Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΘΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...



Απίστευτο ματς απολαύσαμε χτες, δεν μπορούσες να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου από την οθόνη, πραγματική τιτανομαχία. Αλλά η διαιτησία μας τα χάλασε σε ένα τόσο σπουδαίο ματς είχαμε πάρα πολλά λάθη, ανύπαρκτο πέναλτι στην Μπάγερν, ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Βιδάλ και φυσικά μισό μέτρο οφσάιντ στο δεύτερο γκολ της Ρεάλ. Κρίμα γιατί μετά από ένα τέτοιο ματς αντί να γίνεται κουβέντα ποδοσφαιρική...πάμε σε ελληνικές συνήθειες με διαιτητολαγνεία.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: Η Μπαρτσελόνα δεν είναι καλά...δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση φάνηκε ξεκάθαρα και κόντρα στην Σοσιεδάδ, το 3-2 είναι έργο Μέσι και οι Βάσκοι μέσα στο Καμπ Νου είχαν κατοχή μπάλας 48%. Η Γιουβέντους δεν είναι Παρί Σεν Ζερμέν και δεν πρόκειται να φοβηθεί. Εγώ λέω πως το 6,75 του διπλού είναι προκλητικό...θα κάνω και ακόμα ένα σενάριο: Η Μπάρτσα θα μπει δυνατά θα σκοράρει...θα πιέσει για δεύτερο και θα φάει στην κόντρα ισοφάριση και στο τέλος θα φάει ακόμα ένα για να έρθει η ήττα.

ΜΟΝΑΚΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Τα δεδομένα είναι γνωστά τα επιβεβαίωσαν στο πρώτο ματς με σούπερ ματς, ρυθμό, φάσεις, γκολ. Η Ντόρτμουντ ψάχνει την ανατροπή θα παίξει φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό, η Μονακό στην κόντρα είναι φοβερή αλλά έχει θέματα πίσω. Πάλι με τα πολλά γκολ θα πάμε, οver 3,5.

Μονό αποδεκτό
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ   19,00

Δυάδα
ΜΟΝΑΚΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5 1,80
MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  G/G & OVER  1,75

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2  6,75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου