Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ


Χρειαζόμασταν το ταμείο της Πέμπτης μετά τους μαζεμένους κουβάδες...πήραμε λίγο τα πάνω μας. Το σημερινό πρόγραμμα δεν έχει να μας προσφέρει πολλά, αφού δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και με το ζόρι βρήκαμε μια τριάδα



ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΧΕΡΤΑ 1: Η Βέρντερ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Γερμανία με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 10 ματς. Από εκεί που πάλευε για την παραμονή πλέον διεκδικεί με καλές πιθανότητες Ευρώπη... Η  Χέρτα μακριά από το Βερολίνο χάνεται με 8 σερί ήττες, ενώ στο σημερινό ματς έχει πάρα πολλές απουσίες ειδικά στην άμυνα. Η Βέρντερ είναι η μία από τις δύο ομάδες που την κέρδισε φέτος στο Βερολίνο. Τρομερή παράδοση στα μεταξύ τους με την Βέρντερ να έχει 7 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 8 που υποδέχτηκε την Χέρτα. Όλα τα δεδομένα μας οδηγούν στον άσο.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2: Η Σάντερλαντ έχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό και τα πράγματα στην ομάδα είναι απογοητευτικά. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη και αυτοί που πάνε στο γήπεδο αποδοκιμάζουν με τον Μόγιες να ακούει τα περισσότερα. Με 21 βαθμούς στο -12 από την σωτηρία μένει ο υποβιβασμός να επικυρωθεί και τυπικά. Η Μπόρνμουθ έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 4-0 επί της Μίντλεσμπρο και τεράστιο βήμα για την σωτηρία. Μέχρι να τα καταφέρουν οριστικά δεν τα παρατάνε είναι το μήνυμα του κόουτς και κόντρα σε αυτήν την Σάντερλαντ έχουν την ευκαιρία να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα.

ΛΙΝΤΣ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1: Έχουμε ποντάρει φέτος άλλες τρεις φορές σε εντός έδρας ματς την Λιντς και δεν μας δικαίωσε σε καμία...Τώρα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και έχοντας μείνει εκτός πλέι οφ δεν της έχουν μείνει άλλα περιθώρια χρειάζεται απαραίτητα την νίκη στο σημερινό ματς για να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική να μπει στα πλέι οφ. Η Νόργουιτς είναι αδιάφορη και το κατάμεστο Έλαντ Ρόουντ μπορεί να την λυγίσει. Ο άσος πληρώνει 2,10 επειδή είναι Αγγλία....σε οποιαδήποτε άλλο πρωτάθλημα θα τον βρίσκαμε στο 1,60.

Τριάδα
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΧΕΡΤΑ 1  1,80
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2  2,25
ΛΙΝΤΣ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1  2,10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου