Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ


Με εξαίρεση το ματς του Άγιαξ με την Σάλκε προσεγγίσαμε εξαιρετικά τα ματς του Europa League και κλείσαμε θετικά το ευρωπαϊκό τριήμερο με καλά κέρδη. Γιορτινές μέρες όμως δεν χαλαρώνουμε κανονικά σήμερα στήλη, κανονικά και αύριο το πρωί λίγο πριν βάλουμε το αρνί στην σούβλα...Σήμερα πάμε με τους Άγιους της Σαουθάμπτον κόντρα στο πείραμα του Γκουαρντιόλα.




ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟVER: H Σάντερλαντ πλέον ψάχνει ένα θαύμα αφού έχει μείνει ουραγός και 10 βαθμούς από την σωτηρία. Σε κάθε ματς από εδώ και πέρα αναγκαστικά θα παίζει για την νίκη.., με ότι αυτό συνεπάγεται. Η Γουέστ Χάμ έφτασε να κινδυνεύει αλλά η νίκη της επί της Σουόνσι της έδωσε ανάσα. Τα σφυριά είναι ομάδα οver ειδικά εκτός έδρας με 11 σε 16 ματς, το γεγονός πως η Σάντερλαντ θα παίξει μόνο για την νίκη μας οδηγεί στο οver.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1: Ο Γκουαρντιόλα συνεχίζει να πειραματίζεται αν και έχουμε φτάσει Απρίλιο και η ομάδα του κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας. Στο ματς με την Χαλ έβαλε τον Νάβας δεξί μπακ και έβγαλε από την ναφθαλίνη τον Ντελφ που μάλιστα σκόραρε. Η Σαουθάμπτον είναι καλή ομάδα, στην έδρα της είναι πάντα σκληρό καρύδι και στα τελευταία 6 ματς έχει χάσει μόνο από την Τότεναμ. Μπορεί κόντρα στην Χαλ η Σίτι να επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 ματς αλλά τώρα το πράγμα δυσκολεύει αφού τον Σεντ Μέρι Στάντιουμ είναι μία έδρα που έχει κερδίσει μία φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Ποντάρουμε στον άσο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2: Η εικόνα της Μπαρτσελόνα ήταν αποκαρδιωτική στο Τορίνο, μια ομάδα χωρίς ψυχή, χωρίς αγωνιστικό πλάνο, παραδομένη στην μοίρα της και το ίδιο είχε επαναληφθεί και λίγες μέρες πριν στο 2-0 από την Μάλαγα. Στο Τορίνο η Μπαρτσελόνα έτρεξε 9 χιλιόμετρα λιγότερα από την Γιουβέντους. Ο Λούις Ενρίκε έχει χάσει κάθε έρεισμα που είχε στην ομάδα, δεν εμπιστεύεται καθόλου τους αναπληρωματικούς του και δείχνει ανήμπορος να αλλάξει την κατάσταση. Με το δεύτερο ματς κόντρα στην Γιουβέντους να έρχεται είναι δεδομένο πως θα ξεκουράσει κάποιους, ενώ ο Νεϊμάρ είναι τιμωρημένος. Η Σοσιεδάδ μετρά 20 σερί ήττες στο Καμπ Νου αλλά ίσως ήρθε η ώρα να σπάσει αυτή την κατάρα. Φέτος οι Βάσκοι είναι καλά δουλεμένη ομάδα, έχουν τον τρόπο να κλέβουν ματς άλλωστε έχουν 8 εκτός έδρας νίκες τις περισσότερες μετά από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Θα ποντάρουμε στο διπλό του 15,00 και ας βγει 5-0...

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟVER: Η Σουόνσι είναι εντός ζώνης υποβιβασμού και καίγεται για νίκες, έχει όμως προβληματική άμυνα (67 γκολ παθητικό η χειρότερη της Premier League) και 23 οver σε 32 ματς. Αδιάφορη η Γουότφορντ βρίσκεται ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας και παίζει χωρίς άγχος...και αυτή έχει προβλήματα στην άμυνα με 52 γκολ παθητικό (5η χειρότερη επίδοση στην Premier League) ενώ έχει σημαντικές απουσίες στο κέντρο άμυνας. Το οver στο 2,15 με τα δεδομένα που υπάρχουν μοιάζει υπερβολικό.

ΜΑΪΝΤΖ-ΧΕΡΤΑ 1:H κατάσταση στην Μάιντζ έφτασε στο απροχώρητο με 5 σερί ήττες και πλέον έφτασε μια ανάσα από την ζώνη υποβιβασμού. Άπαντες στην ομάδα βλέπουν το σημερινό ματς σαν τελικό και υπήρξε η στήριξη της διοίκησης στον προπονητή. Η Χέρτα εκτός έδρας χάνει τα αυγά και τα πασχάλια με 7 σερί ήττες και γενικά τραγικές επιδόσεις. Ποντάρουμε στον άσο σωτηρίας και στο κλίμα συσπείρωσης που δείχνουν οι γηπεδούχοι.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Στην Μπάγερν το κλίμα είναι βαρύ μετά την ήττα από την Ρεάλ και πλέον όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα στην ρεβάνς της Τρίτης στην Μαδρίτη. Το σημερινό ματς είναι σαν μην υπάρχει...Λεβαντόφσκι, Χούμελς, Μπόατενγκ είναι σίγουρα εκτός ενώ δεδομένο πως ο Αντσελότι θα αφήσει και άλλους εκτός για ξεκούραση... Η Λεβερκούζεν κάνει κακή χρονιά και ψάχνει κάτι θετικό και μια νίκη κόντρα στην Μπάγερν δεν θα της έπεφτε άσχημα, άλλωστε με μόλις +6 από την ζώνη υποβιβασμού μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι. Ποντάρουμε στο άσο του 4,50.

ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ ΟVER: Mεγάλο ντέρμπι το Μεγάλο Σάββατο...ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήταν κάποτε μεγάλες. Πλέον διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 6ης θέσης, παλιότερα το ντέρμπι έκρινε τίτλους. Κοινό χαρακτηριστικό η κακή αμυντική λειτουργία αφού δέχονται εύκολα γκολ, Ποντάρουμε στο μικρό οver με την Ίντερ να έχει 11 σε 15 εντός έδρας ματς.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΟΣΤΟΦ 1:H TΣΣΚΑ στην Μόσχα είναι αήττητη και με φοβερές αμυντικές επιδόσεις, θέλει την νίκη για να  εκμεταλλευτεί τις απώλειες στο ντέρμπι Σπαρτάκ-Ζενίτ. Η Ροστόφ τα έχει παρατήσει αφού βγάζει τρομερή κούραση από τα ευρωπαϊκά ματς στα τελευταία 6 ματς έχει σκοράρει μόνο κόντρα στην διαλυμένη Τομ, ενώ εκτός έδρας 1 νίκη σε 11 ματς.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ 1: Συνεχίζει στην κορυφή η Γιαγκελόνια με φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και εντυπωσιακές επιδόσεις στην έδρα της. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο. Η Κρακοβία παλεύει για την παραμονή και με την νίκη επί της Σλασκ κέρδισε μετά από 6 αγωνιστικές παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ποντάρουμε στο άσο του 1,66 για μια ομάδα που βγάζει υγεία και πάει για τον τίτλο.


Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ  2  13,00

Μονό αποδετκτό
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1  4,75

Μονό αποδεκτό
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1   4,50

Τριάδα
ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ ΟVER 1,60
TΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΟΣΤΟΦ 1  1,90
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ 1  1,66

Τριάδα
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟVER 2,15
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΟVER 1,75
MAΊΝΤΖ-ΧΕΡΤΑ 1 2,15

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου