Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η ΤΣΕΛΣΙ



Η Χόφενχαϊμ μας έδωσε ένα ωραιότατο εξαράκι χτες με την μεγάλη της νίκη κόντρα στην Μπάγερν, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να βάλει και άλλο γκολ αλλά στα τελευταία λεπτά η Μπάγερν την σφυροκόπησε και από καθαρή τύχη κρατήσαμε την νίκη...Ένα γκολ μας έλειψε στο Μπιλμπάο για να βγάλουμε και την δυάδα μας αλλά το 2-0 του 35' δεν άλλαξε, ενώ τέλος η Σοσιεδάδ μπορεί να έχασε μόνο 1-0 από την Ατλέτικο αλλά δεν άξιζε σε καμία περίπτωση κάτι παραπάνω αφού δεν απείλησε καθόλου την εστία του Όμπλακ. Το σημερινό πρόγραμμα έχει πάρα πολλές επιλογές, εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με πέντε ματς.



ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1&ΟVER: Ήττα που δεν ήταν στο πρόγραμμα γνώρισε η Τσέλσι το Σάββατο από την Κρίσταλ Πάλας...μικρό το κακό αφού η δεύτερη Τότεναμ βρίσκεται στο -7, η Λίβερπουλ στο -10 με ματς περισσότερο και η σημερινή αντίπαλος στο -11. Αυτό που δείχνει πως έχει χάσει στα τελευταία είναι η αμυντική συνοχή αφού έρχεται από 7 σερί γκολ-γκολ. Η Σίτι στο 2-2 κόντρα στην Άρσεναλ έδειξε το γνωστό φετινό της πρόσωπο, πολλές ευκαιρίες επιθετικά άμυνα τρικυμία. Το οver ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τεράστια ποιότητα επιθετικά, μετρούν από 19 οver σε 29 ματς είναι η πρώτη ξεκάθαρη επιλογή και πληρώνει 1,85. Από εκεί και πέρα θα ποντάρουμε και στην Τσέλσι που μετά την ήττα που γνώρισε θα παίξει σήμερα πιο ενεργητικά αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αμφισβητηθεί ο τίτλος, κόντρα σε αυτή την πειραματική Σίτι του Γκουαρντιόλα έχει τον πρώτο λόγο. Ο συνδυασμός του άσου με το οver πληρώνει το εξαιρετικό 3,60.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2:  H Πάλας με τον Αλαρντάις έχει μεταμορφωθεί πλέον και μετρά τέσσερις σερί νίκες αλλά ακόμα δεν έχει σε καμία περίπτωση εξασφαλίσει την σωτηρία αφού τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η Σαουθάμπτον είναι η πλέον αδιάφορη ομάδα της Premier League αφού δεν έχει στόχο...εντός έδρας μάλιστα δεν τα πάει καλά όπου έχει μόλις 14 γκολ ενώ δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία ματς. Ο Όστιν λείπει καιρό ενώ ο Γκαμπιαντίνι που ήρθε φουριόζος τον Ιανουάριο επίσης είναι εκτός...οπότε υπάρχει κενό στην επίθεση. Το κίνητρο, η φόρμα και τα δεδομένα της αναμέτρησης κάνουν το 4,80 του διπλού να μοιάζει εξαιρετική επιλογή.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΕΡΤΑ 1: Η Γκλάντμπαχ έχει χάσει την φόρα που είχε στο ξεκίνημα του 2017 και μετρά 5 ματς χωρίς νίκη. Κομβικό το σημερινό ματς αφού θέλει απαραίτητα την νίκη για να διατηρήσει ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο με την Χέρτα να είναι 7 βαθμούς μπροστά της. Η ομάδα από το Βερολίνο έρχεται από τραγική εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από την Χόφενχαϊμ σε ένα ματς που εκτός από τα τρία γκολ που δέχτηκε η αντίπαλος της είχε και τρία δοκάρια. Εκτός έδρας η Χέρτα πετάει αετό εδώ και καιρό έχοντας 6 σερί ήττες, ενώ οι απουσίες των Ιμπίσεβιτς,Πλάτεναρχντ, Λούστενμπεργκ, Σίμπερ, Βάιζερ, Μίτελνστεντ την αφήνουν χωρίς αριστερό μπακ αλλά και σέντερ φορ στο σημερινό ματς. Έχω την αίσθηση πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει η Γκλάντμπαχ στις νίκες.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΙΝΓΚΛΟΣΤΑΝΤ ΟVER: Πρόκειται για ντέρμπι της Βαυαρίας με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Η Άουγκσμπουργκ είναι τρίτη από το τέλος και θέλει την νίκη για να πάρει ανάσα και να ξεφύγει από την θέση των μπαράζ. Η Ίνγκολσταντ 7 βαθμούς πίσω από την σημερινή της αντίπαλο και προτελευταία βλέπει το σημερινό ματς ως τελικό...αφού θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει και να έχει ελπίδες σωτηρίας. Ο βαθμός δεν κάνει σε καμία από τις δύο οπότε θα παίξουν για την νίκη, το οver του 2,50 είναι επιλόγη παρόλο που πρόκειται για ομάδες με αντίθετη συμπεριφορά.

ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1: Η Νάπολι την Κυριακή ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του ματς δεν κατάφερε να πάρει όμως την νίκη αφού πλήρωσε το γρήγορο γκολ που δέχτηκε. Το σημερινό ματς είναι διαφορετικό αφού η ομάδα του Ιταλικού νότου καλείται να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου ματς. Στην Γιουβέντους έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι με τον βαθμό της Κυριακής και πάνε χαλαροί στο σημερινό ματς. Ο Αλέγκρι μάλιστα αποκάλυψε πως θα κάνει 7-8 αλλαγές στην ενδεκάδα και δήλωσε πως ο τρόπος που αγωνίζεται η Νάπολι μοιάζει με αυτόν της Μπαρτσελόνα και το σημερινό ματς θα είναι ένα τεστ για τους προημιτελικούς του Champions League με τους Καταλανούς. Επειδή βλέπω μια υποτίμηση του ματς από την πλευρά της μεγάλης Κυρίας...και το Σαο Πάολο θα είναι και σήμερα κατάμεστο θα ποντάρουμε στον άσο του 2,15, ενώ ίσως αυτό η υπεροψία οδηγήσει και σε ένα μεγάλο μπαμ...την πρόκριση της Νάπολι.


Τριάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 1,85
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΕΡΤΑ 1  1,85
ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  1  2,15

Σύστημα 2-3
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1 & ΟVER 3,60
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΙΝΓΚΛΟΣΤΑΝΤ  ΟVER 2,50
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2 4,80

Μονό αποδεκτό
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑΠΟΛΙ   6,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου