Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Η ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ



Επιστρέφουμε μετά από εβδομάδα ηρεμίας για να μπούμε στην τελική ευθεία της φετινής χρονιάς που κρίνονται τα πάντα τόσο αγωνιστικά όσο και για την τσέπη μας...Χρειάζεται προσοχή γιατί πολλές ομάδες είναι δεδομένο πως θα έχουν χάσει τον ρυθμό και την φόρμα που είχαν πριν την διακοπή. Η στήριξη μας στην Μονακό στον τελικό του Λιγκ Καπ αλλά και έξι σημεία με γκολ είναι αυτά που ξεχωρίσαμε.



ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ G/G & ΟVER: Το ντέρμπι της πόλης με την Λίβερπουλ να έχει την υπεροχή αφού δεν έχει χάσει στα τελευταία 13 ματς από την Έβερτον. Η ομάδα του Κλοπ ξέρουμε ότι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ειδικά μέσα στο Άνφιλντ, όμως από την άλλη η Έβερτον με τον Λουκάκου σε δαιμονισμένη κατάσταση αλλά και ταχύτητα στις αντεπιθέσεις θα βρει τρόπο να σκοράρει. Το ματς αρχίζει από 1-1 και δύσκολα θα μείνει εκεί...πάμε στον συνδυασμό του γκολ-γκολ με το οver.

ΜΠΕΡΛΝΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ UNDER: Δύσκολη έξοδος για την Τότεναμ σε μια έδρα που είναι από τις δύσκολες στην Premier League, με την Μπέρλνι να έχει γνωρίσει μόλις 3 ήττες την φετινή χρονιά στο Τερφ Μουρ. Στους Πετεινούς ο Κέιν θα λείψει, ο Σον ταλαιπωρήθηκε με τα ματς της Ν.Κορέας και γενικότερα δεν θα υπάρχει μεγάλη φρεσκάδα με τόσους διεθνείς. Η Μπέρλνι θα παίξει πιεστικά στην άμυνα με στόχο το μηδέν, μετρά 9 under σε 14 εντός έδρας ματς. Θα ποντάρουμε στο σενάριο των λίγων γκολ.

MΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G: Χαλαρά θα το πάει η Μπάγερν στα ματς της Bundesliga μέχρι το τέλος αφού με 13 βαθμούς διαφορά...δεν γίνεται να χάσει τον τίτλο. Νόιερ, Μαρτίνεζ, Τσάμπι Αλόνσο είναι εκτός, ενώ ο Αντσελότι για κανένα δεκαήμερο έκανε προπονήσεις με ελάχιστους ποδοσφαιριστές αφού σχεδόν όλη η ομάδα είχε υποχρεώσεις με τις εθνικές. Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει να χάσει τίποτα, ψάχνει βαθμούς παντού αφού κινδυνεύει και είναι ομάδα που συνήθως σκοράρει. Το 2,30 του γκολ-γκολ είναι υπερβολικό.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER: Όταν έρχονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες με τα περισσότερα οver στην Bundesliga(18 σε 25 ματς και οι δύο) και αυτό πληρώνει 1,85 το ποντάρουμε και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ OVER : Ο ΠΑΣ είναι πλέον αδιάφορος αλλά παλεύει όλα τα ματς, έχοντας μία μόλις ήττα στα τελευταία 8. Η Ξάνθη μετά και την γκέλα με τον Λεβαδειακό βγήκε εκτός πλέι οφ και πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες, οπότε θα παίξει αποκλειστικά για την νίκη στους Ζωσιμάδες. Το over στο 2,70 είναι ελκυστικό αφού οι γηπεδούχοι παίζουν χωρίς άγχος και η Ξάνθη μόνο για την νίκη,

ΜΟΝΑΚΟ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1Χ: Τελικός Λιγκ Καπ στο γήπεδο της Λυών. Η φετινή Μονακό έχει αποδείξει πολλές φορές της αξία της και όμως ακόμα υποτιμάται αφού οι αποδόσεις βγάζουν ξεκάθαρο φαβορί την Παρί με την πιθανότητα να πάει το ματς τουλάχιστον στην παράταση η ομάδα του Ζαρντίμ να πληρώνει 1,80. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία στο ποντάρισμα υπέρ της πρωτοπόρου στην βαθμολογία που σφύζει από υγεία κόντρα σε μια ομάδα γεμάτη αστέρια αλλά και πολλά προβλήματα ψυχολογίας.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ G/G: Τεράστιο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τον τίτλο. Πριν την διακοπή έκανα γκέλα και οι δύο με την Πόρτο να μένει έναν βαθμό πίσω στην βαθμολογία. Οι Δράκοι ξέρουν πολύ καλά πως απαγορεύεται η ήττα στο σημερινό ματς αφού μετά η κατάσταση δύσκολα θα ανατραπεί. Η Μπενφίκα με τον φορμαρισμένο Μήτρογλου δύσκολα θα μείνει άσφαιρη και η Πόρτο θα παίξει επιθετικά. Το γκολ-γκολ στο 1,95 ειναι επιλογή.

Δυάδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ G/G & OVER  2,10
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ ΟVER  2,70

Tριάδα
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 1,85
ΜΠΕΡΛΝΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ UNDER  1,80
MONAKO-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  1Χ  1,80

Δυάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  G/G  2,30
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ G/G  1,95

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου