Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΓΕΡΝ...



Γεμάτο πικρά το Σαββατοκύριακο αφού ο κουβάς που πήγαμε...ήταν σκληρός, 7 στα 12 σημεία και αρκετά από τα χαμένα στις λεπτομέρειες. Τα αφήνουμε όλα πίσω και συνεχίζουμε με το σημερινό πρόγραμμα που μοιάζει να έχει ψωμάκι...Κοντράρουμε Μπάγερν και Ατλέτικο που έχουν μπροστά τους ντέρμπι με Ντόρτμουντ και Ρεάλ αντίστοιχα αλλά διπλούς προημιτελικούς Champions League σε μία εβδομάδα. ταξιδεύουν




XOΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Για την Μπάγερν τα σημαντικά έρχονται...το Σάββατο η Ντόρτμουντ και μέσα σε έξι μέρες τα δύο ματς με την Ρεάλ, Ο Αντσελότι σήμερα ξεκουράζει Τιάγκο, δεν έχει τους τραυματίες Μίλερ, Νόιερ, Ντάγκλας Κόστα...γενικά χαλαρότητα. Η Χόφενχάιμ βρίσκεται στην 3η θέση, είναι αήττητη εντός έδρας, έχει φοβερό σύνολο...μισεί τις ήττες (μόλις δύο στην σεζόν) και δεν έχει απουσίες. Στόχος για την εκπληκτική ομάδα του 28χρόνου Νάγκελσμα η 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Ζίλε και Ρούντι έχουν κλείσει από τώρα στην Μπάγερν για του χρόνου και αποτελεί περίεργο ματς για αυτούς το σημερινό. Με ρίσκο πάμε στον άσο με περισσότερη σύνεση στο 1Χ...

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2: Ανέβηκε στην 3η θέση η Ατλέτικο μετά από καιρό και στόχος είναι να παραμείνει εκεί. Συντηρητικά το πάει ο Σιμέονε που φυσικά στοχεύει περισσότερο από όλα στο Champions League με τα δύο ματς με την Λέστερ να είναι το σημείο κλειδί της χρονιάς. Το Σάββατο αντιμετωπίζει την Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι...όπως είναι φυσικό το σημερινό ματς θα προσπαθήσει να το καθαρίσει χωρίς να φορτσάρει, η φετινή όμως Ατλέτικο δεν είναι τόσο πειστική... Γκαμέιρο, Γκαϊτάν,Βράσκλο και οι μακροχρόνιοι Αγκούστο, Τιάγκο είναι εκτός ενώ δεν αποκλείεται να ξεκουράσει και άλλους. Η Σοσιεδάδ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αφού αγνοεί την νίκη στα τελευταία τρία ματς...παραμένει όμως στην 5η θέση. Σημαντικές επιστροφές αυτές των Βέλα,Θουρουτούθα, Γρανέρο. Οι Βάσκοι είναι ομάδα με φοβερή ταχύτητα από την μέση και μπροστά και έχει πετύχει 8 νίκες εκτός έδρας σε 14 ματς. Στο ματς του πρώτου γύρου κέρδισε με 2-0 την Ατλέτικο. Το 9,50 του διπλού είναι ξεκάθαρο πως υποτιμά την Σοσιεδάδ και θα το τιμήσουμε.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΟVER: H Mπιλμπάο στην έδρα της είναι πανίσχυρη και έχει ηττηθεί μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ανεβάζει τις γραμμές ψηλά, πιέζει και σκοράρει με ευκολία...αλλά συνήθως δέχεται και αυτή γκολ. Στα 18 από τα τελευταία 22 στο Σαν Μαμές δέχτηκε γκολ,ενώ οver ήταν τα 11 από τα 13 τελευταία εντός. Η Εσπανιόλ ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι εμφανώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα (1 ήττα στα τελευταία 6) και μετρά 8 οver στα τελευταία 12 ματς. Θα ποντάρουμε στο οver που πληρώνει πάνω από 2,00 και έχει επιβεβαιωθεί στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ τους στο Σαν Μαμές.

ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ ΟVER: Σούπερ ντέρμπι της Ρώμης με κόσμο και από τις δύο ομάδες στο Ολίμπικο. Η Ρόμα καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου ματς για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Φουλ επίθεση ετοιμάζει ο Σπαλέτι...με την επικίνδυνη Λάτσιο να είναι σίγουρο πως θα βρει κενούς χώρους με τους φορμαρισμένους Φελίπε Άντερσον και Ιμόμπιλε. Γενικά περιμένουμε σφαγή και θα ποντάρουμε στο οver του 1,60...αν και δεν αποκλείεται να ξεφύγει και άλλο το σκορ.

Μονό αποδεκτό
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2  9,50

Μονό αποδεκτό
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1  6,00

Δυάδα
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΟVER 2,10
ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ ΟVER 3,5  2,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου