είναι φανερό πως έχει έναν και μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Champions League...Oι δύο χαμένοι τελικοί μέσα σε τρία χρόνια έχουν πεισμώσει τον Αργεντινό και τους παίκτες του, από την αρχή της χρονιάς δεν ανέβασε σχεδόν ποτέ στροφές...το τελευταίο διάστημα δείχνει να παίρνει τα πάνω της και στα μάτια μου αυτό ήταν το πλάνο από την αρχή, κουτσά-στραβά στην τετράδα θα είμαστε, κάνουμε συντήρηση με στόχο να έχουμε δυνάμεις στην τελική ευθεία με μοναδικό στόχο τον τελικό του Κάρντιφ. Κρατάμε λοιπόν Γιουβέντους στο 10,00 και Ατλέτικο στο 7,00 για κατάκτηση του τροπαίου.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ CHAMPIONS LEAGUE
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  10,00
ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  7,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου