Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΓΚΟΛ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ


Με τα οverακια του Tsatala θα αγοράσω καινούριο κραγιόν...

H γερμανική τριάδα μας έβγαλε χτες ασπροπρόσωπους αν και χρειάστηκε μπόλικη τύχη για να βγει το οver της Γκλάνμπαχ, από την άλλη όμως δεν πληρωθήκαμε την άλλη τριάδα μας λόγω των απίστευτων χαμένων ευκαιριών στο Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο για ένα παραπάνω γκολ. Στα δύο ελληνικά ο Παναθηναϊκός σφαγιάστηκε...ενώ ο Ατρόμητος ήταν κακός όμως στο 80' δεν δόθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του για να μας πληρώσει το γκολ-γκολ. Καλή εμφάνιση λοιπόν σε γενικές γραμμές, θα προσπαθήσουμε να πληρωθούμε και σήμερα. Η Αίγυπτος που έχουμε ποντάρει για κατάκτηση του Κόπα Άφρικα παίζει τελικό με το Καμερούν και ελπίζουμε να μας δικαιώσει, όπως και ο Σαλάχ που ένα γκολ βγαίνει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.




ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΟVER: Η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Χαλ πέταξε σε ένα ακόμη ματς βαθμούς αφού είναι απίστευτα άστοχη στην τελική προσπάθεια χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες. Η Λέστερ πλέον έχει μπλέξει για τα καλά, βρίσκεται στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού και είναι φανερό πως βρίσκεται σε πανικό με μία μόλις νίκη στα τελευταία 8 στην Premier League. H επιλογή μας θα είναι το over αφού η ομάδα του Ρανιέρι που ψάχνει ξέσπασμα έχει 15 σε 23 ματς πρωταθλήματος και οι Ζλάταν, Πογκμπά και Μουρίνιο είναι εκνευρισμένοι και ψάχνουν εξιλέωση. Ενδιαφέρον το 2,10 του over.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟVER 3,5: Η Σίτι δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά,έρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 επί της Γουέστ Χαμ αλλά και το 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στο κύπελλο, δύο ματς που κράτησε το μηδέν στην άμυνα μετά από καιρό. Η Σουόνσι είναι η ομάδα με την χειρότερη άμυνα έχει όμως ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες επί Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον που την έφεραν εκτός ζώνης υποβιβασμού. Οι Ουαλοί με 18 οver σε 23 ματς έχουν τα περισσότερα στην Premier League από κοντά και η Σίτι με 17. Στα μεταξύ τους έχουν 7 σερί γκολ-γκολ. Το ζευγάρι δείχνει ιδανικό για ματς με πολλά γκολ, θα ρίξουμε εκτός από το οver 3,5 και κάτι λίγα στο οver 6,5.

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ OVER: Για τον ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά την δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε δαιμονισμένη κατάσταση και μπορεί να διαλύσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο Αστέρας στο πρωτάθλημα δεν έχει σοβαρό στόχο και θα ρίξει το βάρος στο κύπελλο. Γενικά η ομάδα της Τρίπολης προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και δεν θα κλειστεί στην άμυνα. Πρόβλημα για τον Ελευθερόπουλο αφού δεν έχει δεξιό μπακ διαθέσιμο και θα κάνει αλχημείες στην άμυνα που είναι έτσι και αλλιώς προβληματική. Θα ποντάρουμε στο οver που αν χρειαστεί μπορεί να βγάλει και μόνος του ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΙΩΝΙΙΟΣ-ΞΑΝΘΗ G/G: Ομαδάρες με τα δεδομένα που υπάρχουν, φιγουράρουν έχοντας τους ίδιους βαθμούς στην δεύτερη θέση. Κοινό χαρακτηριστικό τους η ευστοχία στο σκοράρισμα, χωρίς να κάνουν πολλές φάσεις βρίσκουν εύκολα δίχτυα. Η αναμέτρηση αναμένεται ισορροπημένη και η ισοπαλία δεν είναι απίθανη, δύσκολη όμως θα γίνει με 0-0. Κρατάμε το γκολ-γκολ αλλά και την ισοπαλία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΙΝΤΕΡ ΟVER: Μεγάλο ματς με την Γιουβέντους των 11 νικών σε 11 ματς στο γήπεδο της να αντιμετωπίζει την Ίντερ των 7 συνεχόμενων νικών στην Serie A. Η Κυρία στα δύο τελευταία κόντρα σε Σασουόλο και Λάτσιο πήρε την νίκη με 2-0 βάζοντας γκολ νωρίς το ματς, διατηρώντας απλά το σκορ στην συνέχεια. Ο Πιόλι έχει δείξει πως θέλει η ομάδα του να έχει ενεργητικό ρόλο στο ματς και οι Νερατζούρι μετρούν 14 οver σε 22 ματς. Η Γιουβέντους εντός έδρας έχει 9 σε 11 ματς και 15 σε 21 ματς συνολικά. 

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΚΡΟΤΟΝΕ ΟVER: Έχουν μπει σε φέρετρο οι δύο τους και η σωτηρία μοιάζει με κανονική ανάσταση αν τα καταφέρουν... Η Παλέρμο απέχει 10 βαθμούς από την Έμπολι, έρχεται όμως καλή εμφάνιση που πήρε βαθμό στην έδρα της Νάπολι. Η Κροτόνε απέχει 8 βαθμούς από την Έμπολι την οποία όμως νίκησε με 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν στις δύο ομάδες που βλέπουν το σημερινό ματς ως μοναδική ευκαιρία για μια νίκη ελπίδας. Δεν υπάρχουν περιθώρια θα παίξουν αποκλειστικά για την νίκη και οι δύο, αυτό κάνει ελκυστικό το οver του 2,20.

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟVER 2,10
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΙΝΤΕΡ ΟVER 1,85
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟVER 3,5  1,85

Tριάδα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΞΑΝΘΗ  G/G  2,25
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΚΡΟΤΟΝΕ ΟVER 2,20
ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΟVER 2,00

Moνό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟVER 6,5  11,00

Moνό αποδεκτό
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΞΑΝΘΗ Χ  3,00


ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ
ΑΙΓΥΠΤΟΣ  10,00

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ
ΣΑΛΑΧ(ΑΙΓΥΠΤΟΣ)  13,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου