Κυριακή 16 Απριλίου 2017

TO ΠΑΣΧΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ...




Κακή η χτεσινή μέρα αφού φάγαμε καλό κουβά αν και ιδιαίετερα η Σοσιεδάδ άξιζε κάτι παραπάνω στο Καμπ Νου αφού στο δεύτερο ημίχρονο είχε απόλυτη κατοχή μπάλας και πίεσε για το 3-3. Δεν θα μείνουμε περισσότερο αφού έχουμε και σήμερα αγώνα χωρίς πολλές επιλογές βέβαια.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ 2-3 ΓΚΟΛ : Σούπερ ματς με τις δύο ομάδες να έχουν βέβαια διαφορετικούς στόχους αλλά να θέλουν την νίκη. Μουρίνιο, Κόντε έχουν την δική τους ξεχωριστή κόντρα. Η Τσέλσι δεν χάνει εύκολα η Γιουνάιτεντ είναι 21 ματς αήττητη και τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας αλλά και η ισοπαλία με σκορ 1-1.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΘΕΛΤΑ 1: Η Γρανάδα είναι μια κακή ομάδα, βρίσκεται στο -7 από την σωτηρία και στο σημερινό ματς κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής Τόνι Άνταμς(παλιός στόπερ της Άρσεναλ) σε μία κίνηση που μοιάζει απελπισίας... Το καλό για αυτή είναι ότι βρίσκει την Θέλτα τελείως αδιάφορη στο πρωτάθλημα και ενδιάμεσα στα ματς με την Γκενκ, μετά το 3-2 του ματς της Πέμπτης είναι δεδομένο πως ο Μπερίσο θα αλλάξει όλη την ομάδα ενόψει το ματς στο Βέλγιο. Είναι η ευκαιρία της Γρανάδα να πάρει μια νίκη ελπίδας.

ΜΠΑΣΤΙΑ-ΛΥΩΝ 1: H Λυών νοιάζεται μόνο για το Europa League και αυτό φάνηκε και στο εντός έδρας 1-4 από την Λοριάν. Με αναπληρωματικούς θα παραταχθεί και σήμερα στην Κορσική αφού το 2-1 επί της Μπεσίκτας κάνει την ρεβάνς να έχει πάρει φωτιά. Ο προπονητής άφησε 7 βασικούς της Πέμπτης εκτός. Η Μπαστιά είναι ουραγός, παίζει για την ζωή της και διαθέτει μία έδρα από τις πιο δυνατές στην Γαλλία καιρός να το θυμηθεί. Ο άσος μέχρι χτες πλήρωνε 6,00 τώρα έπεσε στο 4,50.

Δυάδα
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΘΕΛΤΑ 1  2,60
MANTΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ  2-3 ΓΚΟΛ  1,95

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΛΥΩΝ  1  4,50

Ακριβές Σκορ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ  1-1  6,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου