Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ



Καλά τα πήγαμε και την Τετάρτη αφού πληρωθήκαμε την τριάδα μας και βγάλαμε κέρδος στο σύστημα με τις δύο από τις τρεις επιλογές πιασμένες. Γενικά το διήμερο Τριτη,Τετάρτη ήταν εξαιρετικό. Το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι και ότι καλύτερο αφού δεν προκύπτουν σημεία με μεγάλη αξία.





ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ: Η Ατλέτικο είναι στην καλύτερη της φάση μέσα στην σεζόν, αφού τρέχει ένα εξαιρετικό σερί καλών αποτελεσμάτων (8 νίκες στα τελευταία 10) και κομβικοί παίκτες που δεν είχαν ξεκινήσει καλά την σεζόν έχουν φορμαριστεί. Η Ρεάλ με το rotation του Ζιντάν θα έχει σήμερα φρέσκους Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Κρόος, Μόντριτς, Καρβαχάλ. Από μία σημαντική απουσία εκατέρωθεν ο Βαράν για τους γηπεδούχους και ο Γκαμέιρο για τους φιλοξενούμενους. Την Τετάρτη δίνουν αμφότερες το πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Champions League κόντρα σε Μπάγερν και Λέστερ αντίστοιχα. Ο Σιμεόνε μετρά τρία σερί διπλά στο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα, έχει την ομάδα του έτοιμη να παλέψει και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πάμε με την ισοπαλία που σίγουρα ικανοποιεί την Ατλέτικο αλλά ίσως και τον Ζιντάν αν δει ότι κινδυνεύει να χάσει...άλλωστε και με τον βαθμό μένει πάνω από την Μπαρτσελόνα(έστω και στην ισοβαθμία) έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟVER: Δυσκόλεψαν τα πράγματα και για τις δύο με την Γουέστ Χαμ με πέντε σερί ήττες να κινδυνεύει πλέον, ενώ η Σουόνσι από την 18η θέση μόνο χαρούμενη δεν μπορεί να αισθάνεται. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο είναι ότι τα παιχνίδια τους έχουν πολλά γκολ. Τα Σφυριά με πέντε σερί οver και η Σουόνσι με 23 οver σε 31 ματς μας προσφέρουν ένα οver στο 1,80.

ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΧΑΛ G/G: Mε τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο η Χαλ έχει αναγεννηθεί, έχει βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού. Στα τελευταία ματς βρίσκει δίχτυα εύκολα και μετρά 5 γκολ-γκολ στα 6 τελευταία. Η Σίτι έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και δέχεται εύκολα γκολ. Θα ποντάρουμε στο να μπει από ένα γκολ από κάθε πλευρά.

ΛΕΙΨΙΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1: Η Λειψία μετά το κακό σερί της επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με δύο σερί νίκες κόντρα σε Μάιντς και Νταρμσταντ. Εντός έδρας έχει μεγάλη δυναμική με 10 νίκες σε 13 ματς και έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ στην μάχη της 2ης θέσης αφού και οι δύο δίνουν δύσκολα ματς. Η Λεβερκούζεν διανύει μια χρονιά γεμάτη μετριότητα και δεν έχει ουσιαστικό στόχο. Η ψυχολογία στις ασπιρίνες είναι κάκιστη και η νίκη επί της Ντάρμασντ ήταν η πρώτη μετά από 8 ματς. Ποντάρουμε στην ομάδα που εκφράζει υγεία κόντρα σε μια ομάδα που έχει πολλά προβλήματα.

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ G/G: Τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι φέτος είναι ανώτεροι βαθμολογικά αφού βρίσκονται στην 5η θέση και διεκδικούν με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει πλησιάσει και η Γκλάντμπαχ που είναι 9η αλλά μόλις 4 βαθμούς πίσω. Είναι ομάδες που έχουν καλή επαφή με τα δίχτυα, αφού η Κολωνία διαθέτει τον εκπληκτικό Μοντέστ των 22 γκολ και η Γκλάντμπαχ εντυπωσιακή μεσοεπιθετική γραμμή. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ, άλλωστε περιμένουμε ανοιχτό ματς αφού για την Γκλάντμπαχ η ήττα είναι απαγορευτική.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΖ ΟVER: Η Φράιμπουργκ μετά την εντός έδρας συντριβή με 2-5 από την Βέρντερ βρήκε το θάρρος και έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, παρέμεινε έτσι σε τροχιά ευρώπης. Δύσκολα τα πράγματα για την Μάιντζ που με τέσσερις σερί ήττες βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού σε ισοβαθμία με την Άουγκσμπουργκ. Η Φράιμπουργκ μετρά 19 οver σε 27 ματς πρωταθλήματος και η Μάιντς 17 σε 27 ενώ εκτός έδρας έχει 10 οver σε 13. Το over στο 1,95 έχει αξία.


Τριάδα
ΛΕΙΨΙΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1  1,90
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟVER 1,70
KOΛΩΝΙΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER 1,95

Δυάδα
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΖ ΟVER 1,95
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΧΑΛ G/G  1,95

Moνό αποδεκτό
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ  4,00


*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου