Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ



Ήταν απογοητευτική η συγκομιδή μας στους προημιτελικούς του Champions League και οι κακές αποδόσεις μας οδήγησαν σε αποχή από τα ματς του Europa League την Πέμπτη. Σήμερα η στήλη θα είναι μεγάλη αφού θα πάμε με προτάσεις διημέρου, με τέσσερα σημεία ανά μέρα.




ΣΑΒΒΑΤΟ
ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2: Ημιτελικός κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ με παράταση και πέναλτι. Σούπερ ντέρμπι του Λονδίνου με τις δύο καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες στην Αγγλία. Οι δύο τους παλεύουν και για τον τίτλο με την Τσέλσι να έχει προβάδισμα 4 πόντων. Η ομάδα του Κόντε πάντως το τελευταίο διάστημα δείχνει πιο θνητή...αφού έχασε με κάτω τα χέρια από την Γιουνάιτεντ, ενώ είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας. Έχει χάσει την αμυντική της σταθερότητα αφού δεν είναι τυχαίο πως δέχεται γκολ στα τελευταία 10 ματς της Premier League. O Κέιχιλ που είναι ο αρχηγός την φετινή χρονιά είναι εκτός, ενώ Αλόνσο, Κουρτουά και Κόστα θα αγωνιστούν αν και είχαν κάποια μικροπροβλήματα. Η Τότεναμ από την στιγμή που έμεινε εκτός συνέχειας Europa League έχει ανοίξει τα φτερά της...8 σερί νίκες (7 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο) με επιμέρους σκορ 28-4. Το δίδυμο Κέιν, Σον με τους Έρικσεν, Ντέλε Άλι να δημιουργούν έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά, ενώ το βελγικό δίδυμο της άμυνας Βερτόγκεν, Αλντεβάιρεντ έχει δέσει ξανά. Την δεδομένη χρονική στιγμή οι Πετεινοί είναι σε καλύτερη κατάσταση, διψάει πολύ για το τρόπαιο (από το 1991 έχουν να το πάρουν) και θα ποντάρουμε πάνω τους.


ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΟVER: Δύο μελλοθάνατες με ελάχιστες ελπίδες παραμονής (στο -10 η Οσασούνα, στο -5 η Χιχόν) κοντράρονται μεταξύ τους ψάχνοντας μόνο την νίκη στο σημερινό ματς για να συνεχίσουν να ελπίζουν...Με 20 οver σε 32 ματς η Οσασούνα 21 σε 32 η Χιχόν, δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο για να ποντάρουμε στο οver.

INΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER: Κρίσιμο ματς για τους γηπεδούχους που μετά από τρεις σερί νίκες έχασαν με 3-0 από την Βόλφσμπουργκ και έμειναν στο -5 από την σωτηρία. Θα παίξουν για την νίκη αφού δεν έχουν πολλά περιθώρια, με σημαντικές απουσίες στην άμυνα αφού θα λείψουν οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς. Προέρχεται από 5 οver στα τελευταία 6 ματς. Η Βέρντερ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 9 και από εκεί που πάλευε για την παραμονή πλέον κυνηγάει Ευρώπη. Η ομάδα της Βρέμης έχει βρει ρυθμό επιθετικά και σκοράρει με ευκολία, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον από δύο γκολ σε αυτά τα 9 ματς. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα αφού μετρά 22 σε 29 ματς.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2: Η Έβερτον είναι φορμαρισμένη με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες στα τελευταία 13 ματς και τις ήττες στις έδρες των Τότεναμ και Λίβερπουλ. Βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με την Άρσεναλ και κυνηγάει ακόμα και τετράδα. Έχει σε τρομερή κατάσταση τους μεσοεπιθετικούς της με τους Λουκάκου, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς να σκοράρουν με ρυθμούς πολυβόλου. Η Γούεστ Χαμ σώθηκε με τους 4 βαθμούς που πήρε κόντρα σε Σουόνσι, Σάντερλαντ όμως η χρονιά της είναι απογοητευτική. Πολλές απουσίες αφού οι δύο πρώτοι σκόρερ Κάρολ, Αντόνιο είναι εκτός όπως και ο Νόμπλ, Μπαϊράμ, Ογκμπόνα, Νιάνγκ. Εντός έδρας τα σφυριά έχουν 7 ήττες φέτος. Εξαιρετική παράδοση για την Έβερτον στην έδρα της Γούεστ Χαμ όπου μετρά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στις τελευταίες 8 επισκέψεις της. Θα πάμε με το διπλό που έπεσε στο 2,00 αλλά θα το κρατήσουμε.




ΚΥΡΙΑΚΗ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Τελείως αντίθετη η ψυχολογία στους δύο μονομάχους με τους Μαδριλένους να προετοιμάζονται για τους ημιτελικούς του Champions League με την Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς γκολ απέναντι στην Γιουβέντους. Η Ρεάλ την φετινή χρονιά μπορεί να μην παίζει θεαματικά, μπορεί να μην πείθει, όμως ο Ζιντάν έχει καταφέρει έχοντας πολλές λύσεις στο ρόστερ να έχει όλη την ομάδα φρέσκια. έτσι στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος στο Χιχόν έπαιξε χωρίς 9 βασικούς...χωρίς να του κοστίσει. Η Μπαρτσελόνα είναι φανερό διανύει μια κάκιστη χρονιά, ο Λούις Ενρίκε δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες του, δεν εμπιστεύεται σχεδόν κανέναν από τους αναπληρωματικούς, οι Ινιέστα, Μπούσκετς, Μασεράνο έχουν χάσει την αίγλη τους...και ο Νεϊμάρ δεν παίζει στο σημερινό Κλάσικο. Η Ρεάλ έχει επίσης το αβαντάζ του +3 αλλά και το ματς λιγότερο που έχει κόντρα στην Θέλτα, οπότε όλο το ψυχολογικό βάρος πέφτει στους Καταλανούς, αυτοί πρέπει να κάνουν παιχνίδι και να παίξουν για την νίκη...Σχεδόν όλα μας οδηγούν σε βραδιά απονομής τίτλου για την Ρεάλ που θα έχει και τον Μπέιλ πάλι ετοιμοπόλεμο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ G/G: Η Λίβερπουλ τα δίνει όλα για μια θέση στην τετράδα και έχει ανεβάσει στροφές με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 6 ματς. Αυτό που δεν μπορεί να βελτιώσει είναι η άμυνα αφού στα τελευταία 8 ματς δεν δέχτηκε γκολ μόνο κόντρα στην Γούεστ Μπρομ, στο σημερινό δίνονται αμφίβολοι οι Καβλάν, Ματίπ....Η Κρίσταλ Πάλας με μία ήττα στα τελευταία 7 ματς έχει κάνει τεράστια βήματα σωτηρίας, στο σημερινό θα λείπει όμως ο άνθρωπος που έχει θωρακίσει την άμυνα της, ο Σακό αφού είναι δανεικός από την Λίβερπουλ. Επιθετικά η Κρίσταλ Πάλας έχει βρει δίχτυα στα τελευταία 7 ματς. Πάμε με το γκολ-γκολ.

ΣΕΛΤΙΚ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ G/G: Σε ουδέτερο γήπεδο ημιτελικός κυπέλλου, στο μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας με μεγάλη αντιπαλότητα και κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ρέιντζερς φέτος επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά την ταλαιπωρία στις μικρές κατηγορίες. Σε τέσσερα ματς κόντρα στην Σέλτικ φέτος πήρε μία ισοπαλία και σκόραρε στα τρία. Πέρυσι παρότι έπαιζε στην Τσάμπιονσιπ απέκλεισε στο κύπελλο την μεγάλη της αντίπαλο στα πέναλτι για τον θεσμό του κυπέλλου. Η Σέλτικ έκανε πάρτι στο πρωτάθλημα το οποίο το κατέκτησε χωρίς ήττα...όμως το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια χαλάρωσης, έχει δεχτεί γκολ στα 6 από τα τελευταία 7 ματς. Η Ρέιντζερς θα το παλέψει και ένα γκολ μπορεί να το βάλει.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 3,5: Η Σασουόλο παίζει χωρίς στόχους, χωρίς άγχος βγάζοντας επιθετικότητα στο παιχνίδι της. Σπάνια δεν βρίσκει δίχτυα και προσπαθεί να φτιάξει παιχνίδι...Τέτοια ομάδα θέλει η Νάπολι για να κάνει και αυτή το γνωστό της παιχνίδι, φουλ επίθεση και ξέφρενος ρυθμός. Έτσι και αλλιώς η Νάπολι πλέον εξασφάλισε την τριάδα και κυνηγάει την 2η θέση από την Ρόμα. Στα τελευταία 6 ματς έχει σκοράρει στα 5 από τρία γκολ στο καθένα...μόνο στο ματς πρωταθλήματος με την Γιουβέντους έμεινε στο 1-1. Πάμε με τα πολλά γκολ.


Δυάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2  2,80
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1  2,10

Τριάδα
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 1,70
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΟVER 1,70
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2  2,00

Τριάδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ G/G  1,80
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΝΑΠΟΛΙ OVER 3,5  2,25
ΣΕΛΤΙΚ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ G/G  1,80

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου