Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ


Τελικά αποδείχτηκε πως ο Ζιντάν κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς και παίζοντας με 9 αλλαγές πέτυχε 6 γκολ στο Ριαθόρ κόντρα σε μια Λα Κορούνια που στα προηγούμενα 16 ματς είχε δεχτεί 15 γκολ... Κλωτσοπατινάδα είχαμε στον ημιτελικό κυπέλλου που πέσαμε έξω αφού περιμέναμε οver. Δύο σπουδαία ματς έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκριθεί στον τελικό και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κοντράρεται με τον αιώνιο εχθρό στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ.



ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΟVER 1,5: Τα δεδομένα είναι δύσκολα για τον ΠΑΟΚ που ψάχνει μια επική ανατροπή στο σημερινό ματς. Στην Τούμπα παίζει πάντα καλύτερα και δεν είναι τυχαίο πως στα τρία ντέρμπι πήρε 3 νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ...ενώ στην Αθήνα αντίστοιχα έφυγε 4 φορές με σκυμμένο κεφάλι. Υπάρχει έντονη πίστη στον Δικέφαλο τόσο στην ομάδα όσο και στους οπαδούς που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση από την κερκίδα. Ο Παναθηναϊκός έχει δύο σημαντικές απώλειες με τους Ζέκα(μόνο με θαύμα θα παίξει) και Λέτο, δύο από τους ηγέτες του...με τον Αργεντίνο να μην είναι βασικός να είναι αυτός όμως που μπορεί να αλλάξει την ροή από τον πάγκο. Το στοίχημα για τον ΠΑΟΚ είναι να κρατήσει εκτός παιχνιδιού τον Μπέργκ...αν τα καταφέρει έχει ελπίδες πρόκρισης. Πάντως για να τα καταφέρει θέλει τουλάχιστον δύο γκολ και εκεί θα ποντάρουμε εμείς στο να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές ο ΠΑΟΚ και να δεχτεί ένα μένοντας εκτός πάλι θα είμαστε στοιχηματικά. Ο Πρίγιοβιτς θα παίξει μεγάλο ρόλο στο σημερινό ματς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Χ2: Ο Μουρίνιο έχει επιβάλλει πλέον τους κανόνες στην ομάδα...μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή όμως είναι αήττητη στην Premier League για 23 ματς παλεύοντας για την τετράδα, έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Europa League ενώ πήρε και το Λιγκ Καπ. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν αποδυναμώσει την Γιουνάιτεντ με τους Ιμπραϊμοβιτς, Ρόχο, Μάτα, Σμόλινγκ, Τζόουνς και Πογκμπά να είναι τεράστιες απώλειες για το σημερινό ματς. Βέβαια αυτές τις απουσίες  ο Πορτογάλος ξέρει πολύ καλά πως να τις μετατρέψει σε όπλο του...δίνοντας επικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση ανεβάζοντας το κλίμα συσπείρωσης στις τάξεις της ομάδας, παίζοντας έξυπνα με στόχο να κλέψει το αποτέλεσμα που θέλει. Ο Γκουαρντιόλα έρχεται από νέα μεγάλη απογοήτευση αφού η Σίτι κατάφερε να αποκλειστεί από την καταθλιπτική Άρσεναλ στο κύπελλο...κάνοντας την σεζόν του Ισπανού όσο πάει ακόμα πιο τραγική...Ο Νάβας έχει γίνει δεξιός μπακ στα τελευταία ματς. Σίλβα, Στόουνς είναι αμφίβολοι και ο Αγουέρο, Φερναντίνιο έρχονται από τραυματισμό. Οι αποδόσεις αδικούν την Γιουνάιτεντ που είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να σβήσει...το ματς φέρνοντας το στα μέτρα της, ο Μουρίνιο είναι σπεσιαλίστας σε τέτοιου είδους ματς με ένταση, πάθος, δύναμη και τακτική. Πάμε με το Χ2.

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΠΑΟΚ ΟVER 1,5  1,85
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Χ2  1,95

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου