Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ



Με εξαίρεση την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ πέσαμε μέσα στην εικόνα των χτεσινών αγώνων. Αυτό που θα έκανε την διαφορά θα ήταν αν έμενε το 1-1 στο Μόναχο...όμως μετά την κόκκινη η Ρεάλ είχε ανεβάσει στροφές και δίκαια έφτασε στη νίκη. Η Ατλέτικο πήρε το 1-0 όσο πιο σβηστά μπορούσε...ενώ κανονικό πάρτι έγινε στο Ντόρτμουντ. Στους σκόρερ πιάσαμε Ρονάλντο, με τον Κόκε να έχει δοκάρι και τον Μπέργκ να δίνει δύο ασίστ. Σήμερα έχουμε Europa League και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε θετικά το τριήμερο.



ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ: Ο Μουρίνιο έχει θέσει προτεραιότητα το Europa League που η κατάκτηση του οδηγεί στους ομίλους του Europa League. Η Άντερλεχτ έκανε την υπέρβαση της στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας έξω την Ζενίτ. Για τους Βέλγους 9 παίκτες αν δεχτούν κίτρινη κάρτα χάνουν την ρεβάνς. Δεν περιμένουμε από την Γιουνάιτεντ να πάρει τρελά ρίσκα, η προσέγγιση τύπου Ροστόφ που έγινε στον προηγούμενο γύρο είναι η πιθανότερη (1-1 το πρώτο ματς και με προσοχή στην ρεβάνς 1-0). Ποντάρουμε στην ισοπαλία και με 1-1 σκορ.

ΑΓΙΑΞ-ΣΑΛΚΕ Χ: Το ζευγάρι μοιάζει από όλες τις πλευρές ισορροπημένο, δύο ομάδες με αδυναμίες αλλά και αρκετά νεανικό ρόστερ. Η λογική λέει πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες για αυτό θα πάμε με ρίσκο στην ισοπαλία.

ΛΥΩΝ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Λυών είναι ομάδα που τρώει και βάζει πολλά γκολ με την πρόσφατη εντός έδρας ήττα με 1-4 από την Λοριάν να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η Μπεσίκτας επίσης είναι ομάδα με επιθετικές αρετές...όμως Κουαρέσμα και Αμπουμπακάρ που είναι δύο πολύτιμα όπλα στην επίθεση της είναι εκτός από το σημερινό ματς. Όσο να ναι πρόκειται για προημιτελικό οι δύο ομάδες δεν θα παίξουν και φουλ επίθεση θα έχουν το μυαλό τους και στον επαναληπτικό, πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΘΕΛΤΑ-ΓΚΕΝΚ ΟVER: Η Θέλτα είναι μια άκρως επιθετική ομάδα και έχει βάλει ως μεγάλο στόχο την διοργάνωση φέτος. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε στην παράταση την Σαχτάρ. Στο Βίγκο πάντα παίζει επιθετικά, έχει δεχτεί γκολ όμως στα 4 από τα 5 εντός έδρας στο Europa League. Η Γκενκ έχει κάνει μεγάλη υπέρβαση μέχρι τώρα παίζει χωρίς άγχος και οι αριθμοί της δείχνουν πως είναι μια ομάδα με επιθετικές αρετές. Έχει σκοράρει στα 15 από τα 16 φετινά της ευρωπαϊκά ματς, ενώ στα 8 εκτός έδρας έχει πετύχει 18 γκολ με τα 6 να είναι οver. Περιμένουμε ανοιχτό ματς.

Δυάδα
ΘΕΛΤΑ-ΓΚΕΝΚ ΟVER 2,00
ΛΥΩΝ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2-3 ΓΚΟΛ  2,10

Δυάδα
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  Χ  3,70
ΑΓΙΑΞ-ΣΑΛΚΕ Χ  3,40




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου