Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ


Η Κυριακή ήταν κάκιστη σε όλα τα επίπεδα, τα σημεία μας χάθηκαν και η Αίγυπτος τα έκανε μαντάρα στον τελικό του Κόπα Άφρικα. Η μέρα σήμερα δεν προσφέρεται για πολλά, έχουμε κάποια σημεία αλλά σε αποδόσεις μικρές... ενώ έχουμε και μια τριάδα με μεγαλύτερες αποδόσεις.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟVER: Στο πρώτο ματς η Ατλέτικο έχασε 2-1 και πλέον οι ελπίδες της για πρόκριση είναι λίγες. Όμως μιλάμε για την Ατλέτικο του Σιμεόνε και είναι σίγουρο πως θα παλέψει. Το οver έστω και στο 1,60 είναι επιλογή.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΜΟΝΑΚΟ ΟVER: Η Μονακό σκοράρει για πλάκα, 2,96 γκολ ανά ματς είναι στην κορυφή και αντιμετωπίζει μια ομάδα που δεν κλείνεται στην άμυνα έρχεται από σημαντική νίκη. Θα ποντάρουμε στο οverακι στο μικρό 1,55.

ΡΟΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER & G/G: Η Ρόμα χρειάζεται την νίκη για να επιστρέψει στις νίκες. Στο Ολίμπικο σκοράρει 2,86 γκολ ανά ματς και αντιμετωπίζει μια Φιορεντίνα που έρχεται από 10 σερί οver και 8 γκολ-γκολ. Στα τελευταία 7 από τα 6 ήταν οver και γκολ-γκολ. Πονταρουμε στα γκολ εκατέρωθεν και στο οver.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΙΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Παρί θα παίξει χωρίς να φορτσάρει, αφού παίζει την Παρασκευή στο Μπορντό και ακολουθεί η Μπαρτσελόνα. Βεράτι, Παστόρε λείπουν και στερούν την δημιουργηκότητα  από την πρωταθλήτρια ενώ ο Έμερι πιθανόν να ξεκουράσει και τον Ντάξλερ. Η Λιλ παίζει άμυνα...δύσκολα θα σκοράρει, οπότε ένα σκορ τύπου 2-0 ή 3-0 είναι πάρα πολύ πιθανόν.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΚΟΛΩΝΙΑ Χ: Είναι ομάδες που βασίζονται πολύ στο αμυντικό παιχνίδι με την Κολωνία φυσικά να είναι ανώτερη αφού πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα όπου έχει μόλις 3 ήττες. Θα ποντάρουμε στο ενδεχόμενο παράτασης...

Τετράδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟVER  1,60
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΜΟΝΑΚΟ ΟVER 1,57
ΡΟΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G & OVER 1,95
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΙΛ  2-3 ΓΚΟΛ 2,10

Μονό αποδεκτό
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΚΟΛΩΝΙΑ Χ  3,20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου