Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ




Το εορταστικό τριήμερο αποδείχτηκε τραγικό στοιχηματικά αφού κουβαδιαστήκαμε για τα καλά και τις τρεις μέρες. Το αφήνουμε όλα πίσω αφού έχουμε μπροστά μας μεγάλα ματς...




ΛΕΣΤΕΡ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2: H Aτλέτικο κόντρα στην Οσασούνα ξεκούρασε πολύ κόσμο, θα έχει τους Γκαμέιρο, Γκαϊτάν στο 100% και φυσικά με το 1-0 του πρώτου ματς μπορεί να διαχειριστεί όπως θέλει το ματς. Η Λέστερ σίγουρα θα έχει ενθουσιασμό, θα έχει το κοινό της που θα κάνει το ματς γιορτή...όμως δεν θα έχει τον Χουτ ενώ οι άλλοι δύο στόπερ Μόργκαν, Μπεναλουάν έχουν ενοχλήσεις και δεν είναι σε καμία περίπτωση στο 100%. Επίσης οι Άγγλοι είναι αναγκασμένοι να ανοιχτούν κάποια στιγμή και αυτό κόντρα στην κυνική Ατλέτικο που πάντα εκτός έδρας παίζει καλύτερα αφού βρίσκει κενούς χώρους είναι πιθανόν να αποβεί μοιραίο. Θα ποντάρουμε στην εμπειρία της Ατλέτικο που ξέρει πολύ καλά πως να παίζει σε νοκ άουτ ματς.

ΡΕΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 3,5: Η Ρεάλ στο Μόναχο έκανε ένα φοβερό δεύτερο ημίχρονο και σε συνδυασμό με το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε η Μπάγερν έφτασε σε μια δίκαιη νίκη, μάλιστα θα μπορούσε να ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ. Οι Μαδριλένοι έχουν πλέον μεγάλο προβάδισμα αλλά κόντρα σε μια Μπάγερν δεν μπορούν να είναι ποτέ σίγουροι. Ειδικά μετά τον Λεβαντόφσκι στην ενδεκάδα. Η Ρεάλ ξεκούρασε όσους μπορούσε κόντρα στην Χιχόν με τους Μόντριτς, Κροος, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Καρβαχάλ, Νάβας να μην παίζουν λεπτό και τους Μαρσέλο, Κασεμίρο να μπαίνουν ως αλλαγή. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι το κέντρο άμυνας αφού το δίδυμο Ράμος ,Νάτσο έχει πολλά θέματα ενώ δεν έχει πάρει ανάσα στα τελευταία ματς με τους τραυματισμούς των Πέπε, Βαράν. Πολλά προβλήματα και στο κέντρο άμυνας των Βαυαρών με τους Χούμελς, Μπόατενγκ να είναι αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή και τον Μαρτίνεθ τιμωρημένο. Αλάμπα και Κίμιχ μπορούν να παίξουν αν χρειαστεί αλλά είναι λύσεις ανάγκης...Με δεδομένο πως η Μπάγερν θέλει τουλάχιστον δύο γκολ οπότε θα δώσει ρυθμό στο ματς, αλλά και τα προβλήματα στο κέντρο άμυνας και των δύο θα ποντάρουμε στο οver 3,5.

Δυάδα
ΛΕΣΤΕΡ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2  1,95
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟVER 3,5  2,00

ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ CHAMPIONS LEAGUE
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  10,00
ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  7,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου