Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΝΥΧΤΑ ΚΟΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΚΟΥΑΪΝ


Τα φέραμε από εδώ τα φέραμε από εκεί τελικά τον κουβά δεν τον αποφύγαμε χτες, παρά την καλή εμφάνιση με 4 στα 7 σημεία. Στο σημερινό πρόγραμμα έχουμε και πάλι δυνατά ματς με το Νάπολι-Γιουβέντους και Άρσεναλ- Σίτι να ξεχωρίζουν.



ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5: Μεγάλο πρόβλημα και των δύο η αμυντική λειτουργία... Για την Άρσεναλ τα περιθώρια έχουν στενέψει και περιμένουμε απαντήσεις από τους παίκτες με την νίκη να είναι ο μοναδικός στόχος...αφού νέα απώλεια θα την απομακρύνει από την 4η θέση και θα φέρει ακόμα περισσότερους τριγμούς. Η Σίτι έτσι και αλλιώς παίζει πάντα επιθετικά και με αφέλεια στην άμυνα.Ποντάρουμε στο σκορ και θέαμα.

Xαρτί υγείας με την φάτσα του και κασκόλ με το προδότης...
NAΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1: Μεγάλο ντέρμπι και μάλιστα την Τετάρτη κοντράρονται ξανά για το κύπελλο πάλι στην Νάπολι με την Γιουβέντους να έχει κερδίσει με 3-1 το πρώτο ματς. Ο Ιγκουαϊν θα έχει την τιμητική του με τους Ναπολιτάνους να του ετοιμάζουν...θερμή υποδοχή. Το προδότης θα είναι το ηπιότερο που θα ακούσει ο Αργεντινός. Βαθμολογικά η Γιούβε είναι άνετη αφού είναι στο +8 από την Ρόμα,  η Νάπολι με νίκη κάνει μεγάλο βήμα για την 3η θέση και κυνηγάει μέχρι τέλους την 2η από τους Ρωμαίους. Γενικότερα η Νάπολι είναι αυτή που θέλει περισσότερο το ματς και θα έχει μαζί της και έναν Βεζούβιο στις κερκίδες...Πάμε με τον άσο του 2,50.


Δυάδα
ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1  2,50
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5  2,25

Tριάδα
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΝΙΕΣΕΤΣΑ  ΟVER 2,00
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G  2,00
AEK-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G  2,10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου