Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ Ο ΠΑΣ





Δεν μπήκε το τρίτο γκολ στο Μπριτάνια για να πληρωθούμε την τριάδα μας, παρότι το 1-1 είχε διαμορφωθεί από το 39', ενώ το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία στην Μαδρίτη με την Ατλέτικο να πιέζει για την ισοφάριση. Πάμε στα καινούρια με πολλές επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα όπου η Bundesliga έχει την τιμητική της.





ΧΕΡΤΑ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1: Η Χέρτα ξεκίνησε με δύο ήττες το 2017 στις έδρες των Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ με αποτέλεσμα να πέσει στην 6η θέση. Τώρα όμως επιστρέφει στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου όπου μετρά 7 νίκες σε 8 ματς και είναι πανίσχυρη. Η Ίνγκολσταντ πήρε σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Αμβούργου αλλά είναι μέτριων δυνατοτήτων που παλεύει για την παραμονή. Θα ποντάρουμε στην Χέρτα που έχει και εξαιρετική παράδοση κόντρα στην σημερινή αντίπαλο της με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και η νίκη της πληρώνει 2,15.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για την Γκλάντμπαχ με σπουδαία ανατροπή στο Λεβερκούζεν παρότι έχανε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Ο Χέκινγκ κάνει στο σημερινό ματς εντός έδρας ντεμπούτο και για τα Πουλάρια η νίκη είναι απαραίτητη αφού θέλουν να προλάβουν τις ευρωπαϊκές θέσεις και έχουν μείνει πολύ πίσω. Η Φράιμπουργκ έρχεται από το 2-1 επί της Χέρτα, ενώ ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Μπάγερν. Είναι δυνατό σύνολο με επιθετικές αρετές και έφεση στα ματς με μεγάλο σκορ αφού μετρά 13 σε 18 ματς. Όλα δείχνουν ότι πάμε σε ανοιχτό ματς με ρυθμό και θα ποντάρουμε στο οver.

NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΙΨΙΑ 1: Σίγουρα το 1,75 του άσου είναι μικρό και δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης για την Ντόρτμουντ, αφού η δεύτερη στην βαθμολογία Λειψία έχει μόλις δύο ήττες φέτος...όμως στο σημερινό ματς δεν παίζουν ο Φόρσμπεργκ με τον Βέρνερ, τα δύο επιθετικά όπλα της ομάδας όπου έχουν πετύχει 16 γκολ στο πρωτάθλημα και έχουν δώσει 16 ασίστ. Η Ντόρτμουντ εντός έδρας πιάνει εξαιρετικό ρυθμό μετά από καιρό δεν έχει σοβαρά προβλήματα απουσιών και μπορεί να πάρει την νίκη.
Το πρωϊνό update λέει πως δεν παίζει και ο Ζάμπιτσερ τελικά ο δεξιός εξτρέμ με 5 γκολ και 4 ασίστ, χωρίς επίθεση η Λειψία αλλά πλέον ο άσος έπεσε στο 1,53...


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2: O ΠΑΣ δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφού δεν παίζει καλά ενώ είναι φανερό πως το γεγονός πως ξεκίνησε πιο νωρίς προετοιμασία λόγω των ευρωπαϊκών ματς βγάζει κούραση... Την Τετάρτη έπαιξε με 10 παίκτες για αρκετή ώρα κόντρα στον Πλατανιά και τελικά αποκλείστηκε στην παράταση. Επιπλέον κούραση, σε γήπεδο χωράφι δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ο ΠΑΣ στα τελευταία 9 ματς έχει κερδίσει μόνο τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο. Ο Παναθηναϊκος είναι ενισχυμένος με τις επιστροφές του Κουλιμπαλί, Εμποκού από το Κόπα Άφρικα ενώ στην διάθεση του Ουζουνίδη είναι και ο Κλωναρίδης που επέστρεψε. Οι Πράσινοι δεν έχουν περιθώρια, θέλουν την νίκη και βρίσκουν τον ΠΑΣ σε άσχημη κατάσταση, ενώ έχει και καλή παράδοση στους Ζωσιμάδες αφού δεν έχει ήττα σε 10 ματς(6 νίκες, 4 ισοπαλίες).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G: Σε κακή φόρμα και οι δύο το τελευταίο διάστημα, ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόλις μία φορά στα τελευταία 10 ματς. Περίπου στα ίδια και ο Ατρόμητος που στα τελευταία 10 δεν είδε την εστία του να παραβιάζεται μόνο κόντρα σε Λαμία, Πανθρακικό για το κύπελλο και τον Λεβαδειακό. Έχουν παίκτες πάντως με επιθετικές αρετές και από ένα γκολ το έχουν...άλλωστε σε ματς μεταξύ τους στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα έχουν ισάριθμα γκολ-γκολ.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1: H Έβερτον είναι σε καλή κατάσταση έρχεται από αήττητο 6 αγωνιστικών και στην έδρα της είναι δυνατή αφού έχει μόλις μία ήττα από την Λίβερπουλ. Αντίθετα η Μπόρνμουθ είναι φανερά ντεφορμέ, μόλις νίκη στα 7 τελευταία έχοντας δεχτεί 17 γκολ. Ίσως ο πολυτιμότερος του πρώτου γύρου Άκε γύρισε στην Τσέλσι αφού ήταν δανεικός παρά την προσπάθεια για αγορά του με 17 εκ. ευρώ. Εκτός ο βασικός σέντερ φορ Γούιλσον και αριστερός μπακ Ντάνιελς. Με δεδομένο πως η Μπόρνμουθ εκτός έχει 7 ήττες σε 11 ματς, θα ποντάρουμε στον άσο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ OVER 3,5:  Xωρίς Ινιέστα, Μπουσκέτς η Μπαρτσελόνα έχει πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας κάτι που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ατλέτικο που πιέστηκε και δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα. Η Μπιλμπάο είναι ξεκούραστη, είναι ομάδα που τρέχει πολύ και θα πιέσει ψηλά τους Καταλανούς. Αμυντικά όμως οι Βάσκοι δεν είναι αξιόπιστοι και Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ θα σκοράρουν. Ποντάρουμε στο οver 3,5 αφού είναι δεδομένο πως και η Μπιλμπάο θα έχει ευκαιρίες να σκοράρει.

ΠΟΡΤΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. G/G: H Σπόρτινγκ του Ζεσούς χρειάζεται απαραίτητα αποτέλεσμα στο Ντραγκάο για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων αφού τώρα απέχει 6 βαθμούς από την Πόρτο και 7 από την Μπενφίκα. Έτσι και αλλιώς τα Λιοντάρια είναι ομάδα με επιθετικές αρετές έχοντας βρει δίχτυα στα 18 από τα 19 ματς πρωταθλήματος. Ούτε η Πόρτο όμως μπορεί να κάνει γκέλα αφού πλέον έφτασε στο -1 από την Μπενφίκα και θέλει να παραμείνει εκεί. Οι Δράκοι στο Ντραγκάο σκοράρουν πάντα και έχουν 9 νίκες σε 10 ματς. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ.

Τριάδα
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΙΨΙΑ  1  1,57
ΧΕΡΤΑ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ  1  2,20
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΦΡΑΊΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 1,75

Tριάδα
ΠΟΡΤΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.  G/G  2,00
MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER 3,5  1,85
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1  1,70

Δυάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2  2,15
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G 2,10

*H στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου