Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΟΚ

Εννοείται πως συνεχίζουμε με Έμιλι στις φώτο...

Το μεγάλο κόλπο δεν έγινε άλλα και πεντάδα με απόδοση 762,00 δεν το λες και μικρό... Μοναδικό χαμένο στο συστηματάκι μας η Μαρσέιγ που ήταν η μικρότερη απόδοση με 2,30 και αδικείται ξεκάθαρα από το 1-1 κόντρα στην Λυών, πήρε μάλιστα την πρόκριση στην παράταση. Με ανεβασμένη την ψυχολογία λοιπόν στο σημερινό πρόγραμμα που όμως δεν προσφέρεται για πολλά.Ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου στην Ισπανία ξεχωρίζει, ενώ η αγαπημένη μας Αίγυπτο ψάχνει θέση στον τελικό κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο.




ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ: Πρώτο ματς στα ημιτελικά κυπέλλου με την Ατλέτικο να είναι φανερό πως δεν είναι καλά. Τρεις σερί ισοπαλίες, κακές εμφανίσεις χωρίς πάθος και ένταση γενικότερο φαινόμενο φέτος. Η Μπαρτσελόνα έρχεται από γκέλα...στο πρωτάθλημα στην έδρα της Μπέτις και φωνάζει για την διαιτησία. Στο σημερινό ματς πάει χωρίς Μπουσκέτς και Ινιέστα που είναι τεράστιες απώλειες. Ο Σιμέονε είναι φανερό πως διανύει τους τελευταίους μήνες του στην Ατλέτικο, θα πεισμώσει πολύ καθώς το κύπελλο είναι το μοναδικό τρόπαιο που μπορεί να σηκώσει πριν αποχαιρετήσει με την Μπάρτσα να ξέρει πως έχει και την ρεβάνς ίσως συμβιβαστούν με την ισοπαλία ώστε να κριθούν όλα στην ρεβάνς.

ΣΤΟΟΥΚ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟVER: Η Στόουκ είναι ομάδα έδρας με παίκτες με ποιότητα από την μέση και μπροστά και έχει 4 οver στα τελευταία 6 ματς.Η Έβερτον είναι φορμαρισμένη με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες στα τελευταία 5 ματς της Premier League.Υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να δούμε γρήγορο ματς και το οver πληρώνει 2,10.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER: Το πρώτο ματς το πήραν οι κρητικοί με 1-0. Πλέον όλα θα κριθούν στο σημερινό ματς με τον ΠΑΣ να είναι αναγκασμένος να παίξει ανοιχτά. Ποντάρουμε στο υψηλό οver του 2,70 σε ένα ματς που κρίνεται μια πρόκριση.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ ΟVER: Ο ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιακός το τελευταίο διάστημα και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η Λάρισα αγκομαχά αλλά πάντα εντός έδρας βγάζει καλύτερο πρόσωπο. Μετρά πάντως 4 γκολ-γκολ στα τελευταία 5. Περιμένουμε καλό ματς, αφού η Λάρισα δεν θα κλειστεί και θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ.

ΡΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ : Η Ρεν αδιαφορεί για τα κύπελλα. στο Λιγκ Καπ έχασε με 7-0 από την Μονακό. Στο σημερινό ματς θα λείψουν πολλοί βασικοί, ενώ έχασε τρεις ακραίους επιθετικούς στις μεταγραφές με τον καλύτερο της παίκτης Γκροτσίσκι να φεύγει χτες για την Χαλ. Η Παρί είναι θυμωμένη αφού έχασε την νίκη στις καθυστερήσεις στο ντέρμπι με την Μονακό, ο Έμερι έχει σχεδόν όλους τους βασικούς στην αποστολή και δεν θα αδιαφορήσει σε καμία περίπτωση. Θα το καθαρίσει από νωρίς η Παρί κόντρα στην ελλιπέστατη Ρεν.

Δυάδα
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ ΟVER 2,15
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER 2,70

Δυάδα
ΡΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ 2,10
ΣΤΟΟΥΚ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟVER 2,10

Moνό αποδεκτό
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ 3,20


ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ  10,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου