Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Ο ΖΙΝΤΑΝ



Δεν ήταν καλό για μας το Σαββατοκύριακο, οκτώ επιλογές κάναμε πέσαμε μέσα στις τέσσερις αλλά η γενική εικόνα ήταν κουβάς... Η βασική μας δυάδα μάλιστα πήγε άκλαυτη με την Ρεάλ και την Τότεναμ να χάνουν. Σήμερα και αύριο υπάρχει έντονη αγωνιστική δράση...οπότε υπάρχει δράση και για μας.



ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Πάνω-κάτω πάνε οι αποδόσεις...ξεκίνησαν με φαβορί την ΆΕΚ, σήμερα το πρωί το διπλό έπεσε και ο άσος έφτασε στο 3,20, τώρα υπάρχει ο άσος στο 2,80 με το διπλό οριακό φαβορί στο 2,60. Γενικά περίεργο κλίμα γύρω από το ματς, με την ΑΕΚ να έχει τεράστιο προβάδισμα με 1-2 του πρώτου ματς και την δυνατότητα να παίξει παιχνίδι υπομονής, Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό. Στο 3,00 υπάρχει αξία στον άσο της Ένωσης, όμως η επιλογή μας θα είναι το οver. O Oλυμπιακός είναι αναγκασμένος να ψάξει δύο γκολ, οπότε δεν έχει επιλογή από το παίξει επιθετικά, δημιουργώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στην τραγική του αμυντική γραμμή... Μποτία, Ντα Κόστα είναι ο ορισμός των στόπερ που δεν πρέπει να παίζουν ψηλά λόγω ταχύτητας. Περιμένουμε ματς ροντεό λοιπόν με γκολ, με λογική η επιλογή του άσου σε συνδυασμό με οver στο 4,50...

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΟVER: Μελλοθάνατες... που ακόμα ελπίζουν έστω και μαθηματικά. Μοναδικό ζητούμενο και των δύο στο σημερινό ματς η νίκη, οπότε έχει λογική στο ποντάρισμα του οver στο 2,00.

NTEΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1Χ: Η Ρεάλ αυτοκτόνησε κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεχόμενη γκολ στο 92' σε μια φάση που ενώ έπαιζε με 10 και το 2-2 την ικανοποιούσε απόλυτα...βγήκε μπροστά για τρίτο γκολ με αποτέλεσμα να δεχτεί αντεπίθεση. Πλέον έχασε την κορυφή στην ισοβαθμία με τους Καταλανούς...έχοντας βέβαια το μαξιλαράκι τους ενός ματς λιγότερου. Ο Ζιντάν δεν φαίνεται πάντως να ιδρώνει και πολύ αφού στο σημερινό ματς αποφάσισε να ξεκουράσει Κριστιάνο Ρονάλντο, Κρόος, ενώ έχει εκτός τον τιμωρημένο Ράμος και τους τραυματίες Πέπε και Μπέιλ. Δεν αποκλείεται μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ να ξεκουράσει και άλλους βασικούς. Στα θετικά η επιστροφή Βαράν μετά από ένα μήνα χωρίς να είναι όμως απόλυτα έτοιμος. Η Λα Κορούνια είναι ομάδα που ακόμα δεν έχει σωθεί οριστικά, βρίσκεται στο +7 πάντως από την ζώνη υποβιβασμού. Γενικά διανύει μια μέτρια χρονιά, αλλά διαθέτει σκληράδα ειδικά μέσα στο Ριαθόρ έχοντας την 4η καλύτερη εντός έδρας άμυνα με 15 γκολ παθητικό σε 16 ματς. Τον προηγούμενο μήνα η Ατλέτικο έμεινε στο 1-1 και η Μπαρτσελόνα έφυγε με σκυμμένο κεφάλι (2-1). Παίζει με την φωτιά ο Ζιντάν, μπορεί κόντρα στην αφερέγγυα Χιχόν να γλίτωσε το κάζο παίζοντας με 9 αλλαγές...αλλά με ανάλογο ματς σήμερα δεν θα έχει εύκολο βράδυ.



Δυάδα
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΟVER 2,00
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER 2,05

Μονό αποδεκτό
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1&ΟVER 4,50

Μονό αποδεκτό
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΡΕΑΛ  1Χ  3,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου